Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 1.9 JTD (by Zmeycho) Vs. Calibra 2.0i 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=ZoE23;652227]Нено, добре че ти я подарих доброволно! А ти така и не почерпи [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

аааа отупах си те преди това с малко ама си те отупах..

после специално минах през Майнатаун да си взема наградата ... която още е на зелената бегачка

време е с оранжевата да те пробвам

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
      1.Автомобила ти е бил чисто нов...ама НЯКОГААА!!!
      2.И на двете дръпки, тогава не стартирах добре и нищожната ти преднина далеч не ти дава право да употребяваш изрази като "ОТУПАХ", защото:

а. Незнаеш смисъла на тази дума!
      б. Правиш опити за самоизтъкване по съвсем елементарен начин!
      в. Спамиш темата!!!

3.Софтуера (ремапа) в колата ми по обективни причини имаше бъгове и на 3-та скорост, където трябваше да имам най-много сила, заради неправилен код колата ми заглъхваше в турбо дупка!!!

Отправих ти покана за реванш, отказа ми!!!
      Е в чии очи се опитваш да се самоиздигнеш....в очите на слепите може би...?!?
      Абе дори и с 10см да е била първа е била първа на финала нали?!
      Оправданията са май твой,това ми било на колата онова ми било?Що я покани тогава да се дърпате ,а Смейчо?
      А Милена не се самоизтъква,просто излага фактите,а ти се опитваш да се издигнеш в очите на слепите с подобни теми с контекст "Всичко мое е супер,чуждото е фейк!".
      Аре стига вече,а съм сигурен,че Милена пак ще те дръпне така,че не ми казвай неподготвен ли съм или не.Твоята кола не е най-най така ,че лек ден
      Алфа...всичко друго е компромис!
      http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
      Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
      Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Змей, колата беше ли чипосана когато се дърпахте с Милена?
        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Темата не беше ли друга по принцип? Май се моташе една Калибра някъде?
          Arena Coast Customs

Comment

• Понеже тепърва ще има подобрения, май е време за тема "Zmeycho vs. разни мераклии"
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
            X