Известие

Collapse
No announcement yet.

Спорове за бързи алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

1.ГТВ-то
    2.Боксера
    3.Пунтото

Тия турбинирани пунтота колкото и да ги олекотяват хич не вървят.1 приятелче със стоков в-тек 160 коня ги отвява с по 1-2 коловоза.
    http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      Аааа нафтата трови, мани тая работа. И мръзне зимата. И смърди гадно. И е мазна. И гадни петна прави. И сажди ражда.........
      164-ката не се продава на части.
      Това е камуфлаж,тя просто се олекотява.
      Нафтата не се ли използваше да се пълнят с нея флаконите на WD-то?
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Към автора на темата какво точно е правено на твойта алфа та дава такава терминална скорост помня на времето един голф ВР6 направи 185 терминална на Божура пред години, чудно как 1.9 JDT ще даде толкова, и малко офф сори за това но ми е интересно това пунто е едно сиво мсиля би една от най варвежните корси в София (корсата А на Тошко) ако момчето е от форума нека ми пише на лично какво е правено по това пунто,ч е ми стана интересно как е било тая корса лека кадето дава на колелата 190 коня
        Last edited by hondoman; d.m.y г., 16:49.

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
          Към автора на темата какво точно е правено на твойта алфа та дава такава терминална скорост помня на времето един голф ВР6 направи 185 терминална на Божура пред години, чудно как 1.9 JDT ще даде толкова, и малко офф сори за това но ми е интересно това пунто е едно сиво мсиля би една от най варвежните корси в София (корсата А на Тошко) ако момчето е от форума нека ми пише на лично какво е правено по това пунто,ч е ми стана интересно как е било тая корса лека кадето дава на колелата 190 коня
          Баце ,туй пунто е друго,но го познаваме момчето,именно той е правил жълтото,а иначе сивото е с ГТ28 на гарет и е над 200кс на колелата.

А относно нашите гонки:

Първата гонка беше с мен,и последваха още две ,защото собственника не беше съгласен ,че го бия с 4-5 коли до 200км/ч.

Последната гонка беше с ГТВ-то-още от 2-ра ГТВ-то излита напред,нема да казвам разликата.

За другата ще си замълча,сами преценявайте.
          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Ясно мерси за инфото, а това пунто кадето е победило на Тошко корсата какво точно е правено по него интересно ми е познавам Емил бившия собственик на корсата който именно я направи и продаде на Тошко и знам какъв е потенциала и, и ми е чудно какво е правено на пунтото тая корса срази дружбенската варвачка уж турбо сеат купрата за която говореха, че била 230 коня
            Last edited by hondoman; d.m.y г., 17:19.

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Не се уточних, имах предвид тази от поста на Memento, която тупа пунтаци?
              Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                Айде да ви вкарам още малко в джаза:

...............

А другите коли са сток,с пълни багажници,съответно ГТВ-то с 18 ,а 145-16.......
                за другото незнам,Но това определено звучи смешно
                значи имаш твоята кола за сток,или ремапнатото ГТВ с подобрена генерация,и куп други неща сигурно. казвам само това което съм видял в темите
                Last edited by abart_; d.m.y г., 20:16.
                146 Turbo

Comment

В крайна сметка май познах резултата в тройната гонка
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                    значи имаш твоята кола за сток,или ремапнатото ГТВ с подобрена генерация,и куп други неща сигурно. казвам само това което съм видял в темите
                    Куп други неща какви според теб може да са. Все пак е атмосферка колата.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Куп други неща какви според теб може да са. Все пак е атмосферка колата.
                      Ееее че тия да не са малко за сток кола Много работи са,не ми се изреждат,сЯ-кво като е атмосферка
                      Сори ама прозвуча като " МОМЧЕТА КОЛАТА МИ Е АБСОЛЮТНО СТОК,САМО ЕДНО ТУРБО И СЛОЖИХ"
                      146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                        ГТВ-то си беше сток гонката се състоя доста отдавна
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          ГТВ-то си беше сток гонката се състоя доста отдавна
                          ама само ГТВ-то пък и сток пак си доста над пунтото!
                          0892 488 330-Теодор
                          Alfa Romeo 145 3.0 24V
                          Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

• Над пунтото е , ама с какво ... с 300-400 кила
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• аз мислех че е имало гонка след като е сменил турбото
                              иначе и тогава си вървеше но със оригиналната турбина толкова нема как да измъкне повече ))
                              а за пунтарите ) който не е карал и не се е дърпал да не говори
                              чакам в теци напролет да ми дишат газовете
                              а какво е правено ми какво да е правено голяма турбина - друго не е правено по совото - всичко по карантията е сток , даже не е и отваряно за ревизия ))

---------- Post added at 08:42 ---------- Previous post was at 08:39 ----------

Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                              1.ГТВ-то
                              2.Боксера
                              3.Пунтото

Тия турбинирани пунтота колкото и да ги олекотяват хич не вървят.1 приятелче със стоков в-тек 160 коня ги отвява с по 1-2 коловоза.
                              недей със лошо , да не остане разочарован твоя приятел
                              ако се е бегал със стокови изпрътяшници може иначе нема много голям шанс дори и само със чип да е
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• защо ми се струва, че в заглавието на темата има оксиморон

Comment

Working...
                                X