Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 1.9 JTD (by Zmeycho) Vs. Calibra 2.0i 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 1.9 JTD (by Zmeycho) Vs. Calibra 2.0i 16V

В тази тема ще си позволя да пльосна 1-2 клипчета с издевателствата ми над мераклията с Калибрата от неделя...

http://vbox7.com/play:5333bee9
    http://vbox7.com/play:667a3ce7

След това разбрахме, че заради многото зор ли...заради нещо друго ли...по пътя за на обратно Калибрата зела, че отдала Богу дух...

Поклон пред опетнената и памет!
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Евала, добре си представил марката, явно 147цата върви найстина доста сериозно, защото един здрав C20XE, не е за подценяване...
    145 QV ex.
    146 Boxer TOTAL ex.
    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Добри коли са опелите ,бързи коли са опелите,здрави коли са опелите ама на приказка,щом такава супер бегачка като калибрата пада от 1,9 дизел +чип
      ти не се ли замисляш че по този начин може да развалиш мнението на хората за тези супер добри коли

Comment

Змейовата Кучка върви доста прилично...а опел-а явно не е изгнил достатъчно за да поолекне !!!
        ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
        Nissan Qashqai 2,0 140hp
        Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
        ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
          Евала, добре си представил марката, явно 147цата върви найстина доста сериозно, защото един здрав C20XE, не е за подценяване...
          Колега, тея калибри ги има от 115кс, през 136кс, та до 150кс и всичките са 2.0и (16v)...как разбра, че е с C20XE?
          Даже, според мен, е ЕКОТЕК мотора, който, особено в калибра, не е нещо непреодолимо за 115кс жтд
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            как разбра, че е с C20XE?
            Даже, според мен, е ЕКОТЕК мотора, който, особено в калибра, не е нещо непреодолимо за 115кс жтд
            Точно C20XE 150 к.с. е драги ми колега от Ада...

Comment

А твоята 8в или 16в е? Че гледам в подписа си писал ~170, а в описанието на клипа ~150к.с. ?
              147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
              Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
              156 2.4 JTD - ex

Comment

Браво бе луд Змей.
                115 к.с. е сток Алфата, но той да си каже какво е правил по нея
                FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                  В тази тема ще си позволя да пльосна 1-2 клипчета с издевателствата ми над мераклията с Калибрата от неделя...

http://vbox7.com/play:5333bee9
                  http://vbox7.com/play:667a3ce7

След това разбрахме, че заради многото зор ли...заради нещо друго ли...по пътя за на обратно Калибрата зела, че отдала Богу дух...

Поклон пред опетнената и памет!
                  браво колега щом 1.9 жтд 8в бие калибра 2.0 16в значи колата ти върви прилично,ако смяташ ще си готов мога някоя неделя да доида до пловдив на разходка и да сверим часовниците да се пуснем с еднакви мотори сме та да видим колко много ти върви 147та,моята има същите подобрения като твоята,голямо турбо,колер и чип
                  SPRINTAUTO service
                  0893277773

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                    Точно C20XE 150 к.с. е драги ми колега от Ада...
                    Не съм гледал клипчето, от Английско ще го отварям до утре, може....
                    но тогава явно е била доста спряла..

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
                      браво колега щом 1.9 жтд 8в бие калибра 2.0 16в значи колата ти върви прилично,ако смяташ ще си готов мога някоя неделя да доида до пловдив на разходка и да сверим часовниците да се пуснем с еднакви мотори сме та да видим колко много ти върви 147та,моята има същите подобрения като твоята,голямо турбо,колер и чип
                      Чакайй Радо...прибързвашшш друже...
                      Все още съм само с чип, но след като завърша силовия и твоя час ще удари спокс...

Не съм гледал клипчето, от Английско ще го отварям до утре, може....
                      но тогава явно е била доста спряла..
                      Ами колегата имаше претенции, че калибрата му била в отлично здраве и адски бърза!
                      Коли, като шестака на BMW E36 2.0i с 1 и с 2 ваноса за него не било абсолютно никакъв проблем...даже ги лъхвал като спрели...
                      Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 18:16. Основание: цензура

Comment

Е, то 6-така на БМВ е проблем за много малко бензинови коли над 130-135кс

OEM & Ventura Garage

Comment

Е, то 6-така на БМВ е проблем за много малко бензинови коли над 130-135кс
                          Недей така
                          БМВ имат добри двигатели и не са толкова слаби, колкото се описват.

Змей,
                          още преди да прочета сега, че Калибрата е родила ти казах, че нещо не е в ред. Все пак ако е 150 к.с. трябва да върви доста по-добре от това, което показа

И аз чакам да направиш силовия тунинг
                          sigpic

Comment

Колега, тея калибри ги има от 115кс, през 136кс, та до 150кс и всичките са 2.0и (16v)...как разбра, че е с C20XE?
                            115-коньовата калибра не е 16V ами си е само 2.0 инжекцион,само акотека 136 и 150-ката са винтилки
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                              Недей така
                              БМВ имат добри двигатели и не са толкова слаби, колкото се описват.

Змей,
                              още преди да прочета сега, че Калибрата е родила ти казах, че нещо не е в ред. Все пак ако е 150 к.с. трябва да върви доста по-добре от това, което показа

И аз чакам да направиш силовия тунинг
                              никой не е казал, че имат лоши мотори...просто 20ките обикновено не стават за драг, защото са мудни малолитражни 6таци, а тамън се развъртят и удрят един хубав прекъсвач на 6200 оборота

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                              X