Първоначално публикувано от Flame
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
BMW vs Alfa Romeo
Collapse
X
-
Пак там - http://4storing.com . Отнема няколко минути.Даваш му само веднъж "Качи файл" и оставяш компа малко, че се товари.След няколко минути, ще ти даден линк за споделяне и за триене.
http://tranz.it/ е с малко ограничение !!!мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеОще 2 клипчета..
Мимоузунов ни разкъртва
http://www.youtube.com/watch?v=wlIi2V_VcJ8
http://www.youtube.com/watch?v=MKBE_YgxAto
Сори за Флейма, ама оператора Bodom малко е забравил да го снимаВсе пак много добра работа и мерси за компанията и снимането Bodom-Митак
Иначе легендите бяха най-сериозни и направиха най-много гонки
Flame 155 1.8 8v
Furious_155 1.8v
VFTI 2.0 8v
Wolfy 2.0 8v
Mimouzunov 2.0 8v
Един колега съссиня СА 155 2.0 16V забравих му ника да прощава!
+ oще един НОВ колега с колежка с вишнева 2.0 8в....
Баси 155ците са по-масови от гоуфовете
Приятелче кажи сега имаше ли смисъл да се замерваме ти поне си гледал клипа http://vbox7.com/play:9872777b и знаеш на 100км/ч колко съм пред Ники!!!А нали се сещаш ,че догоре аз си правя 200-210км/ч там каква щеше да бъде разликата!!!Също така разбра колко вървя след Миро!!!Незнам дай си мнението защото гледам,че само ние се замервахме!!!!!!!Лелелелеле сега гледах обстойно клиповете Ники какво ви прави!!!!!!Май добре,че първо с него се замерих та да си имам представа сега от клиповете как вървя!!!Извинявам се ставам нагъл!!!!!!!Last edited by Bimbo; d.m.y г., 23:47.sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Опааа,готови сте..
http://4storing.com/tsv0kv/10bcb71c8...901ae6087.htmlAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Бравоооооооо Нико!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Ами незнам дали има смисъл... Според мен нагоре ще ме биеш, но Ники вика че съм имал шанс...Или ако не друго поне да падна по-малко... Според негово думи му правя 2коли на него..Аз не съм гледал и незнам. Също така ме изненада че си бил Fear с не много, а той му е първа гонка и не е от най-опитните...Като вървеж по принцип бия GTV 2.0 ама от кола до кола си има разлика....А другото е че аз правя перфектни стартове и каране...На мен ще ми е по-интересно на пролет когато е сухо и с летните гуменки старт от място
Тааа моята кола НЕ е с претенции за вървеж или нещо особенно то за това и си карам на пропан-бутан...
Разбирам те и че ти се иска с нафтички да се пуснеш. Просто следващия път ако пак няма с кого да се дръпнеш може да направиш и една замерка с менAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Венци,то и аз си мислех за старт от място,като сложим летните гуми,но пък с летящ елиминираш възможността за превъртане и загуба на сцепление до някъде,но пък от спряло положение си е както си пише в дебелите книги,аз на първата гонка с теб не стратирах идеално и не изцедих до край втора,втория път като се пусна с Мимо,аз бях до теб точно и тръгнах добре,изостанах по-малко,но пак ми правиш около кола и половина най-малко,а Мимо и още,но мисля,че ще е интересно да се пуснете с Бимби.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАми незнам дали има смисъл... Според мен нагоре ще ме биеш, но Ники вика че съм имал шанс...Или ако не друго поне да падна по-малко... Според негово думи му правя 2коли на него..Аз не съм гледал и незнам. Също така ме изненада че си бил Fear с не много, а той му е първа гонка и не е от най-опитните...Като вървеж по принцип бия GTV 2.0 ама от кола до кола си има разлика....А другото е че аз правя перфектни стартове и каране...На мен ще ми е по-интересно на пролет когато е сухо и с летните гуменки старт от място
Тааа моята кола НЕ е с претенции за вървеж или нещо особенно то за това и си карам на пропан-бутан...
Разбирам те и че ти се иска с нафтички да се пуснеш. Просто следващия път ако пак няма с кого да се дръпнеш може да направиш и една замерка с мен
Приятелче,сега за малкото разтояние с ГТВ-то какво да ти кажа с колегата си поговорихме след старта и той ми каза разтояние от 15-20м между мен и него,аз си ускорих до 210км/ч и вече си го бях дръпнал сериозно(това си е мое мнение и не ангажирам никой с него)Ти прецени малко или много е разтоянието!!!!!!Ако искаш кажи ден да се замерим само с теб и да обясниш какво се е случило,та да добия ясна предства какво става,че вече се обърках мнооого!!!!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Не не излишно е да те ангажирам за отделен денСега след коментара и за ГТВ, май няма смисъл...Ще чакаме на пролет
Ако нещо не я тунинговаш
Оки НикиКакто и когато кажеш..
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеНе не излишно е да те ангажирам за отделен денСега след коментара и за ГТВ, май няма смисъл...Ще чакаме на пролет
Ако нещо не я тунинговаш
Оки НикиКакто и когато кажеш..
Това ми каза момчето сега аз специално затова го попитах,а не аз да кажа с колко съм бил!!!!!!!!Много фубаво сте направили като сте си направили гонките с оператор в отделна кола,така се вижда най-много,а за ангажимента нямаш проблем попринцип Ники ме познава и знае,че пичове като теб ги оважавам,та кажи ден и да се види кое колко върви,че след миро направо ми се гади от 2.0 т-спарк(с чип)Последното беше с добро чувство!!!!!!!
---------- Post added at 01:29 ---------- Previous post was at 01:26 ----------
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеАбе кво ше тунингова,бебешки дрешки трябва да купува,колата ще чака
Нико не ме ебавай,че и теб те чака същото какво си мислиш!!!Ще те видя на 35г как си дондуркаш бебето,а ние с VFTI си се замерваме!!!!!!!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
Comment