Известие

Collapse
No announcement yet.

0-100

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес тествах програмката с телефона и ми даде следните времена (ако въобще може да се вярва)
    0-60 mph 8.0 sec
    0-100 km/h 8.9 sec
    Колата е 115 - ка с ремап!

---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

Но май като чета други постове....не може да и се вярва
    Audi A6 3.0 TDI
    Infiniti FX35

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
      С какво мериш и какви модификации имаш по-колата , днес доказах за пореден път , че РацеХроно е тотално не надеждна , засичахме Chevrolet cobalt 2.2 с 2 едни и същи телефона единия даде 9.5 другия 10.7...
      с хронометър. попипнал съм тук там. по принцип съм се дърпал с коли които им е 10 сек ускорението и винаги им скачам отпред. ся ще кажеш че не меря правилно, че не е толко, бла бла. не ме интересува мен си ме кефи!
      1.9JTD 105+

Comment

С какво мериш и какви модификации имаш по-колата , днес доказах за пореден път , че РацеХроно е тотално не надеждна , засичахме Chevrolet cobalt 2.2 с 2 едни и същи телефона единия даде 9.5 другия 10.7...
        RaceChrono си е много добра, просто с вградените ГПС-и в телефоните не става понеже в най-добрия случай са 1 Хц
        Трябва ти външен ГПС на 5Хц за да докараш точност под 0.2сек.
        А с вграден ГПС в телефон, ами там засичането е на импулси през една секунда, така че е трудно да се говори за точност.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
        YouTube
        evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
          RaceChrono си е много добра, просто с вградените ГПС-и в телефоните не става понеже в най-добрия случай са 1 Хц
          Трябва ти външен ГПС на 5Хц за да докараш точност под 0.2сек.
          А с вграден ГПС в телефон, ами там засичането е на импулси през една секунда, така че е трудно да се говори за точност.
          То това е ясно ,че програмката си е много добра , просто телефоните не са с много бърз ГПС и наистина съм бил свидел на всякакви аномалии, колата ми е запушена с развален дебит и още 100 неща давам 10.5 после всичко оправям давам 11.5 редовно засичаме от 2 телефона и 2та са едни и същи единия дава 9.5 другия 10.5 . ОТ тогава се отказах да меря с тази програмка на моя телефон, защото няма нищо вярно , иначе за колегата по-горе ми казвай си , че ти прави колата 9.5 и това е , а колко е толкова един господ знае.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Някой може ли да ми напише как се работи с рейсхроно, неразбирам как да стартирам опитите, правя нова сесия, но на опита ми стоят звездички и не тръгва

Comment

Дам издирвам друга програма за ГСМ, ако няма май ще трябва да се купува Гтек
              Преди да разбера за racehrono от тази тема съм пробвал тази програма http://www.4shared.com/file/bb7BRCbf...v5Symbian.html . Мерил съм прелюд автоматик и с двете програми показва близки времена според условията. Предупреждавам ви, че е с по-малко функции и семпъл интерфейс.

Comment

• Между 8 и 9 секунди с хронометър и калпав старт. http://vbox7.com/play:63627cbc
                156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Айде малко да посъживим темата с мойта красавица
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                    Айде малко да посъживим темата с мойта красавица
                    Това на дино ли е мерено, диното изчислявали по-някакъв начин загубите от въздушното съпротивление?
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Мерено е с iPhone така като гледам...Програмата е Dynolicious
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• днес бях малко изкукуригах и се получи това

0-140 едното клипче е на гас,а другото-бензин

http://vbox7.com/play:130430ed

http://vbox7.com/play:8511f040

качеството е отвратително за което се извинявам и не е знае какво снимах е едно телефонче сам и си карах и за това е така

колата може доста повече

е има продалжение .............
                        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Алфа 147 1.9JTD 16V 140hp + чип 168hp (след чипа)
                          0-100км - 7секунди !!!
                          Предстои махане на ЕГР
                          Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

• Alfa 156 1.9 JTD 16V 140 коня, сток, с допълнение от пасажер 100 кг - 9 секунди.
                            Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                            Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                            Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                            Alfa Romeo 146 ti

Comment

Working...
                            X