Известие

Collapse
No announcement yet.

Теоретична "дръпка"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
    нимога да та бия щот кат сложа пета и ще ме минеш, ако не и по преди тва пък и алфа алфа му око не вади
    Кво искаш да кажеш че до 4 та ще си пред него и на старта ще го земеш
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Не само Нено ами според мене и всяка читава 145 1,6TS ще земе 156 1.9JTD 105PS. За сток говориме.
      Даже се сещам за една ..............
      "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        Кво искаш да кажеш че до 4 та ще си пред него и на старта ще го земеш
        точно тва казвам. ти изобщо карал ли си дизел та се обаждаш?

Comment

точно тва казвам. ти изобщо карал ли си дизел та се обаждаш?
          Съвсем случайно да не си изпаднал в заблуда, до 4та
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

спора го решавам веднага. дърпах се с крайслер неон 2.0 134 коня. на старта му скокнах с една кола растояние. след това цедки до дупка и чак като сложих пета скорост неона мина покрай мен.
            Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
            Съвсем случайно да не си изпаднал в заблуда, до 4та
            до пета.от пета нагоре ме минава. имам свидетели. неона беше с спортен филтър. бяхме на летището и с още една алфа 2001-ва 110 коня,на колегата haljscho която изобщо не му даде шанс на тоя неон. може да е с чип тази алфа незнаеме , щото така е купена- бърза та искам да кажа че ако си чипна мойта и незнам. ши ви дрискам по предното стъкло със сажди от ауспуха. аз лично съм карал 1.8 156 и изобщо не останах впечатлен.
            Last edited by k1lcone; d.m.y г., 02:46.

Comment

до пета.от пета нагоре ме минава. имам свидетели. неона беше с спортен филтър. бяхме на летището и с още една алфа 2001-ва 110 коня,на колегата haljscho която изобщо не му даде шанс на тоя неон. може да е с чип тази алфа незнаеме , щото така е купена- бърза та искам да кажа че ако си чипна мойта и незнам. ши ви дрискам по предното стъкло със сажди от ауспуха. аз лично съм карал 1.8 156 и изобщо не останах впечатлен.
              Виж сега какво ще ти кажа и спирам да пиша на тема 1,9JTD 105PS. SandoOne имаше предвид 1,8TS. Искам да ти кажа че 1,9JTD е всичко друго но не и кола която върви. Ти си младо момче и това ти е първата кола, но тя в никакъв случай не е самолет, като покараш малко сам ще се увериш. Бензиновите TS ки с който можеш да се дърпаш са 1,6 на 155/156 и 1,4 на 145/146. Всичко останало ще те бие с много. Ако не вярваш ела на Калояново утре или пък имам тема пиши там и ще се разбереме. Призовавам те да спреш да мацаш наред темите с това колко си бърз, ако си мислиш че е така ела да се тестваме.
              Last edited by thecleaner; d.m.y г., 08:45.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Абсолютно съм съгласен с по-горния пост...И на мен ми омръзна да чета глупостите на въпросния k1lcone....ЗАщо ли имам чувството че става въпрос за поредното лапе което никога не се е возило в кола???

Приятел в Събота и аз съм на Пловдив...Призовавам те да дойдеш и да се разберем да направим една дръпка....И понеже си много бърз ще се гоним само до 3та предавка за да не кажеш че нагоре те минавам....

Просто явно сам не може да разбереш колко си дразнещ и какви ужасни глупости пишеш!
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Аз пъ на теория с 1.9 ЖТД -та им тръгвам на втора , че иначе не е интересно и бързо губят мотивация
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 11:06.

Comment

многУ мЪ кефят теоретична "дрАпки"
                    от както Алфи се купуват от разни "рацери" в ранна детска възраст ще е така. става като голфаджииски форум
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

хахах поредният пич с дизел 105 коня който си мисли,че обръща хасвалта като тръгва!!ами аз мога да ти кажа че и чипнато 1,9 105 коня върви с мен на задната ми броня!ако искаш се чипни и да пробваме!слезте малко на земята 105 коня си въвят като за 105 коня!!
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

абе кво ме интересува колко върва с бензинови алфи. аз ви обяснявам как върва с други марки коли а вие се заяждате и не вярвате. почвече нищо няма да пиша баси. даже на тия с които съм са дърпам им виках "представи си ако бях с 1.8 или 2.0 алфа ко ща напраа" щот алфите са бързи а вие ми са подигравате
                        Last edited by k1lcone; d.m.y г., 12:36.

Comment

Бе и векра 2.0 115 коня ще те отнесе от първа до 5 няма да го стигнеш и 1.8 само 1.6,1.4 ще ги земеш и 1.7ТД разбира се
                          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                          Ramstein - Benzin
                          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

провбай с някой В-тек 1.6 или с някоя астра 2.0 16В - тогава ше усетиш наистина мощта на дизела, ако ги биеш пробвай с 535Д
                            1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                            1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                            2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
                              провбай с някой В-тек 1.6 или с някоя астра 2.0 16В - тогава ше усетиш наистина мощта на дизела, ако ги биеш пробвай с 535Д

Браво колега, тва трябва да се случи задължително, аз мисля, че най-много да му се опне БМВто, но до 3та, не повече
                              "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

4.2 td , това има минимален теоритичен шанс
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X