If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма и причина кораба да не те отнесе има 2.2HDi 170коня сток, сметни ако е с чип кво ще ти се случи. Има и 3.0 V6 над 200 коня сток. Следващия път си подбирай противниците, че винаги ще се намери някои които да те земе доволно, колкото и голям и тромав да изглежда.
Почти 100 % ще е дизел...И винаги имай едно на ум че този който е отзад е с малко предимство, защото той тръгва на скорост и в момент в който се изравни до теб той вече е в сериозни обороти...
Много пъти ми се е случвало така ама аз вече като чакам този отзад го чакам на 2500 оборота, което за наще дизели е пeрфектната турбо зона, а иначе за вашите бензини стой на 4000 и тогава може и на сериозен дизел да се опънеш...
Па и 2.0Hdi 16V 138ch да е, не бих се учудил да те отнесе
A да бе, вие ги изкарахте егати самолетите тези печки.
Аз имам няклко опита с колега и служебно Renault Laguna, последен модел, чистак ново, 2.0 дизел, 150к.с.
Ами нещата не са в негова полза, ама сега ще кажете, че той не може да кара. Ама не е така.
Говоря, за старт от място.
Сега, ако тръгнем да се състезаваме на 5-та от 80км/ч. например, мисля, няма спор какво ще стане.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
СРАВНЕНИЕ
Това са каталожни данни, нещата в действителност, поне според моя опит, не се различават особено.
Факт е, че новите дизеляци много вървят, но тези до 150к.с. специално, по-скоро създават усещане за много вървеж, поради огромния въртящ момент, който на всяка предавка ти натиска гърба в седалката. Но това е само илюзорно.
От личен опит ви казвам, че когато се заигравам с такива коли (виж горния пример), нещата не са в полза на "печката".
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
СРАВНЕНИЕ
Това са каталожни данни, нещата в действителност, поне според моя опит, не се различават особено.
Факт е, че новите дизеляци много вървят, но тези до 150к.с. специално, по-скоро създават усещане за много вървеж, поради огромния въртящ момент, който на всяка предавка ти натиска гърба в седалката. Но това е само илюзорно.
От личен опит ви казвам, че когато се заигравам с такива коли (виж горния пример), нещата не са в полза на "печката".
Искате да кажете, че GTV-то на колегата е умреляк ли?
Илюзорно ми натиска гърба в седалката
От личен опит ви казвам, че сте объркали печките
Искате да кажете, че GTV-то на колегата е умреляк ли?
Илюзорно ми натиска гърба в седалката
От личен опит ви казвам, че сте объркали печките
Не сме казвали, че е умреляк. Само че не се знае с каква кола се е "състезавал".
Moже да е бил някакъв 3.0, който е повече от 200к.с. или 2.7 Hdi, няма как да знаем.
Въпреки че като гледам данните на тези Citroen-и, дори и те са с близко или по-лошо съотношение тегло/мощност от 2.0 GTV, така че нищо не е ясно.
Спорим за неща, за които на практика не знаем нищо.
П.П.
Илюзорна е представата за сериозен вървеж, а не самото притискане в седалката. "Малко" смотано се изразих.
карал съм такъв c5 2.0 138коня и определено върви доста като го сравнявам с моята кола която е подобна на тази на колегата. а все пак са се дръпнали от движение
карал съм такъв c5 2.0 138коня и определено върви доста като го сравнявам с моята кола която е подобна на тази на колегата. а все пак са се дръпнали от движение
Колко доста : на първа 40 на втора 80 .......
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Няма и причина кораба да не те отнесе има 2.2HDi 170коня сток, сметни ако е с чип кво ще ти се случи. Има и 3.0 V6 над 200 коня сток. Следващия път си подбирай противниците, че винаги ще се намери някои които да те земе доволно, колкото и голям и тромав да изглежда.
аве колега жената има такъв ситроен и е 2.2 конете са 136 така че тия 170 коня .....
Comment