If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искаш да кажеш , че минава на 400 м с терминална скорост 195 км/ч така ли ? Това по г-тек ли е ? И какво и е времето за 400м ?
колега ако искаш да се пробваме ти поне си наблизо мога да отскоча,1,9 8клапана турбодизел с 2.0 16 турбо бензин,ще е доста интересно.Готов сам да се пробваме.само кажи и идвам
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
Бах тоз дизел, 195 терминална скорост по спомен на Божура даваше на предно 12 - ки за 400 м. Някси не ми се вярва твойта кола да е 400к.с. примерно, защо знам едно Фолксваген Корадо, което беше с тия данни.
колега ако искаш да се пробваме ти поне си наблизо мога да отскоча,1,9 8клапана турбодизел с 2.0 16 турбо бензин,ще е доста интересно.Готов сам да се пробваме.само кажи и идвам
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
ако и моят километраж е като твоят ще мина с 250 терминална.Готов сам да се пробвам и с теб,тогава клипчето ще е много интересно
Чакам с нетърпение следващата ни среща,но дано не става като предните(искам да се пробваме ама много ми боксува съединителя).
За разлика от теб,аз съм постнал графики и там ясно се вижда за какво иде реч,а относно клипа,той беше когато колата беше ограничена на 0,5 холд без пик и 6000обр,ако това ти говори нещо,сега е на 1,1 пик и 0,9 холд до 7200обр и колата вади 250кс на мотора и 350нм при 6500.
За сега само един дизел ми се опъва ,ама неговата турбина може да изяде твойта за закуска и ще пита за още.
Бах тоз дизел, 195 терминална скорост по спомен на Божура даваше на предно 12 - ки за 400 м. Някси не ми се вярва твойта кола да е 400к.с. примерно, защо знам едно Фолксваген Корадо, което беше с тия данни.
докато правеx колата и на мен не ми се вярваше какво ще стане.Но сега резултата е наяве почти нямам загуба пускал сам се с доста коли,но си трагват с наведени глави,колега не гледаи конете а въртящият момент
докато правеx колата и на мен не ми се вярваше какво ще стане.Но сега резултата е наяве почти нямам загуба пускал сам се с доста коли,но си трагват с наведени глави,колега не гледаи конете а вартящият момент
Кажи сега кога да паля ГТВ-то че дава некви четиринайски с терминална 165, идвам веднага ако биеш ти права евала и си тръгвам ако те бия плащаш ми бенза и по живо по здраво ок?
Чакам с нетърпение следващата ни среща,но дано не става като предните(искам да се пробваме ама много ми боксува съединителя).
За разлика от теб,аз съм постнал графики и там ясно се вижда за какво иде реч,а относно клипа,той беше когато колата беше ограничена на 0,5 холд без пик и 6000обр,ако това ти говори нещо,сега е на 1,1 пик и 0,9 холд до 7200обр и колата вади 250кс на мотора и 350нм при 6500.
За сега само един дизел ми се опъва ,ама неговата турбина може да изяде твойта за закуска и ще пита за още.
с нетърпение ще чакам следващата среща.скоро ще идвам в софия и непремено ще доида да се пробваме ако искаш разбира се,що се отнася до турбината виждал ли си ми турбината.ще останете много учудени когато видете какво има под капака
с нетърпение ще чакам следващата среща.скоро ще идвам в софия и непремено ще доида да се пробваме ако искаш разбира се,що се отнася до турбината виждал ли си ми турбината.ще останете много учудени когато видете какво има под капака
И пак ще да е по малка от мойта,хихихихих.
Първо се пробвайте с Доко ,че той нещо ви разпорва тунингованите коли или по точно дизели с газовата си количка.
Чакам те с нетърпение,само да не падне сняг до тогава,че при назе малко понавалява.
Кажи сега кога да паля ГТВ-то че дава некви четиринайски с терминална 165, идвам веднага ако биеш ти права евала и си тръгвам ако те бия плащаш ми бенза и по живо по здраво ок?
още на италфеста искаx да се пробваме но ти трагна по рано но когато доида до софия ще се пробваме.не се дразнете не искам да споря с никои уважавам всички алфа фенове.нека организираме един алфа драг фест и там всеки ще покаже какво е правил и какви са резултатите,и тогава ще спорим
---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
още на италфеста искаx да се пробваме но ти трагна по рано но когато доида до софия ще се пробваме.не се дразнете не искам да споря с никои уважавам всички алфа фенове.нека организираме един алфа драг фест и там всеки ще покаже какво е правил и какви са резултатите,и тогава ще спорим
---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
доко да се пробва с мен не с децата,неговия дарак знам колко варви,с теб сам готов ключ за ключ
Не се обиждай,ама не харесвам дизела и небих си дал и труда за такава кола,още повече тунингована от теб,не че нещо ама много ядове ще бера след теб,а не ми се прави дизел,там надеждата свършва рано,на 4500,от там тръгва моята.
a този дизел дето ти се опъва ще му мина отгоре
---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:09 ----------
Comment