Известие

Collapse
No announcement yet.

Спорове за бързи алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Напълно съгласен с колегата само незнам защо не ми е сложено най-доброто време което беше 13.681 ми некво си 13.713
    щото га хвъргаше нитро от старта апаратурата била фалшива и Гого не ги води официални. Но ги има некъде из форумите.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• ..

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      щото га хвъргаше нитро от старта апаратурата била фалшива и Гого не ги води официални. Но ги има некъде из форумите.
      Да това са официалните времена от Сливен и София
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Aбе колеги тия клипчета може да си ги пускаме до утре. Сега може да пускам и аз клипове ,на който Фиати бият хонди и т.н. А колегата memento , да го питам ,като са такива "резачки на глави" оризовите чинии защо не излязат в някой световен рали или пистов шампионат,където има регламент и да се докажат като такива, а италиянците отдавна и моногократно са се справяли с японки и всякакви други марки по световните шампионати.
        Last edited by Mitko_155; d.m.y г., 12:13.
        Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

• хубо ма Радко що не споделиш какво има под капака. Честно не си спомням нищо за гарнитурата. Може би 16 клапана? Дай да видим снимка ала бала. Щото така всеки може да спами форума и да получи банан.

Ето аз имам може би стари снимки и на двете коли от лятото. Дай по нови. И тема имате ами попълнете я.

Click image for larger version

Name:	DSC01238.jpg
Views:	1
Size:	96.3 Килобайта
ID:	2273313

Name:	DSC01239.jpg
Size:	94.4 Килобайта
ID:	2273314

Name:	DSC01251.jpg
Size:	96.2 Килобайта
ID:	2273315

Name:	DSC01252.jpg
Size:	97.2 Килобайта
ID:	2273316

Name:	DSC01253.jpg
Size:	98.1 Килобайта
ID:	2273317

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от Mitko_155 Покажи съобщение
            Aбе колеги тия клипчета може да си ги пускаме до утре. Сега може да пускам и аз клипове ,на който Фиати бият хонди и т.н. А колегата memento , да го питам ,като са такива "резачки на глави" оризовите чинии защо не излязат в някой световен рали или пистов шампионат,където има регламент и да се докажат като такива, а италиянците отдавна и моногократно са се справяли с японки и всякакви други марки по световните шампионати.
            стига с тези спорове. Японските коли има голяма традиция в моторспорта. Споровете на тази тема са излишни. Само да вметна че най-мощният мотор в ерата на ТУРБО и на 3.0 атмосферни е хонда. Това е технически доказано. От там са шаси ... отбор пилоти... но това е друга тема. ТОЧКА ПО НЕЯ.

Comment

• Mи като са толко силни защо караш скапаните италианки.
              П.С: А те италианците немат хич традиции в спорта а....така ли?
              Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

• ..

Първоначално публикувано от Mitko_155 Покажи съобщение
                Mи като са толко силни защо караш скапаните италианки.
                П.С: А те италианците немат хич традиции в спорта а....така ли?
                Ти сега нямаш ли си друга работа ? Без спорове на тема марки и постижения
                BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                  Ти сега нямаш ли си друга работа ? Без спорове на тема марки и постижения
                  Да прав си то с японците за спортни постижения няма какво да се спори, защото ако тръгнем да ги сравняваме с италиянците ,няма да има смисъл.
                  Last edited by Mitko_155; d.m.y г., 13:09.
                  Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

• ...

Да използвам лудата тема и който може да даде по един глас за анкетата ми в перформанса
                    http://www.performance-bg.org/forum/...pic.php?t=4059

Comment

• Оп , извинявяй . Мойте снимки са май доста по старички от твойте... е какво да се прави ... А като има толкова знаещи относно двете коли , нека споделят инфо с останалите. И грозното пате стана красив и силен лебед . Браво Георги.
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                      Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

• Първоначално публикувано от Mitko_155 Покажи съобщение
                        Да прав си то с японците за спортни постижения няма какво да се спори, защото ако тръгнем да ги сравняваме с италиянците ,няма да има смисъл.
                        Батка защо се нахвърляш срещу японските коли трябва да се спазва добрия тон аз много уважавам италианските коли, даже мислех да си купувам преди време 166-ца, но с такива изказвания навличаш форума на война с японската секта, от мен няма да имате проблем но други мои колеги мога да се влкючат, а с теб ако си навит може да си направим един старт да видим дали нищо не става от япоснките коли
                        Last edited by hondoman; d.m.y г., 15:13.

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщение
                          Батка защо се нахвърляш срещу японските коли ,
                          а с теб ако си навит може да си направим един старт да видим дали нищо не става от япоснките коли
                          Ааа , аз ги уважавам японците, дали ще видя Алфа на такава гонка ? Не с к'во да е , ами с Хаябуса http://www.webpark.ru/comment/55968
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 15:26.

Comment

• Първоначално публикувано от radoslavp Покажи съобщение
                            Абе Радо ... понеж си адаш, кажи аджаба ква е тая гарнитура дето слагаш та да те изкара на 195 терминална на тоя убит дизел? То да почваме гарнитури да слагаме, цела далавера си е, Бобо брат да ми слоиш една такава искам и аз така.
                            Навънка 270 коня Брери със 75 hp diesel нитро шотове немогат да дадат твоите скорости, явно и цилиндри нещо машина на времето си добавял, сподели на всички ни е любопитно ... честно нищо че бая народ се посмя.
                            1.9 16v JTDm
                            Last edited by Rado145QV; d.m.y г., 16:18.
                            SPRINTAUTO service
                            0893277773

Comment

• И аз амам една снимка която ми напълни душата от все сърце.Поздрав за работата на Радо и компания.
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                                Аз идвах днес ама така и не ми отвори капака да видя к'во има А само ти гледа под моя капак
                                и като ги нареждате 145-ците се обаждай . верно СТОК съм и далече от тия времена ,ама ей така за спорта,да видим разликите
                                п.п кога си мерил с жълото Купе,а си мълчиш
                                с жълтото купе се наредихме няколко пъти и го убих от бои 4-5 коли на 400м на високите ме застига

---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                                И аз амам една снимка която ми напълни душата от все сърце.Поздрав за работата на Радо и компания.
                                колега това е стара снимка на 145та сега да я видиш мотора е след пълен основен ремонт всичко е полирано сменихме валовете сложихме раздвижни шаиби колата е готова от всякъде,и е ремапната от наи добрите кирето и петко разбира се,скоро ще пуснем снимки на 2те 145ци
                                SPRINTAUTO service
                                0893277773

Comment

Working...
                                X