Първоначално публикувано от drigata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спорове за бързи алфи
Collapse
X
-
SPRINTAUTO service
0893277773
-
весело, чудех се откъде да я захвана..
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеколега не гледаи конете а вартящият момент
мощността е равна на ефективното налягане (средното налягане, което натиска буталото) умножена по дължината на работния ход умножена по челната площ на буталото умножено по работните ходове (броя на цилиндрите умножен по 1/2 от оборотите)
от това следва че силата (((ефективното налягане (средното налягане, което натиска буталото) умножена по челната площ на буталото))) умножена по дължината на работния ход е равна на въртящия момент.
от там
мощността е равна на въртящия момент по работните ходове (броя на цилиндрите умножен по 1/2 от оборотите)
ИЛИ демек нищо не каза пич. Написал съм го с думи защото незнам на кой колко му е равен образователния старт.
гледай се пише с "й" и вЪртящ момент
после погледни снимката на тази кола....
ми тя някак си не стои ..... ако искаш да ти разчертая снимката да ти покажа на колко метра вън от колата ти е ОЦТ.
После ..... хубо всичките имате бързи коли... ДОБРЕ ДЕ АДЖЕБА как така Миро ме бие с неговото ку ве, тъпия свин спарк не върви, моята е по-слаба от 2.0 ТС.... моята е 128 коня примерно и като отидем на писта нещо не ви се случва... как става така че тая мършава зелена алфа дава същите времена на Серес като направена 200 +++ к.с. дизелова АЛФА 147 КУ ВЕ ДЕ и как един боксер атмосФЕЕЕРР спука гъза на всички
Поздрави!Last edited by Grigor; d.m.y г., 00:59.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениекогато застанем на старта и видиш как дизела отлита и ти ще си трагнеш с наведена глава.що се отнася до тунинговането моита я карам вече 17 000 км без проблем,когато твоита мине 17 000км на резба без проблем.тогава можеш да ми говориш така.а и моита си я карам за всекидневка гори ми 8 на 100.вие от екстриим тунинг защо се заяждате толкова много с нас какво сам ви направил,кажете де постояно се заяждате,или доко постояно сее интриги.много искам да знам какво имате против мен
И още нещо,мойта кола отиде до калояново,карах и се прибрах,за разлика от твойте тунинговани коли.
А и още нещо,мойта кола е силна защото съм го доказал и показал(черно на бяло),а не като твойта само на думи.Last edited by drigata; d.m.y г., 22:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеПич,колата ми е на 4 и очаква 5та смяна на мсло,средно по 7000км,ти си ги смятай.
И още нещо,мойта кола отиде до калояново,карах и се прибрах,за разлика от твойте тунинговани коли.
А и още нещо,мойта кола е силна защото съм го доказал и показал(черно на бяло),а не като твойта само на думи.SPRINTAUTO service
0893277773
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениекогато застанем на старта и видиш как дизела отлита и ти ще си трагнеш с наведена глава.що се отнася до тунинговането моита я карам вече 17 000 км без проблем,когато твоита мине 17 000км на резба без проблем.тогава можеш да ми говориш така.а и моита си я карам за всекидневка гори ми 8 на 100.вие от екстриим тунинг защо се заяждате толкова много с нас какво сам ви направил,кажете де постояно се заяждате,или доко постояно сее интриги.много искам да знам какво имате против менВсеки път едно и също се скачаш щото ти се приказват глупости от някой си (който е доказан неможач) и после с подвита опашка ами научи се че ПЪРВО СЕ ДОКАЗВА ПОСЛЕ СЕ ГОВОРИ
Простичко е отиваш на дино и гледаме кво става, отиваш на писта и гледаме кво става, отиваш на драг и така
Айде със здраве повече няма да ти пиша истини че пъпки ше фанете нафтовите глави
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение.ясно ексртиим ме мразят но защо не знам поне да кажат да знам.
Стига глупости , правете си колите, като има възможност си ги мерете, после бири и така. Кви са тея комлексарски мисли дето ти минават. Коя била по-по-най. Да не мислиш, че на някой, освен на вас му пука коя е по-бърза. Като си почитател на високи скорости, ела на пролет да ти размътя айряна с Хондата малко, че с Алфите такива скорости едва ли ще вдигнете.
п.с. Да не се разсърдиш пак.
Comment
-
поздрав.... нещо истинско щото тука друго няма
http://www.vbox7.com/play:81a1020e
почнете от 08:48 мин...... мисля че тука от форума на пунтото няма кой да скочи.... кво остава за корадото
http://www.vbox7.com/play:9cb39d82
ако трябва и на Бобо АстратаLast edited by ne0; d.m.y г., 23:31.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
-
http://www.vbox7.com/play:8c03b744
05:04 мин.....
правя го щото колегата говори за драг....
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщениеаз ша скоча на пунтото
майтапа настрана на илиян ici типото е по-силно
Илияне признай сиLast edited by ne0; d.m.y г., 23:30.
Comment
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеколега ако искаш да се пробваме ти поне си наблизо мога да отскоча,1,9 8клапана турбодизел с 2.0 16 турбо бензин,ще е доста интересно.Готов сам да се пробваме.само кажи и идвам
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
ако и моят километраж е като твоят ще мина с 250 терминална.Готов сам да се пробвам и с теб,тогава клипчето ще е много интересно
Сега сериозно моята кола не е мерена още и си е много стокова , като за мен е слаба за момента .Last edited by hristiqn; d.m.y г., 23:58.BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
аз се разочаровах... нито един отговор не получих или реплика.... баси тъкмо си викам ще стане интересно
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеаз се разочаровах... нито един отговор не получих или реплика.... баси тъкмо си викам ще стане интересноАйде да видим кой ще скочи на коли дето правят 12-ки
В Сливен си имаме и техника за замерване за първа пролет може и да видим кой докъде я е докарал
Last edited by hristiqn; d.m.y г., 23:58.BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
викиш типото дава 12ки......
Илияне признай сипоследно не е мерено, но е в дванайските гаранция
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеhttp://www.vbox7.com/play:8c03b744
какво пише отзад на бързата кола....
05:04 мин..... да бъркам ли в архива още.....
правя го щото колегата говори за драг....
викиш типото дава 12ки......
Илияне признай си
---------- Post added at 13:32 ---------- Previous post was at 13:24 ----------
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщениепоследно не е мерено, но е в дванайските гаранция
Last edited by Grigor; d.m.y г., 01:04.SPRINTAUTO service
0893277773
Comment
-
Е кво го намесваш Ици той никога не е имал претенции без да мериОтчаянието е последна спирка преди самоубийство
И земи питай шефчето къде да си пуснеш интригантските изказвания че тука тая тема и без тва е цялата за коша0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment