Известие

Collapse
No announcement yet.

В какви обороти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

отдай се на тестове и практика и сам ще си отговориш на въпроса .темата найстина е глупава .от кола до кола има разлика а камоли до гуми и други условия
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
    Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

Темата е глупава,но стана добра дискусия....И доста нов материал за мен..Мерси на всички отзовали се.

Comment

Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение
        Темата е глупава,но стана добра дискусия....И доста нов материал за мен..Мерси на всички отзовали се.
        а не ли по хубаво и да пробваш та сам да се обедиш в сичките мнения .да си извадиш изводи и т.н.т щото тука може да излезе че и сдигната ручна вари повече.

Comment

Еми колега не е по добре щото от 3 месеца съм шофиор...156-тицата ми е 2-рата кола....Първата ми е форд мондео(няма да направя такава глупост да си купя форд никога повече!)му счупих мотора точно на 5-6 ден от тестове,а не искам да си повредя красавицата....100% от всички потребители във форума имате по големи знания и опит от мен и за това се допитвам до вас...

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
            Гледай да не те тества някой с 5000об. Моето мнение е, че на 3000об мотора не може да зацепи какво става - газ ли ще му дават или ще го гасят
            С 5000 оборота ще върти много колега. Аз от 3000 тръгвам по-бързо от колкото от 5000. От 5000 тръгва да върти и аз връщам докато зацепи, а от 3000 тръгвам като задържам сиединителя и на края само смачквам педала до долу и изчезвам.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

ако си мислиш че ти си си счупил мотора жестоко се лъжеш . само е така на рекал казал нишо не става.и от каде да знаеш че няма да счупиш и тази .от по тая логика аз съм да 20 мотора тогава.айде и нищо лично.

Comment

Ако има нещо което да не е както трябва или да му е дошъл ред да се чупи то се чупи особено при максимални натоварвания ...или по законите на мърфи в най-гадния момент и на-най гадното място
                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                X