If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Верно е че може да спорим като децата ама поне като сравнявате два автомобила правете го както трябва не е коректно да сравнявате атмосферен мотор със турбо мотор било то и дизел
Същия ти пост както преди малко, само че по-различно изказан. Не ми се спори, виждам че си знаеш твоето
Да, сгрешил съм - все пак беше преди 6 години, но пък сега го погледнах: 2.0Hdi 16V 110ch 2.2Hdi 16V 138ch
в момента са на 138 за 2.0 ( а от няколко месеца модификация 140ch с EURO5) и 173 за 2.2
Малко offtopic 2.2Hdi при C5 първа генерация, е 110 к.с.
Малиии, как си ги пишете... :-p
Пак четете между редовете, и наистина си ги пишете как ви дойде а на мене книжката на С5 ми е пред очите. Някой беше оборил колегата thecleaner, че нямало 170кс 2.2. Затова писах че има още от първата генерация а не че 2.2 е само170кс. Иначе има 2.0 НДИ 90, 107, 140кс и 2.2 НДИ 133 и 170кс това за първа генерация до 2008г.
Проверявайте малко преди да пишете, вместо да цъкаме на Тото
След дълги размисли и страсти, пот и нерви от пагубната загуба реших примирено да сведа глава. Но ме единствено ме топли надеждата тоя ситроен да е бил турбо бензин!!
EX:Alfa 145 1.3ie Boxer 90 hp 95' ,Alfa 145 1.3 8v Boxer 90 hp 96' - red ,Alfa GTV 2.0 16V 150 hp 96' ,Alfa 145 1.3 8v boxer - black, Alfa 33 1.7ie Sport Wagon 110 hp 92' -
не е баш по темата ама да кажа една случка. направи впечатление преди като зех колата ми се подиграваха как като напъвам и почвам нъли гаааз първа втора трета и дигам 60. присмиваше ми се един приятел с мазда 323ф 1.5. ама като го зех на една дръпка и спря да ми се подиграва на тая тема. не е нормално според мен да се сравнява турбо бензин с турбо дизел. се пак тва са 2-3000 оборота в които бензина става и по бърз и по бърз
не е баш по темата ама да кажа една случка. направи впечатление преди като зех колата ми се подиграваха как като напъвам и почвам нъли гаааз първа втора трета и дигам 60. присмиваше ми се един приятел с мазда 323ф 1.5. ама като го зех на една дръпка и спря да ми се подиграва на тая тема. не е нормално според мен да се сравнява турбо бензин с турбо дизел. се пак тва са 2-3000 оборота в които бензина става и по бърз и по бърз
...защото е бензин Много добре казано, колега! Няма място за сравнение... Турбо-дизелите са една идея по-пъргави от атмосферките на бензин, но са много назад от турбо-бензинките. Предполагам хората от екстрийм могат да кажат как с труда и парите, хвърлени по 1.9 JTD-то, можеше да се направи доста по-бърз тубро-бензин! Но понякога рекламата си е доста важна! Всеки може да направи бензинова бегачка, но не всеки се справя със зверски силов тунинг на дизеларка. Евала момчета!
Comment