Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 166 2.4jtd vs Ауди 2.5tdi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
    ОК, извинявай за грешката! Но от темата и профила ти не се разбира, че имаш само БМВ 320, с което биеш 166! Според мен ще го съсипеш тва Ауди, тъй че "на умряло куче нож не вади", въпреки че не става ясно 116 или 140к.с е!

Казват,че е 150,после 140к.с,незнам,искаше ми се да ми дадете мнения!Много ви благодаря,че се отзовахте и ми дадохте мнения!Пича обаче,нещо не ми пише може да се е стреснал незнам???И няма за какво да се извиняваш просто мислех,че си чел и други теми с моето участие и си запознат с моята 20-ка вратотрошач хахахахахахахаахахахаххааххахаахахахах!

Поздрави!
    Last edited by Bimbo; d.m.y г., 01:32.
    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Все си мисля, че щом са толкова надъхани тея от ауди форума, значи или нещо е правено по тая кола, или пък просто са толкова заслепени, че не искат да проумеят очевидното! Моето мнение е, че аудито пада и то прилично... успех!
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Аз с моята 1.8 144кс СТОК бия А6 2.5 ТДИ 163 к.с със 2 коли до 180 , така че мисля ще му правиш голям ластик
        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Тъй като имам 2.5TDI 150к.с ,автомат, A4 , бих ти казал, че ще се узориш... На летящ ... забрави.

Comment

Имаше един колега, който беше казал JTD>TDI. В този случай това е правилната пропорция за 150ТDI. Да TDI-то е добър двигател но не и 2.5цата и не в сравнение с JTD-то особено 2.4 140
            145 QV ex.
            146 Boxer TOTAL ex.
            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
              Тъй като имам 2.5TDI 150к.с ,автомат, A4 , бих ти казал, че ще се узориш... На летящ ... забрави.
              Двигателите на твоето Ауди и сравняваното са различни, пък и А6 цата е по тежка. Тоест подобно е да сравняваш 166 2,4 136PS и 156 2,4 150PS. А да няма недоразумения ей това е Хавдито http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/818.html
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Абе хора тва е огромна машина... Къде я дърпате с тея 140/150 коня...Аз ти гарантирам че ако е сток си отпреде...
                AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                  Двигателите на твоето Ауди и сравняваното са различни, пък и А6 цата е по тежка. Тоест подобно е да сравняваш 166 2,4 136PS и 156 2,4 150PS. А да няма недоразумения ей това е Хавдито http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/818.html
                  Не споря, прав си. Но тъй като имам един подобен "мъртвороден" реших да се обадя
                  Ако е чипнат е друго....

Comment

Нещо не разбирам,някой от вас пишат за 166-ца 140к.с,а аз говоря за 150к.с мотора,срещу тоя параход 100-цата на Ауди,неразбирам????????Искате да ми кажете,че кола на 15-години ще озори конан реал от 2001г,стига!!!!!!!!!!!!
                    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Еммм незнам аз сам се дарпал с такова Ауди и наказване с една кола до 170-180 КМ,Аудито беше 2.5 дизел!!!
                      sigpic145 Qv

Comment

Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщение
                        Еммм незнам аз сам се дарпал с такова Ауди и наказване с една кола до 170-180 КМ,Аудито беше 2.5 дизел!!!

Ти с какъв мотор си колега ако не е тайна,и за кой беше победата,че не разбрах???

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                          Ти с какъв мотор си колега ако не е тайна,и за кой беше победата,че не разбрах???
                          Еми с какъв ще е 2.0 QV и е победил едва с една кола до 180...
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

За моя радост победата беше за мен,а колата е 2.0 155hp!!!
                            sigpic145 Qv

Comment

Не го мисли толкова колега-така и с по-бързата кола да си пак можеш да паднеш-отивай и го бий и тва е-а дори и да паднеш-нема да ти вадат зъб я ))
                              155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4