Известие

Collapse
No announcement yet.

Спорове за бързи алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега не говоря с лошо.Просто мн ги фалите тия пунто-та,а всъшност не вървят.Мога да се обзаложа,че колега в по горните постове с рекса ще дръпне твойто пунто без проблем въпреки,че е 150 коня с некви модификаций,а пунтото ти е над 200.

П.С колега да не си помислиш,че омаловажавам трудът и парите,който си хвърлил по пунтото,не напротив евала ти правя за количката,но реалността в момента е,че японките режат главите на абсолютно всичко в каквато и да е дисциплина.
    Last edited by Memento; d.m.y г., 13:29.
    http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

• ..

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
      защо ми се струва, че в заглавието на темата има оксиморон
      Самата тема е мн. интересна .... някой казва че пражи терминална 195 на 400м и 12 сек с 8 клапанов дизел , че и ежедневка ,а колата е мн. силна . Всички знаят , че няма как да стане освен ако не е над 400 к.с и така нататъка ама спор да има . Времето за драг на пътя нестава ама виж за нет гонки няма равно Весело изкарване на празниците и все по-добри времена да имаме през новата година
      Last edited by hristiqn; d.m.y г., 13:33.
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
        Колега не говоря с лошо.Просто мн ги фалите тия пунто-та,а всъшност не вървят.Мога да се обзаложа,че колега в по горните постове с рекса ще дръпне твойто пунто без проблем въпреки,че е 150 коня с некви модификаций,а пунтото ти е над 200.

П.С колега да не си помислиш,че омаловажавам трудът и парите,който си хвърлил по пунтото,не напротив евала ти правя за количката,но реалността в момента е,че японките режат главите на абсолютно всичко в каквато и да е дисциплина.
        ще направя един малък офф и се извинявам пред моделаторите - никога не трябва да се подценява каквато и да е кола не съм се пускал никога с такова пунто но съм гледал гонка между такова и КР, голфа би тогава нз имаше поне една кола и двете коли бяха сток поне пунтото беше такова, аз съм се пускал с този КР и го бия с 2 коли разлика горе долу, но от кола до кола има разлика,а тези пунтота надуе ли им се турбината малко и сложи ли им се един чип стават доста варвежни има 2 мися такива от Казичане които могат да спрат тока на бая коли
        Last edited by hondoman; d.m.y г., 14:43.

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• какво залагаш ???
          нема как да мериш турбо и атмосферка , просто турбото бие
          напролет съм на страрта , дори и срещу най най бързите дизели във този форум
          включително и срещу този УЖ 12 секунден дизел който не познава времената между 300 и 400 метра
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• а не искате ли пьрво да пробваме на бобо жтв-то 3.2 в6. 24в. срещу 145. 3.0 в6.12в ще баде горе долу равностоино.като 145-цата не е мерена колко дава на 400м.
            MAZDA 323 1.5 16V
            Alfa Romeo 1.7 16V 4x4

Comment

• малиииии бая сте ме помели тук гледам
              155 осем хиляди клапана 16 вериги
              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от Desi323 Покажи съобщение
                а не искате ли пьрво да пробваме на бобо жтв-то 3.2 в6. 24в. срещу 145. 3.0 в6.12в ще баде горе долу равностоино.като 145-цата не е мерена колко дава на 400м.
                Бобо на никого няма да откаже гонка, стига да е малко по-сухо времето. 145-цата къде се намира?

Ни хубаво си пишем, ма Радо с бързия дизел (който според дадените от него данни е най-бързата Алфа въобще в БГ ) изчезна от 2-3 дни тук в тая тема. Направи хубавия скандал и изчезна, пък после други отнесоха наказания. Надявам се е отишъл да замери колата наново, заова липсва.
                Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 15:29.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• колега освен 145-цата 3.0 в6.брат ми има и 155 като твоята но двулитрова.за неиния клас тои я има за много куца ама като знам как варви сьм сигорна че ще те разпука здраво с твоята.а ти трагна да се слагаш каде каде в турбо класове плюс това и с газово фобос(едно от наи проблемните; при нас гаста е готвене и за отопление
                  MAZDA 323 1.5 16V
                  Alfa Romeo 1.7 16V 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                    какво залагаш ???
                    нема как да мериш турбо и атмосферка , просто турбото бие
                    напролет съм на страрта , дори и срещу най най бързите дизели във този форум
                    включително и срещу този УЖ 12 секунден дизел който не познава времената между 300 и 400 метра
                    Колега не е така не подценявай в-тек системата.В темата на крис за варненските гонки мисля,че се споменаваше за 1 сивик в-тек,който шамари фиат купе турбо...така,че не винаги турбината бие атмосферката.А пък да не споменавам бмв и още куп автомобили,които с атмосферен двигател 500 коня бият 500 коня турбо бегачки така,че има 2 страни на медала .
                    http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

• Не подценявам в-тека но да е поне 2 литра.
                      но 1.6 колкото и да е напилен, разпилен без турбина ли е , не става
                      уважава в-тека за тва че много лесно се турбилира и носи на надув
                      но остане ли си атмосферен не става
                      за тези със задно и 4Х4 е друга пира и ги остави там те да си се оправят
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                        Не подценявам в-тека но да е поне 2 литра.
                        но 1.6 колкото и да е напилен, разпилен без турбина ли е , не става
                        уважава в-тека за тва че много лесно се турбилира и носи на надув
                        но остане ли си атмосферен не става
                        за тези със задно и 4Х4 е друга пира и ги остави там те да си се оправят
                        А ако си представим стоково пунто ГТ и стоков сивик 1.6 163кс.
                        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщение
                          А пък да не споменавам бмв и още куп автомобили,които с атмосферен двигател 500 коня бият 500 коня турбо бегачки така,че има 2 страни на медала .
                          Това БМВ е от кой модел? Сещам се за турбомотора на Нисан ГТР и ми се струва, че там БМВ-то губи.
                          Всичко е много относително, ако една кола губи на драг от друга, то на писта може да спечели с много. И оттам понятието бърза силно се размива.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• [QUOTE=Desi323;610858]колега освен 145-цата 3.0 в6.брат ми има и 155 като твоята но двулитрова.за неиния клас тои я има за много куца ама като знам как варви сьм сигорна че ще те разпука здраво с твоята.а ти трагна да се слагаш каде каде в турбо
                            Last edited by toki4a; d.m.y г., 16:55.
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• ...

За по превъзбудените гледайте малко времена :
                              http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=95&t=128090
                              Ето олекотена кола 4х4 с каква терминална минава на 400м при време 11/423
                              Милен Акалски Drag Power Ауди 80 черен - 11,423/ 171,29/ 1,789 продължава
                              Ето една силна кола с предно -
                              Венцислав Райчинов Голф 3 черен - 13,825/ 178,62/ 2,324
                              Това е на пистата в Сливен . Пак повтарям за хората предлагащи 'гонки' при желание на пролет може да си замерят колите и тогава пак да си говорим
                              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                                Ни хубаво си пишем, ма Радо с бързия дизел (който според дадените от него данни е най-бързата Алфа въобще в БГ ) изчезна от 2-3 дни тук в тая тема. Направи хубавия скандал и изчезна, пък после други отнесоха наказания. Надявам се е отишъл да замери колата наново, заова липсва.
                                А,що си мислиш,че е изчезнал?
                                Видях го,беше затрупан от работа - търсят го хората....
                                Не се чуди какво да прави и да "чатка" клаватурата във форума....Ти що не работиш...?
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                                Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                                http://www.family-sozopol.com/

Comment

Working...
                                X