Известие

Collapse
No announcement yet.

0-100

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пууу ще ме накарате някой уйкенд да прескоча до Русе

поздрави на турбо-сектата,гледам сте открили сезона вече

и по темата : пресни замервания на кошера,от 0-100 7.6 сек. със зимните гуми и кошмарно тръгване
    Last edited by abart_; d.m.y г., 20:54.
    146 Turbo

Comment

• при мен времето 0-100 е 6.6сек
      Last edited by drigata; d.m.y г., 10:22.
      SPRINTAUTO service
      0893277773

Comment

• не се дразня но давам пример и ако твоята кола е по-бърза евала:

Fiat Punto Super 1600 - Fiat has homologated Fiat Punto HGT for rally races with fiche no. 5609/A and 5609/N

Engine Position: 4 cylinders in line, fitted transversally

Capacity: 1579 cc

Stroke x bore: 74.7 x 82.5 mm

Compression ratio: 12.5 : 1
        Power: 215 HP at 9000 rpm (K/10 car)
        210 HP at 8300 rpm (first release of Super 1600 car)
        225 HP at 9000 rpm (last evolution of the Super 1600 car)

Fuel system: integrated Magneti Marelli MF4 system (MR3 for the Super 1600 car)
        Intake manifold: single intake (60mm for the Super 1600)

Weight: 980 kg
        Performance Acceleration 0-100 kmh: 6.7 seconds

Acceleration 0-400m: 14,8 seconds (exit speed 166 km/h)

Top speed: 177 km/h (time to reach 16,9 seconds)
        Gear Speeds

1st: 67 km/h

2nd: 87 km/h

3rd: 104 km/h

4th: 125 km/h

5th: 148 km/h

6th: 177 km/h

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
          при мен времето 0-100 е 6.6сек
          А ние замерихме комбито с 4 човека,детски стол и 30 л.нафта-7.2 до 100,брех тия бързи дизели
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• брех тия бързи печки .....радвам се да ви чета времената.....симпатяги. с уреди..много ..баси чудото.явно се зацепвате на асссссфалта със зъбни колела не с гуми..
            п.с на 2 ра около 12 сек с1.6 16v.....едвам диша милата
            75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
            kavasaki zzr-600 100 жребеца
            147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
              брех тия бързи печки .....радвам се да ви чета времената.....симпатяги. с уреди..много ..баси чудото.явно се зацепвате на асссссфалта със зъбни колела не с гуми..
              п.с на 2 ра около 12 сек с1.6 16v.....едвам диша милата
              Аз с Нинджата 0-100 ги правя за 3,1 С червената бегачка последното мерене беше преди 5 години и ги правеше за 6,5с, а ГТВ-то е бавно кат влак 0-100 за 8 секунди хахаххаааа
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                а ГТВ-то е бавно кат влак 0-100 за 8 секунди хахаххаааа
                Сериозно? ( наистина )

Comment

...а ГТВ-то е бавно кат влак 0-100 за 8 секунди хахаххаааа

Това измерване на сняг ли е било? С летни гуми?
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение

Това измерване на сняг ли е било? С летни гуми?
                    Не ве беше с часовника на дядо ми а аз не давах газ Ама съм сигурен че някой от 7 и 6 секундните ше ги убия от бой с влака
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Не ве беше с часовника на дядо ми а аз не давах газ Ама съм сигурен че някой от 7 и 6 секундните ше ги убия от бой с влака
                      ела ма убии ))) размажи ма
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Неска на прибиране погърчих малко V6-то......
                        Комбинирано по Гтек и Алфадиаг.....
                        Диага отчете следното на атачмънта по надолу, гтека до 100кмч каза 7,1сек, до 400 14,82 сек......
                        По мое мнение можех да направя 1-2 идеи по добър старт, ако ръчна 100 октана също мога да сваля десета да речем......
                        Attached Files
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• нали колата ти не е 4х4, понеже това време от 1.7 сек за първите 20 метра е постижимо само при доста силен 4х4 автомобил с брутален старт на перфектна настилка.
                          За предно този резултат е нормално да е между 2.5-3сек

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Днеска реших че е време да я сгърча.....
                            Два рънаснимките са от първия, втория батерито на фотото свърши, но интересно 100 метра ми ги отчете с 3 десети по слабо, а 400те само с десета - впредвид че тоя гтек го имам като паметник от 2 години вече, и сефте го ползвам, тва нормално ли е?????

http://www.youtube.com/watch?v=RCb0i8cZQpE
                            Е това време е направо трепач за 2.0 ТС то след чип го дават 8.2 секунди , а като си говорихме преди време , разбрах , че си против чиповете , та ми стана интерсно какво точно си барал по ТСката , замерил ли си я колко коня е по АлфаДиаг-а , така като гледам си барнал всмукателната система , имаш шайба ( но имаш 18ки джанти) и правиш това време

ЕДИТ: аз на мойта с разкачена ламбда сонда правя 9.6 секунди , и с хубава ламбда колко да свали няма да падни под 9 секунди ( или далече от каталожните данни)
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Истината се крие в това, че неговата 2,0ТС е минала една зверска диета
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Истината се крие в това, че неговата 2,0ТС е минала една зверска диета
                                Ми де да знам човек, аз така като му гледам колата 100% ще бие 2.0 ТС с чип , колко килограма и свали от преди това гледам , че е писал 1180 е сега, по каталог я дават 1250 ама в действителност колко е свалил е въпросът , защото това ме хвърли малко в тъч , не съм предполагам , че едно олекотяване може да свали 2 секунди надолу ...
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Working...
                                X