Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.0 TS(chip) vs 156 2.4 JTD(chip)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някои хора са яко забавни, обаче....купили си 156ца 2 литра и вече мислят, че не можеш да ги стигнеш...
    .Обаче ходи им разрпавяй, че не е яката бегачка....

А дизела според мен яко ще ви тупа, пък после обяснявайте, че само пушел....
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

хехехх .. адската сравнителна характеристика
      горе имаше едно мнение което имаше логика
      2.0 бензин айде с 1.9 дизел
      2.4 нафта с 2.5 V6 ...
      близки кобатури и превес за кюмура
      щото е асматик все пак ...
      като във втори вариант
      даже и след ремап според мен и на двете
      кюмура вероятно ще бяга повече
      или поне така си мисля аз понеже май е по-лек ..
      но база за сравнение би имало само в атмосферен вариант
      или ако и двата са с изкуствено дишане
      тогава ДИЗЕЛА по бърз ли ще е ?! .. хм .. малко вероятно
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

156

Аз това му предложих на пича.Излизаме и се вижда а той пак ми вади някви харектеристики.Пак казвам,кажете кога и къде и отиваме и се вижда.
        Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
        Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

колега много си прав за бензинките,дори и 1.9,жтд 116 с чип ще бие 2.0 т.с с чип и с много ще я тупа. вече е изпробвано.бензина няма шанс.
          SPRINTAUTO service
          0893277773

Comment

колеги да си караме каруците, а който иска да се прави на много бърз да ходи на пистата!

Comment

Защо да не се спори бензин или дизел.В спора се ражда истината.1-2 писаха,че вече е тествано и се знае,че бензина пада(не споря не съм бил очевидец),но все пак оставам скептичен поне докато не напишат резултати хората,които са го тествали.

Пример:
              Аз и Орхан замерихме бензинка и печка с чипове.Резултата беше еди какъв си на еди каква си дистанция и така.
              http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

То тази тема е разисквана много пъти, пък и всеки знае, че дизелчето след чипче вади повечко коне,турбо си има... докато бензина нито има турбо и с тия високи обороти докато захапе си е мъка... колкото и да не искам да го каже( защото съм фен на бензиновите мотори) според мен дизела ще се представи по-добре срещу 1 2.0 ТС с чип но естествено състоянието на колите е от голяма значение.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

дизела бие .... пробвано ...... за съжаление
                  Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                    Защо да не се спори бензин или дизел.В спора се ражда истината.1-2 писаха,че вече е тествано и се знае,че бензина пада(не споря не съм бил очевидец),но все пак оставам скептичен поне докато не напишат резултати хората,които са го тествали.

Пример:
                    Аз и Орхан замерихме бензинка и печка с чипове.Резултата беше еди какъв си на еди каква си дистанция и така.
                    Ми щом толкова не вярваш отиди и се пробвай с дизел да видиш как само ще падаш...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

!0 човека казахме, че дизела бие защото сме пробвали...Няма нужда да се разисква темата по-дълбоко Да вземе някой да я заключи май.

Comment

Еми явно заключението е,че дизела бие...Жалко (cry)(cry) ....

Comment

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                          Еми явно заключението е,че дизела бие...Жалко (cry)(cry) ....
                          Абе най-добре пробвай да разбереш за какво става въпрос, а не само на приказки, та да видиш ти какво означава нафтова печка
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Като чипна ТС и дооправя някой неща(майсторите)ще тествам нафтовата печка

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                              !0 човека казахме, че дизела бие защото сме пробвали...Няма нужда да се разисква темата по-дълбоко Да вземе някой да я заключи май.
                              Състоянието на бензиновите какво им е било ...
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
                                колега много си прав за бензинките,дори и 1.9,жтд 116 с чип ще бие 2.0 т.с с чип и с много ще я тупа. вече е изпробвано.бензина няма шанс.
                                Много не съм съгласен със теб.Наскоро гледах една гонка между едно такова чипнато 116 кончета Q2 и Браво НГТ ми какво да ти кажа очаквах алфата да го размаже ама не така че ако са стокови и във добро здраве двата автомобила дизела няма шанс
                                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Working...
                                X