If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Приятелю та нали за теб говоря на теб ти отказах стартче,съжалявам АДСКИ МНОГО!Пичага си много,то и стана един сапунен сериал,то се оказа,че Миро е приятел на мой много добър приятел и т.н и се поядосах на дизелаците и то стана.....!Извинявай още един път!!!Беше удоволствие да се запозня и с теб и с Бобо и Джиджи и Миро и с всички!!!!!А относно гонката като гледам как вървиш с Радо щях да те бия доста сериозно,но обещавам да ти се реванширам!!!!!
То и аз му обещавам другия път да го бия И за гонка между теб и него му казах че може да има ядове. Както ти казах и за миро какво ще стане. Имам доста добра преценка за това кой как върви. И с gigi i fnt имам предвиждане, ако помниш.
То и аз му обещавам другия път да го бия И за гонка между теб и него му казах че може да има ядове. Както ти казах и за миро какво ще стане. Имам доста добра преценка за това кой как върви. И с gigi i fnt имам предвиждане, ако помниш.
Приятелче което е така така е не споря,само искам да видя как ще вървя с gigi i fnt,за да добия ясна представа!!!!!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Бимбо разбирам те Приоритет трябва да са ти нафтите, защото и на мен ми е ясно че има многооо голям шанс да падна. Той Радо също ми каза, а той ги знае нещата Тааа прави си приоритетните гонки, пък когато имаш желание и се засечем пак ще ги дръпнем за спорта
И накрая кво стана,БМВ срещу Алфа,3-4 гонки.А Венци пак е изкъртил положението и е направил 10.Чак е махнал плочката!Венци,бате чух те как изрева като тръгна и тръпки ме побиха Имам страх от Легенди...
Ей...ама и теб те достраша налиииии Ама и аз гледах да не те натискам за гонка, за да не се разочароваш Нормално е да имаш страх от легенди 155!!!!..то мен ме е страх като се возя ама стискам зъби..... ((особенно след 140km. е ужас вътре ))
Иначе много съм доволен от моята кола...Ей го пак 15старта гонки, а е чук(само едни носачи пак трябва да сменям)...Пу пу още 3 години ако ме изкара с това каране и ще умра щастлив
П.П После ще си едитна мнението и добавя още клипове, освен ако не се затрупа много темата
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Еее не лъжете бе имаше и едно бмв 325 май дет ми скочи на мен заедно с на един приятел дизеловия голф дето бил над 200 коня та ГТВ-то ги оставило в точка нещо
Имаше и гонки с два мноого бързи пунтака и резултата беше сцепление 0 И двата пунтака са много бързи и мисля че моя пунцер в тоя му тежък вид на летящи стартове ше пада яко за старт от място на 400 метра нямам идея кво ще става и нямаше и как да се пробва Та с пунтаците беше весело първия старт извъртях цялата трета на място, после на връщане бях по-бърз от едното пунто ма другото си заминаваше напред поне до 230 Абе аз се повеселих и се видях с доста хора и се кефя. Радвам се че се запознах и с Бимбо - брат сорка че те метнах без да искам ма алфата на Yurety е без чип (склероза ) и е 150 коня фабрично
Аз лично съм много доволен от ГТВ-то и много разочарован от времето - измрех от студ Абе беше си турбо време Аааа най накрая установихме че на Ванката колата вървяла и има потенциал
Бимбо разбирам те Приоритет трябва да са ти нафтите, защото и на мен ми е ясно че има многооо голям шанс да падна. Той Радо също ми каза, а той ги знае нещата Тааа прави си приоритетните гонки, пък когато имаш желание и се засечем пак ще ги дръпнем за спорта
Ей...ама и теб те достраша налиииии Ама и аз гледах да не те натискам за гонка, за да не се разочароваш Нормално е да имаш страх от легенди 155!!!!..то мен ме е страх като се возя ама стискам зъби..... ((особенно след 140km. е ужас вътре ))
Иначе много съм доволен от моята кола...Ей го пак 15старта гонки, а е чук(само едни носачи пак трябва да сменям)...Пу пу още 3 години ако ме изкара с това каране и ще умра щастлив
П.П После ще си едитна мнението и добавя още клипове, освен ако не се затрупа много темата
Само не разбрах когато се състоя грандиозната гонка на можещите,ти къде беше???????
Радвам се че се запознах и с Бимбо - брат сорка че те метнах без да искам ма алфата на Yurety е без чип
И аз се радвам,че се запознах с теб,а колата ти е .....................няма такъв звук просто е зверски!!!Относно Алфата няма проблем,важното е да се дава газ!!!Сега чакам едни Алфички пипани от тебда ме ступат!
Поздрави!!!!!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
..... резултата беше сцепление 0 И двата пунтака са много бързи и мисля че моя пунцер в тоя му тежък вид на летящи стартове ше пада яко за старт от място на 400 метра нямам идея кво ще става и нямаше и как да се пробва Та с пунтаците беше весело първия старт извъртях цялата трета на място, после на връщане бях по-бърз от едното пунто ма другото си заминаваше напред поне до 230 Абе аз се повеселих и се видях с доста хора и се кефя. Радвам се че се запознах и с Бимбо - брат сорка че те метнах без да искам ма алфата на Yurety е без чип (склероза ) и е 150 коня фабрично
Аз лично съм много доволен от ГТВ-то и много разочарован от времето - измрех от студ Абе беше си турбо време Аааа най накрая установихме че на Ванката колата вървяла и има потенциал
E да си беше махнал картофите и бурканите от багажника на ГТВ_то и да ги беше пробвал тия Пунтаци до към 420км/ч.
Само не разбрах когато се състоя грандиозната гонка на можещите,ти къде беше???????
Ъъъъ не можах да разбера какво имаш предвид? Кои гонки на можещите?!?
Ако визираш поста ми горе за "дострашаването и разговора ми с Ванката, то мисля че става ясно че се базикам Ако е нещо друго явно още спя и не мога да разбера
Иначе имаше много хубави гонки и още по-хубави резултати за всички италиански машини
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment