Известие

Collapse
No announcement yet.

Теоретична "дръпка"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
    Темата е породена от твърдението в нашия форум, че jtd105 на баир няма шанс срещу 1.6 16v.За Браво иде реч.
    Т.е. с това трябваше да започнеш, щото "теоретичната дръпка" няма нищо общо.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Т.е. с това трябваше да започнеш, щото "теоретичната дръпка" няма нищо общо.
      Аз го усетих колегата, затова дадох пример с трите Браво-та. Затова предложих и пробата с Брава 1.6.

А, че сме двойкаджии (2.0 TS) e друг въпрос
      Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
      Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
      Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Не ме влекат такива изпълнения, но се пробвахме с приятел.
        Мястото е от изхода на село Ягода, до първите завои на пътя за Ст.Загора (2 ленти на посока, много добър баир, ненатоварен път).
        Е'но и шес' му гледа г*за на стоковото ЖеТеДе.Естествено, щом не е документирано не е вярно.Дреме ми на мен, който иска да ходи да пробва.

Поне тук сте повече реалисти.
        Attached Files
        Last edited by emzo; d.m.y г., 11:07.
        ex - 147 16v multijet

Comment

1.6 гси корса вървим на равно. едва ли има друго 1.6 дето ще ме мине

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
            Има много! Повярвай ми!
            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Дай да те замеря аз с мойто ГСИ да видим Нямаш шанс колега. ГСИ-то ми до 3-та върви наравно с 156-цата, а тя бие 2.4 JTD сток.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Дай да те замеря аз с мойто ГСИ да видим Нямаш шанс колега. ГСИ-то ми до 3-та върви наравно с 156-цата, а тя бие 2.4 JTD сток.
                ай идвай до асеновград . до трета и корсата беше една броня пред мен. после почна да изостава

Comment

ай идвай до асеновград . до трета и корсата беше една броня пред мен. после почна да изостава
                  Аз съм 1,8 що не дойдеш до Калояново и да видим с колко ще ме биеш, дано не е много, пък и съм комби тежък съм бая.
                  Last edited by thecleaner; d.m.y г., 14:18.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Аз съм 1,8 що не дойдеш до Калояново и да видим с колко ще ме биеш, дано не е много, пък и съм комби тежък съм бая.
                    нимога да та бия щот кат сложа пета и ще ме минеш, ако не и по преди тва пък и алфа алфа му око не вади

Comment

Обади се на бате ти Нено, той е с 1.6 на 145-цата и ще ти мине........

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        казах че алфа алфа му око не вади. неискам да се дърпам с алфи щот са бързи

Comment

Не само Нено ами според мене и всяка читава 145 1,6TS ще земе 156 1.9JTD 105PS. За сток говориме.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Не само Нено ами според мене и всяка читава 145 1,6TS ще земе 156 1.9JTD 105PS. За сток говориме.
                            знам само че 1.6 146 насира голфове с по големи двигатели и тва ме кара да се чуствам горд с марката

Comment

казах че алфа алфа му око не вади. неискам да се дърпам с алфи щот са бързи
                              Баа не вади, аз що си мисля, че в събота на Калояново доста "слепи" Алфи ще има.

Comment

Баа не вади, аз що си мисля, че в събота на Калояново доста "слепи" Алфи ще има.
                                е то друго си е приятелска дръпка без лоши чуства. ама като е алфа с друга марка си е война

Comment

Working...
                                X