If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зарибихте ме колеги с тази игра и сега стигнах до 46% и не мога да продължа нататък за да ме пусне на следващото ниво ми иска 47% като се има впредвид че досега съм спечелил всички мисии и състезания имам купена една писта и и една кола !!! От къде да го изкарам този 1% че да продължа играта ???
Ами аз съм така до сега само 1-ви места и само злато съм взимал ...иначе искам първо да мина основната игра и след това да слагам нови коли и писти ... Може нещо бъгава да съм я изтеглил ще е помъча още малко
Зарибихте ме колеги с тази игра и сега стигнах до 46% и не мога да продължа нататък за да ме пусне на следващото ниво ми иска 47% като се има впредвид че досега съм спечелил всички мисии и състезания имам купена една писта и и една кола !!! От къде да го изкарам този 1% че да продължа играта ???
Повтори някои от състезанията, които си минавал още няколко пъти. Особено тия дето са за време да минеш някакъв маршрут. Ако си първи - с колкото по-голяма е разлика от еталонното време за първо място - толкова по-добре. Мисля, че има значение и бонус точките които ти дава след състезание за прогреса в играта.
На мен ми се е закучвала така на два пъти, когато един процент не ми достига да отключи следващото състезание, а съм минал всичко с победи преди това. Така съм се измъквал - с повторения на стари състезания.
Точно в точките е проблема върнах се назад направих няколко състезания натрупах точки станаха ми 18 000 и гледам станала на 50% . На мисията ''Have a nice... се трупат наи много тъи като там караш за време докато ти даде някакво непосилно време от порядака на 1.05мин.сек !!!
Comment