Известие

Collapse
No announcement yet.

коя е по бьрза

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако беше на същите киограми със сигурност щеше да я лъхнеш тази "ютия без дръжка",но така нещата ще са на кантар. Аз също бих те посъветвал да чипираш твоята и да го отнесеш тоя като "куцо пиле домат".
    Аз лично доста се чудя дали да не и сменя софтуера на моята,един керамичен съединител и да ги наказвам такива отворковци,голфарчета!
    156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Най-забавно ще е ако колегата ви послуша, отиде, чипне се, пуснат се и голфа се окаже чипиран, и той, та вземе го бие...тва чипче ще му излезе 600лв
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

хора днес се пробвахме с голфа и да ви кажа беше с мен само докато дам 2ра и пална газ след това изостана но алфата маи е правена нещо щото многооо вьрви нз дали сички са така ама е супер

Comment

Ти самия не си знаеш колата дали е пипана, а питаш нас
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
            хора днес се пробвахме с голфа и да ви кажа беше с мен само докато дам 2ра и пална газ след това изостана но алфата маи е правена нещо щото многооо вьрви нз дали сички са така ама е супер
            пробвай с някой от колегите без чип, ще се разбере как ти върви колата....

Comment

Не само твоита върви колега , Всички алфи са със Спортно Сърце...
              Мога да кажа само " Вива АлфаРомео..." и евала на колегата
              Last edited by stratos; d.m.y г., 20:41.

Comment

Лека или тежка, имаш си повечко Nm и си комън рейл, явно голфа не е чипосван. Поне прибра ли кинтите ? Ако си бягай за чипче да видиш после какво става )
                Arena Coast Customs

Comment

дам 300 кинта напред явно наистина е с спортно сьрце тази кола алфа ромео еи

Comment

дам 300 кинта напред явно наистина е с спортно сьрце тази кола алфа ромео еи
                    А сега кажи от къде си, та да ме почерпиш
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Браво колега, чудесно си се представил А такъв голф 110кс с кадърен чип го отнасям с около 2 коли на 400м, така че май и с чип не им се върви
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

маи маи трябва да черпя

Comment

маи маи трябва да черпя
                          Като имам път към София ще ти пиша
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                            Браво колега, чудесно си се представил А такъв голф 110кс с кадърен чип го отнасям с около 2 коли на 400м, така че май и с чип не им се върви

Брато къде се сравняваш бензин с дизел

аз с КуВе-то нямаше голф до 4ка включително който да ме направи по всички параграфи..като единствената ми модификация беше едно никакво резонаторно гърне права тръба и крайно гърне...

Замервал съм се с големия GTI 155 магаренца...малко повече от половин кола го дърпах...
                            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                            Nissan Qashqai 2,0 140hp
                            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

хах тая табуретка 110 коньовата е толкова саката ..
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Преди алфата имах толедо 1.9тди 110к.с старото но от последните беше '98г! Беше със заминал дебитомер,но пак си понавървяваше, но като взех алфата имах чувството че е поне 30 коня отгоре! Иначе направихме една гонка със Леон 110к.с и го минах!
                                147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Working...
                                X