Известие

Collapse
No announcement yet.

Opel Vectra B 1.7 TD vs Alfa Romeo 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    евала, 1.7тд на опел е доказал се мотор
    Истребител
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
      и срещу 2.0 ще се пусна само да си купи винетка тоя човек. едвали ще е мнооого по бърза от алфата.

ще поместя резултата тука като се дръпнем. просто ни е трудно да се засечем с тоя човек заради тва че съм на смяни а той работи и събота и неделя.
      Аз имам впредвид една Вектра 2.0, с купена винетка , някъде по средата да ги срещнем, па да видим какво ще стане??
      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Ох баце,ако е вектра 2.0 150 коня.Мнооооого бързо бяга орела от ръждата ей.
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
          Ох баце,ако е вектра 2.0 150 коня.Мнооооого бързо бяга орела от ръждата ей.
          115к.с, сток, малко олекотена от годините само....

Comment

Е,по-слаба е.Един приятел имаше 2.0 150 коня с дигиталния километраж,знам я как вървеше,просто.Един от малкото опели,които си заслужават
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Е,по-слаба е.Един приятел имаше 2.0 150 коня с дигиталния километраж,знам я как вървеше,просто.Един от малкото опели,които си заслужават
              Пак успамихме темата ама от какво е по слаба от Алфа 1,9JTd 8клапана не е по слаба гаранция давам.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Факт...Върви на лудост...

Comment

докът не застанем на чертата не вярвам че е по бърза. те много хора са мислиха за бързи докът не ги натиснах на летището.

Comment

Е как сме оспамили,говорим за вектра.115-ката не върви като 150 конъовата,тва казвам.
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

снощи го дръпнах. засякахме се на новото кръгово и по баира към тополовския път го прегазих. то тоя опел уж са режеше жестоко апък изобщо не вървеше. даже са чудих дали са състезаваме докът не спряхме на тракийския стан и той излена от колата и каза "добре бе"

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                        снощи го дръпнах. засякахме се на новото кръгово и по баира към тополовския път го прегазих. то тоя опел уж са режеше жестоко апък изобщо не вървеше. даже са чудих дали са състезаваме докът не спряхме на тракийския стан и той излена от колата и каза "добре бе"
                        Ми той може само да те е пробвал
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                        X