отдай се на тестове и практика и сам ще си отговориш на въпроса .темата найстина е глупава .от кола до кола има разлика а камоли до гуми и други условия
Известие
Collapse
No announcement yet.
В какви обороти?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеТемата е глупава,но стана добра дискусия....И доста нов материал за мен..Мерси на всички отзовали се.Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Еми колега не е по добре щото от 3 месеца съм шофиор...156-тицата ми е 2-рата кола....Първата ми е форд мондео(няма да направя такава глупост да си купя форд никога повече!)му счупих мотора точно на 5-6 ден от тестове,а не искам да си повредя красавицата....100% от всички потребители във форума имате по големи знания и опит от мен и за това се допитвам до вас...
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеГледай да не те тества някой с 5000об.Моето мнение е, че на 3000об мотора не може да зацепи какво става - газ ли ще му дават или ще го гасят
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
ако си мислиш че ти си си счупил мотора жестоко се лъжеш . само е така на рекал казал нишо не става.и от каде да знаеш че няма да счупиш и тази .от по тая логика аз съм да 20 мотора тогава.айде и нищо лично.Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
Comment