Известие

Collapse
No announcement yet.

коя е по бьрза

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мале колко дьлга тема направих от няма нищо

Comment

нема се плашиш

Аз с 105 коня се заяждам с голф 4 110 коня сток леко поиздухан .. това преди 2 години, по баира на телевизионната кула .. издухах го към 2 коли и се отказа. (не вярвах че може да вдигне 140 там кочината). После вика не можал да вкара не знам кво си ..
      тръгнахме летящо от 2-ра с 40-50 някъде
      ALFA 156 1.9JTD '98
      ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Има ли някой от Варна с такава 156ца?
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
          Има ли някой от Варна с такава 156ца?
          Има един колега с такава, който често ходи до Русе, да им опъне по някой и друг ластик
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
            дам 300 кинта напред явно наистина е с спортно сьрце тази кола алфа ромео еи
            Ся ще ти се лепне един с един дигитален юзърнейм, и ще поиска да си замерите взаимно колите, и той е с 147, 1.6, и с едни страхове.......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Има един колега с такава, който често ходи до Русе, да им опъне по някой и друг ластик
              Я го насочи тоя колега насам да му видим ластика, че аз нещо не го знам

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Ся ще ти се лепне един с един дигитален юзърнейм, и ще поиска да си замерите взаимно колите, и той е с 147, 1.6, и с едни страхове.......
                Аз последно не разбрах със 147цата ли го е дръпнал или с някаква 156 жтд ?

А колегата със 147-цата има покана от мен да си замерим 147-ците... Да затвърдя мойте "страхове" колко 105 коня ми е колата
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                  Я го насочи тоя колега насам да му видим ластика, че аз нещо не го знам
                  Е как незнаеш бе за нашия приятел tISHi
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е как незнаеш бе за нашия приятел tISHi
                    Е... Че той не ходи често тука... Той направо си учи човека и е редовно в Русе
                    Аз разбрах, че става дума за човек който минава от време на време през РУсе, моя грешка.

Comment

Е... Че той не ходи често тука... Той направо си учи човека и е редовно в Русе
                      Аз разбрах, че става дума за човек който минава от време на време през РУсе, моя грешка.
                      Разбрахме се та може да се пробвате с Варненското опелче
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Разбрахме се та може да се пробвате с Варненското опелче
                        Другата седмица ще ходя към Варна и ще се тествам с калибрата.

Comment

Колега аз с колата от подписа без чип искам да се пробвам с тебе като дойдеш

P.S За монтаж на друго турбо ли ще идваш колега ако не е тайна
                          Last edited by ReLeFNIQ; d.m.y г., 21:47.
                          AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                          Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                          AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                            Брато къде се сравняваш бензин с дизел

аз с КуВе-то нямаше голф до 4ка включително който да ме направи по всички параграфи..като единствената ми модификация беше едно никакво резонаторно гърне права тръба и крайно гърне...

Замервал съм се с големия GTI 155 магаренца...малко повече от половин кола го дърпах...

Брей и бързи Алфи.....!
                            sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Другата седмица ще ходя към Варна и ще се тествам с калибрата.
                              И клипчета да има, задължително за да няма после ама ЖТД не ме би с много
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                                Брей и бързи Алфи.....!

Хахаха, въпреки, че не ми се иска да го пиша, има и доста неприятни гоуфчета...
                                "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Working...
                                X