Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.0 TS(chip) vs 156 2.4 JTD(chip)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
    Интересно ми е GTV-то в какво състояние е... Или по-скоро това, че биеш 200 к.с. турбо автомобил ме кара да поставя под въпрос автентичноста в названието на видео клиповете ти, което е още по зле за теб.
    е айде сега ... GTV-то е "умрело"
    някъде да съм казал или споменал
    как е завършила срещу GTV-то ?!
    да съм казал че 2.0 е по-добър от 2.0 ТB ...
    автентичността ... ми пусни една тема
    в Пазарджишкия раздел тука във форума
    и ще разбереш дали са автентични ...
    или пък може би аз съм извънземен
    а колата ми е маскиран космически кораб ..
    или пък GTV-то е префасонирана жигула ...

ей ти отговор ...
    2.0 TS си е екстра мотор и си върви доволно ... peace
    Last edited by DiStefano; d.m.y г., 21:47.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      е айде сега ... GTV-то е "умрело"
      някъде да съм казал или споменал
      как е завършила срещу GTV-то ?!
      да съм казал че 2.0 е по-добър от 2.0 ТB ...
      автентичността ... ми пусни една тема
      в Пазарджишкия раздел тука във форума
      и ще разбереш дали са автентични ...
      или пък може би аз съм извънземен
      а колата ми е маскиран космически кораб ..
      или пък GTV-то е префасонирана жигула ...

ей ти отговор ...
      2.0 TS си е екстра мотор и си върви доволно ...

Ами виж... Според мен на GTV-то даже и старта не можеш да му вземеш ако наистина е турбо, защото то се изстрелва още от ниските обороти, докато ти си атмосферен DOHC и малкото понятие което имам е, че след 3000 оборота тръгваха тия двигатели? Или твоя е по-специален? И последно и най-важно... Ти си туйн спарк с чип, нали? Защото за това говорим. Ако си бутал и други по-сериозни неща, като спортни валове, бутала, шлайф и какви ли не още подобрения правил, вече отиваме в друга насока. За сега темата е туйн спарк с чип и до там ( па ако ще и със спортен филтър и генерация да е ) А така, да си дойдем на думата "Върви доволно" и до там.

Comment

че след 3000 оборота тръгваха тия двигатели? Или твоя е по-специален?
        Аз се си мисля че при гонка никой не тръгва под 3к обм, ако това има някакво значение.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ами виж... Според мен на GTV-то даже и старта не можеш да му вземеш ако наистина е турбо, защото то се изстрелва още от ниските обороти, докато ти си атмосферен DOHC и малкото понятие което имам е, че след 3000 оборота тръгваха тия двигатели? Или твоя е по-специален? И последно и най-важно... Ти си туйн спарк с чип, нали? Защото за това говорим. Ако си бутал и други по-сериозни неща, като спортни валове, бутала, шлайф и какви ли не още подобрения правил, вече отиваме в друга насока. За сега темата е туйн спарк с чип и до там ( па ако ще и със спортен филтър и генерация да е ) А така, да си дойдем на думата "Върви доволно" и до там.
          Е вече на мене си ми смешен тоя целия ти пост предизвиква много смях няма нищо вярно в него само разсъждения на много незапознат рацер
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А така, да си дойдем на думата "Върви доволно" и до там.
            ТС кърти и твоя умрял кораб не може да се покаже на което и да е свястно ку ве или ти айка

ей ти една снимка :

1.6 ТС с валове и чип срещу 2.4 150 с чип....

Click image for larger version

Name:	9.jpg
Views:	1
Size:	96.5 Килобайта
ID:	2269979

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

2,0тс е бърз двигател дали е на 145 или 156, другото е че колегата е с 166 по тежка е от 156 и има по лоши динамични показатели дори и с еднакви двигатели ,много теми са пускани дизел срещу бензин но нито една не е завършвала с драг ,един дизел като има комън раил и турбо не значи че е по бърз от бензина това са заблуждения

Comment

ето и от мен снимка на 2.0 тс напълно сток 148 коня(тогава още не бях се разчовъркал ) срещу ланчиа 2.0 16 турбо на финала
                Attached Files
                alfa 164 t.s ex
                tipo 2,0 16v turbo ex
                opel astra amnesia ex
                megane 2 ex
                alfa 159 jtd ех
                audi A6/S TQ 330+
                audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                  ето и от мен снимка на 2.0 тс напълно сток 148 коня(тогава още не бях се разчовъркал ) срещу ланчиа 2.0 16 турбо на финала
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=30449&page=2 #25 пост

164-ата е чипосана и олекотена. И сега какво излиза, че аз тоя турбо двигател трябва да разпилея ли по тая логика? Просто ми е много чудно срещу какви коли се пускате или какво имате под капаците, защото изкарахте турбо двигателите по-бавни от атмосферните Свин Спаркове.... Където си говорим за 50 коня разлика.... ПФф за какво са ни коли с по 200 коня бе... Дайте тука един 1.6 ТС и излитаме

Comment

Ами виж... Според ...... малкото понятие което имам е, че след 3000 оборота тръгваха тия двигатели? Или твоя е по-специален?........

Аз пък си мисля ,че като е чипната(бенз.) тръгва от около 2000/об мин ..... някой да попрочете и като се образова тогава да пише ......
                    Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                      Аз пък си мисля ,че като е чипната(бенз.) тръгва от около 2000/об мин .... някой да попрочете и като се образова тогава да пише ......
                      Добре колега, тука и да си прав с това за чипа, но според теб може ли да даже и чипнат да вземе старта на V6 турбо? Аз пък казвам, че турбото му е дало фъндък или зад волана е седяло магаре ( ако въобще е турбо )

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                        Добре колега, тука и да си прав с това за чипа, но според теб може ли да даже и чипнат да вземе старта на V6 турбо? Аз пък казвам, че турбото му е дало фъндък или зад волана е седяло магаре ( ако въобще е турбо )
                        ...може най-много до 30-40 тия метър ако този с турбото проспи старта .... иначе няма начин
                        Alfa156 Against All

Comment

• ---------- Post added at 13:07 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

[/COLOR]

1. И до колко време вървяха така?1600 кг срещу кола около 1000 кг какво очакваш на старт, много нелогично сравнение, много искам да разбера нататъка какво е станало? Пък и кой говори за моя автомобил въобще, че го намесваш?

2. Това твоя ТС ли е? Защото ако е... Не даваш много равностойно сравнение и си го знаеш добре.[/QUOTE]

----

разликата се увеличи

на старта моята 1.6 тежи 1175 кг без мен и е с чип и вал

Престани да спамиш глупости защото главата ти въобще неотбира от тематиката. Избери си друг раздел да проповядваш или ще ти помогна.

Ето стана тема пуснах Ви резултат. Това е. И двамата с Гиги караме еднакво и тръгнахме еднакво. Колите са чипосвани от Бобо. Какво по-крастноречиво сравнение искаш. Снимката от финала я има във форума и гонката е гледана от много хора били на Италфест 2007. Па после ми го сложи една антика с 1.7 боксер мотор.

Взема да Ви покажа как 33-ка нацепва 166

И не се оправдявай с това да не ти намесвам колата. Какво, ще ставаме като децата ами ако имах Ферари ли.....

п.с. Не ги приемай нещата като убида или на лична основа. Тук е мястото да се обсъждат такива неща и да се спори. Но винаги има победители и победени. Хващам се на хорото защото ми пишеш че 2+2=5. Споко
                          Last edited by ne0; d.m.y г., 18:05.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Бобо ти ги разбираш нещата кажи ни според теб чипнат 2,4 жтд с около 160кс може ли да бие сток 2,0тс 155кс каквото кажеш вярвам ти ,и да свършва поредната тема дизел срещу бензин ,другия път първо да се пуснат и после да се коментира

Comment

• с моя кораб направен (без драстични неща) само чип колектори генерация олекотен маховик спортен филтър сгъстяване и портвана глава дадох 15.6 по г-тек който си е бая точен ..не знам дали с тая печка ще успееш да дадеш такова време
                              alfa 164 t.s ex
                              tipo 2,0 16v turbo ex
                              opel astra amnesia ex
                              megane 2 ex
                              alfa 159 jtd ех
                              audi A6/S TQ 330+
                              audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                              alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Първоначално публикувано от Connor
                                2. Това твоя ТС ли е? Защото ако е... Не даваш много равностойно сравнение и си го знаеш добре.
                                И като е негова какво - твоята, или кое да е ЖТД не мое ли да стане като неговото....и то без турбо......вий ся хем повече кубици, хем турбо, и искате секи ТС да е много зле.......пък после "Ма тя тая твоята ли е" - и какво като е неговата - ти си правил нещо по колата, той също, явно щом 1.6 мое да стресне 2.4 жтд, да не говорим какво може да направи с него направен по същия начин 2.0.....за 2.5 няма да се обаждам че веднага ще се ревне че той е страхотните 100 кубика повече......
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X