If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как нападнахте хората, па те не са ни плюли много даже си казват че Алфата ще го сгъне. Не знаеме какво е точно БМВ-то щото 320 новото е 2.2 170кс и с чип върви много добре Ако обаче БМВ-то е стария мотор 150кс то Алфата е яко сдухана. Пък който бензинджия твърди че ще бие 166 с чип щото е кораб, да свирка аз съм насреща - да видиме дали чуството на вървеж е измамно.
Аз ще те набия с ТИ Бил съм те и пак ще те бия тоя път повече
Щот за тоя старт ми шибна по слаб чип хи хи
А с тоя новия по силния не сме се пускали па и на летящ бяхме като заварени ма не си признаваш
Да със сток ТИ само с чип си като заварен на летящ ами с леко пипнато кво ще стане, да не говориме че от място на 400м нямаш шансове и с едното и с другото Но само кажи и излизаме,стига спамил
Ей са ида към сервиза, па незнам как хем е Сток хем с чип. А ако мислиш че ще ме уплаши ТИ след основен ремонт с чип, генерация, валове и филтър.....Ша ми сменяш пак софта.....
Да със сток ТИ само с чип си като заварен на летящ ами с леко пипнато кво ще стане, да не говориме че от място на 400м нямаш шансове и с едното и с другото Но само кажи и излизаме,стига спамил
Ааа и аз да питам за кое ТИ става дума?Да не е онова дето скоро му се бондаха Cat Cams?
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Ми направо дайте някой с вървяща 166-ца да се пробва с колегата с БеЕмВе-то....Нали е "мъжкар" (така го хвали някакъв там от техния форум) и се пуска за без пари е така "за спорта"....Таа викам да се пуснат и тоя път да има ВИДЕО материял и после пак да си говорим
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
Comment