Известие

Collapse
No announcement yet.

Спорове за бързи алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Представяш ли си ако се качи на истински бърза кола
    за сега толкова още нема вратни мускули после повече
    а ти бърза кола имаш ли )
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
      за сега толкова още нема вратни мускули после повече
      а ти бърза кола имаш ли )
      Имам една дет всички разправят че е бърза пък аз си мисля че не са виждали истински бързи Но пък с нея тебе ще те лупам кат маче от дирек ако имаш бърза кола давай я

П.С. Абе нещо времето се задържа ще взема да се обадя аз на едно жълто пунто и на едно сиво да правиме малко сверки Да те викам ли или си гушнал бурканите и ракията?
      Last edited by Bobo; d.m.y г., 03:30.
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Имам една дет всички разправят че е бърза пък аз си мисля че не са виждали истински бързи Но пък с нея тебе ще те лупам кат маче от дирек ако имаш бърза кола давай я

П.С. Абе нещо времето се задържа ще взема да се обадя аз на едно жълто пунто и на едно сиво да правиме малко сверки Да те викам ли или си гушнал бурканите и ракията?
        аз напролет че съм я разчаркалосал малко а и гражданска не съм и плащал
        пък и със тези гуми нищо не става само дрифтове и пушилка и никво ускорение стутдено е за мене
        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

аз напролет че съм я разчаркалосал малко а и гражданска не съм и плащал
          пък и със тези гуми нищо не става само дрифтове и пушилка и никво ускорение стутдено е за мене
          Ти обаче много се хвалиш, ама като те бъзне някой за гонка и се криеш

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
            Ти обаче много се хвалиш, ама като те бъзне някой за гонка и се криеш
            ти па кога доиде на гонките че да изказваш мнение ????
            с какво да дойда бе?, аз че ще дойда със баба алфа ще дойда ама с какво да се бягам ??
            не видиш ли че съм написал че съм си зазимил колата и съм я разчаркальосал и не съм и плащал нищо
            напролет , бързата кучка слепи ги ражда , зор нема толкова за една две гонки и то зимата
            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

ти па кога доиде на гонките че да изказваш мнение ????
              с какво да дойда бе?, аз че ще дойда със баба алфа ще дойда ама с какво да се бягам ??
              не видиш ли че съм написал че съм си зазимил колата и съм я разчаркальосал и не съм и плащал нищо
              напролет , бързата кучка слепи ги ражда , зор нема толкова за една две гонки и то зимата
              Бе кога съм дошъл не е важно, ама като ме викнат и веднага отивам. Имам и с какво да го докажа най-вече. Ама при теб като гледам само писане има и оправдание, не го казвам за да се заяждам или нещо ама нито 1 път не съм те видял да се пуснеш с някой от форума А иначе си на всяка тема и се хвалиш.

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                Бе кога съм дошъл не е важно, ама като ме викнат и веднага отивам. Имам и с какво да го докажа най-вече. Ама при теб като гледам само писане има и оправдание, не го казвам за да се заяждам или нещо ама нито 1 път не съм те видял да се пуснеш с някой от форума А иначе си на всяка тема и се хвалиш.
                ми нема и как да видиш щото все се събираме едни и същи и се знаем вече и кътните зъби и сме се пускали
                а другите ги е шубе , питъл съм ги не веднъж , искат само да го повозя едно кръгче но никой не иска се пуска
                Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• момчета вчера се дарпах с една бмв 3 ка купе от наи новите 320 нафтиз 177 кончета луда работа бре много варвяло на старта ме дарпа мноо яко чак на 3 го настигам и минавам иначе от движение с 60 някаде и двамата натискаме здраво няма шанс ама иначе за 2000 дизел мотор напрво карти 177 конски сили са доста доволно

Comment

• 2.4 150 sw

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

bimbo ти с калибри дарпал ли си се 150 коня

Comment

Working...
                    X