Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.0 TS(chip) vs 156 2.4 JTD(chip)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
    http://www.youtube.com/watch?v=Mj3ozyi6xCU я се посмей малко и ти да видиш кво става с това ръждиво гси
    колега ти или си адски заблуден, или си младо момче с първата и единствена кола Алфа 156 2.0ТС. Единствените вървежни с тоя мотор са 145/146 другите са куци, а зз чипнат дизел JTD няма смисъл да говорим.

P.S. Бензинджия съм 100%. А и клипа ти е с 1,8GSI. Трябва ли целият форум да ти се смее, помисли добре.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=Mj3ozyi6xCU я се посмей малко и ти да видиш кво става с това ръждиво гси
      Нали искаше да сравняваш 2.0 с 2.0? Защо сравняваш с 1.8 (125 коня)? Вече ми стана ясно, че си доста малък и не си на достатъчно години да водим интелигентен разговор. Най-добре си се вози в колата на татко и си трай.
      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 19:16.

Comment

Знаеш ли и други такива вицове този беше много смешен дай ми пример за 2,0 нормален двг който да е по бърз от 2,0тс отвори ми очите ако обичаш
        Eто ти пример:
        Нисан Примера TE-V, 2 литра 16 клапана VVT(демек същата концепция като ТС мотора), 176 коня...ще пука алфата където я хване...
        Да не говорим, че и с моята примерка ще надбягам повечето 156ци 2.0ТС
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

бмв 320 е страшно куц кон за него съм сигурен че и 2,4 жтд ще му се упре но 2,0тс е съвсем друго нещо със сигурност знам че без чип на дизела ще му трябва телескоп ,а за да бие такава бегачка като 2,0тс ще му трябват поне 30 кс над 2,0тс без тях спора е безмислен
          А бе колега, стига писал глупости,ми кажи къде да дойда да видя тоя 2.0тс без чип дето ше требва даа вадя бинокъла. Страшно съм любопитен.(да сме по темата аз съм със 166 )
          Last edited by souze; d.m.y г., 19:43.
          "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

чшшшш алоооуууу
            професорите с бързите коли, отклонявате се от темата,
            не беше ли тя 2.0тс с чип с/у 2.4 жтд с чип ?
            Факт е, че дизела върви повече от бензина, след като е чипнат. Модераторите заключват теми за щяло и нещяло,а тук "професорите" обиждат наред и нищо не се случва! Катинара да не се е изгубил! Аиде сега може мен да накажете ,че коментирам работата ВИ,а "този" дето обижда може да бъде похвален!
            Alfa156 Against All

Comment

Единствено автора на темата може да казва какво да се прави с нея, ако същевременно добрия тон не се нарушава. Нали затова се раздели тунинга от рацинга, да пишат капацитети по темите на воля.
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                http://www.youtube.com/watch?v=yahms...eature=related

Я се посмей и тука. Та както казах, нямаш достатъчно опит в тази сфера, покарай малко алфи и пак ще си говорим един ден. Не че аз претендирам да съм голям разбирач от коли, но редовно съм на улицата и знам коя кола как върви. 156 2.0 ТС определено не е еталон за бегачка, a ako я сравним с предшественика й 155 2.0 16V, тогава 156-ата е просто смешна.
                То темата изобщо не е затова , ама айде и аз 1 малко откленоние в описанието на клипа пише , че на финала алфата бие, не че споря , че 2.0 ТС е най-бързия 2 литров двигател ама и ти неможеш да отречеш , че си голям фен на нафтови печки... не виждам смисъл от всичко това изписано тук темата е ясна , нека 1 колега с чипнат 2.0 ТС и 1 колега с чипнат 2.4 ЖТД да се пуснат 400м и да кажат кой кого, защото и на мен ми стана интересно , иначе Бобо беше ясен за гонка между 2.0 ТС с чип и 1.9 жтд с чип и то 115 к.с. версията.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                  То темата изобщо не е затова , ама айде и аз 1 малко откленоние в описанието на клипа пише , че на финала алфата бие, не че споря , че 2.0 ТС е най-бързия 2 литров двигател ама и ти неможеш да отречеш , че си голям фен на нафтови печки...
                  В описанието на клипа може да пише и че алфата е включила космическа скорост и отпрашила по млечния път, но според мен ясно и чисто си се вижда как астрата води до самия край. Аз може да съм нафта фен, но това не значи че мразя бензинови автомобили или нещо такова? Знаеш ли как бих се радвал на една 166 3.2 V6...
                  Та по темата де, тука сума ти дизелови 156-и отправиха предизвикателства, ама нито един "чепосан" 2.0 ТС не се отзова? Страх ви е от истината ли?

Comment

В описанието на клипа може да пише и че алфата е включила космическа скорост и отпрашила по млечния път, но според мен ясно и чисто си се вижда как астрата води до самия край. Аз може да съм нафта фен, но това не значи че мразя бензинови автомобили или нещо такова? Знаеш ли как бих се радвал на една 166 3.2 V6...
                    Та по темата де, тука сума ти дизелови 156-и отправиха предизвикателства, ама нито един "чепосан" 2.0 ТС не се отзова? Страх ви е от истината ли?
                    То е ясно , че астрата бие по-лека , но не е само това знам , но темата е далеч от алфа вс. астра, делечко съм от колегите с ЖТД , а и нямам чип иначе с удоволствие бих се пуснал срещу 156 2,4 жтд 136 к.с. + чип , не ме е страх от истината изобщо, както виждат съм единсвеният заел позиция между ТС и ЖТД, защото още никой не е направил гонката да каже резултат.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=yahms...eature=related

Я се посмей и тука. Та както казах, нямаш достатъчно опит в тази сфера, покарай малко алфи и пак ще си говорим един ден. Не че аз претендирам да съм голям разбирач от коли, но редовно съм на улицата и знам коя кола как върви. 156 2.0 ТС определено не е еталон за бегачка, a ako я сравним с предшественика й 155 2.0 16V, тогава 156-ата е просто смешна.

баце смешния си ти .. определено го разбрах вече
                      на тези клипове тази 156-цата е моя личен автомобил
                      стартовете са от Пищигово ... провеждат се на 300метра
                      щото пистата е къса
                      тази Астра ГСИ е далече от сток и
                      всеки старт падаше независимо
                      дали Алфата тръгваше добре или не ...
                      да ти кажа тука в града има 155 2.0 16V
                      и моята кола не е падала от такава до този момент ...
                      може даже да се поразтърсиш във VBox-a
                      пак с моята 156 стартове срещу GTV 2.0 TB ...
                      и стоково QV го бие на всички дисциплини
                      има хора тука от форума дето могат да го потвърдят ..
                      ... тука Пазарджик и Пловдив си я знаят колата
                      както и знаят възможностите и ... макар че в момента е в бокса ..
                      а и да .. моя 156 2.0 съвсем скоро ще е на линия и е чипосана в Диджитал
                      който иска сверки да прави с кюмур да заповяда ... ето аз се отзовавам ...
                      понеже тукашните 2.4 не са чипосани .. или поне аз не знам за такава ...
                      софрата за после е от пазарджишката група ...
                      Last edited by DiStefano; d.m.y г., 21:08.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        стартовете са от Пищигово ...
                        тази Астра ГСИ всеки старт падаше независимо
                        дали Алфата тръгваше добре или не ...
                        да ти кажа тука в града има 155 2.0 16V
                        и моята кола не е падала от такава до този момент ...
                        може даже да се поразтърсиш във VBox-a
                        пак с моята 156 стартове срещу GTV 2.0 TB
                        и стоково QV го бие на всички дисциплини
                        има хора тука от форума дето могат да го потвърдят ..
                        ... тука Пазарджик и Пловдив си я знаят колата
                        както и знаят възможностите и ... макар че в момента е в бокса ..
                        а и да .. моя 156 2.0 съвсем скоро ще е на линия и е чипосана в Диджитал
                        който иска сверки да прави с кюмур да заповяда ... ето аз се отзовавам ...
                        понеже тукашните 2.4 не са чипосани .. или поне аз не знам за такава ...
                        софрата за после е от пазарджишката група ...
                        Много дорбе казано брат особенно във началото на поста и като цяло когато се наговорите Пазарджиклии да идвате към Пловдив или обратното имаш почерпка от мениначе Бобо загатна за някои работи ама кои да го чуе
                        АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                          Много дорбе казано брат особенно във началото на поста и като цяло когато се наговорите Пазарджиклии да идвате към Пловдив или обратното имаш почерпка от мениначе Бобо загатна за някои работи ама кои да го чуе
                          нямам намерение да обидя никой
                          камо ли да се конфронтирам с колега ...
                          156 2.0 ТС не е бегачка съгласен съм
                          моята е дърта даже заводски 155 коня в момента 169
                          мерена е .. и за атмосферен автомобил си върви
                          екстра тая кола .. 2.4 с чип не знам как ще е
                          вероятно ще е по-бърза .. нямам представа ..
                          надявам се до 2 седмици да е на линия най-накрая колата и тогава можем да си спретнем някое мероприятие наоколо .. после с почерпка разбира се ...

Comment

стартовете са от Пищигово ... провеждат се на 300метра
                            щото пистата е къса
                            Абе не знам, кой е смешния ама мен GSI не ме трепи така както теб. На клипа всичко ясно се виждя как те изяжда, каквото и да ми говориш Твоята работа е "Викам на черното, бяло" A след като не искап да влизап в конфронтации, не го прави ?

Comment

Абе не знам, кой е смешния ама мен GSI не ме трепи така както теб. На клипа всичко ясно се виждя как те изяжда, каквото и да ми говориш Твоята работа е "Викам на черното, бяло" A след като не искап да влизап в конфронтации, не го прави ?
                              Колегата - VEGATTA , който на тазгодишния Италфест със жълтата 156
                              взе 2-ро място в майсторското шофиране на всеки клип
                              той кара моята кола и можеш да го попиташ него дали е падал от Астра GSI .. а на клипа кво се вижда накрая не знам ...

ей ти още клипс да видиш как върви двулитровия ми Туин Спарк

http://www.youtube.com/user/vegattaa#p/u/37/vsgCrRGZ_hg

http://www.youtube.com/watch?v=Vqs2f...eature=related
                              Last edited by DiStefano; d.m.y г., 21:32.

Comment

Колегата - VEGATTA , който на тазгодишния Италфест със жълтата 156
                                взе 2-ро място в майсторското шофиране на всеки клип
                                той кара моята кола и можеш да го попиташ него дали е падал от Астра GSI .. а на клипа кво се вижда накрая не знам ...

ей ти още клипс да видиш как върви двулитровия ми Туин Спарк

http://www.youtube.com/watch?v=Vqs2f...eature=related
                                Интересно ми е GTV-то в какво състояние е... Или по-скоро това, че биеш 200 к.с. турбо автомобил ме кара да поставя под въпрос автентичноста в названието на видео клиповете ти, което е още по зле за теб. Просто трябва да ти пусна автомобил в който аз съм УВЕРЕН, че е това за което се представя и ако наистина го биеш, ще ти се извиня и признач, че греша ( което и двамата знаем няма как да стане ) Дай Боже на следващото голямо алфа събиране да се видим и ще решим спора. ИЗвинете ме но просто вече става смешно и изкарахте, че туйн спарка в по-добър от V6 турбо.... Без коментар просто.
                                Last edited by RoMAN; d.m.y г., 21:37.

Comment

Working...
                                X