Известие

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Италианки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
    Венци БЯХ НА ПОЧИВКА,но и тогава намериха да се заяждат с мен бързи Алфи брат!Ужасссссссс!
    Явно ги привличаш. Гледам и в Фиат форум са те натиснали.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

• Няма какво да си говорим Bimbo, Алфата е била с чип
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Няма какво да си говорим Bimbo, Алфата е била с чип
        Че и нещо повече може би наскоро имах гонка с 1.9 самоче 105 коня и разликата наистина е доста голяма в полза на ТСа
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
          Че и нещо повече може би наскоро имах гонка с 1.9 самоче 105 коня и разликата наистина е доста голяма в полза на ТСа
          Между 105 и 110 си има бая разлика...Ако въобще е бил и 110 де
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Между 105 и 110 си има бая разлика...Ако въобще е бил и 110 де
            Бе бая бая за стокова колко да е бая?
            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• чип на 100%
              Mercedes C 200 compressor

Comment

• http://www.vbox7.com/play:4f24faf5

Ммммммм и по мойта нищо не е пипано.............
                А БМВ-то е с чип, колектор и генерация и определено върви повечко от нормална ИС-ка............
                На Алфа 156 105к. с чип и прави 2 коли.
                А 105-коньовата Алфа бие Крайслер Неон 136к.с.+ сп. филтър и Корса 109к.с.
                Иначе съм карал 110к.с. ЖТД Мареа /верно мареата е по-спъната от Алфата/ ма определено няма нищо общо с втрвежа на моята Алфа.........
                "Б**и къ върви кола 110к.с."
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение

http://www.vbox7.com/play:4f24faf5

Ммммммм и по мойта нищо не е пипано.............
                  А БМВ-то е с чип, колектор и генерация и определено върви повечко от нормална ИС-ка............
                  На Алфа 156 105к. с чип и прави 2 коли.
                  А 105-коньовата Алфа бие Крайслер Неон 136к.с.+ сп. филтър и Корса 109к.с.
                  Иначе съм карал 110к.с. ЖТД Мареа /верно мареата е по-спъната от Алфата/ ма определено няма нищо общо с втрвежа на моята Алфа.........
                  "Б**и къ върви кола 110к.с."

Евала,на такива колеги,които не се правят на незнаещи какво им е пипано по колата и гледат реално на нещата!!!А колега,предполагаш ли какво друго освен чип е правено по колата!
                  sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• Може да е била с друго турбо.
                    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• епа тва не си го обяснявам, одиш се пънеш и после няма да кажеш какво е правено по колата.. че не би ли трябвало да е повод за гордост ? "направил съм това и това, сменил съм това - колата върви еди как си" - ми евала, браво за подобренията

а не да лъжеш, че ти стокова колата - голям ташак
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        епа тва не си го обяснявам, одиш се пънеш и после няма да кажеш какво е правено по колата.. че не би ли трябвало да е повод за гордост ? "направил съм това и това, сменил съм това - колата върви еди как си" - ми евала, браво за подобренията

а не да лъжеш, че ти стокова колата - голям ташак
                        Миии, единият вариант е просто човека да си е купил така /както е в моя случай/ и да си вярва, че е сток........ но след като видиш, че коли 100+к.с. трудно ти дават отпор на светофара например..........някой приятел се качи и ти каже, че много върви......... и почваш да се размисляш.............
                        Другият е, казваш че е 110к.с. и кат паднеш........мииии, кат за 110к.с. бива..........
                        Ето тук си проличават мъжкарите.........
                        Щото те повечето младежи викат, сигурен съм, че нищо не е пипано по колата............
                        Е откъде си сигурен, като е имаш от опловин-1г. па тя е 10годишна..........
                        sigpic
                        GT- JTDm 150

Comment

Миии, единият вариант е просто човека да си е купил така /както е в моя случай/ и да си вярва, че е сток........ но след като видиш, че коли 100+к.с. трудно ти дават отпор на светофара например..........някой приятел се качи и ти каже, че много върви......... и почваш да се размисляш.............
                          Другият е, казваш че е 110к.с. и кат паднеш........мииии, кат за 110к.с. бива..........
                          Ето тук си проличават мъжкарите.........
                          Щото те повечето младежи викат, сигурен съм, че нищо не е пипано по колата............
                          Е откъде си сигурен, като е имаш от опловин-1г. па тя е 10годишна..........
                          Ами точно и това писах в моята тема срещу 2те бмвта , ама някой любезен мод я е махнал , а бях на море за 4 дни и не видях какво се е написало там. Та и при мене така дърпам се с 318 CI е46 бия го с 1 кола някъде до 100 хем той стартира преди мен , после правя гонка с " уш " стоково 320и Е36 и вървим заедно като поне до малко над средата на 2ра се гонихме не усещах да го издухвам , а реално 318 ЦИ е46 съм 99% сигурен , че ще бие въпросното 15 годишно бмв, ама иначе пича викат няма нищо не е барано даже било издухано не вървяло , и такива ми се надъхват 20 човека то беше ясно , че е барано , ама айде кажи ми какъв кеф от това колата да ти е барана и ти да криеш ?

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                            Ами точно и това писах в моята тема срещу 2те бмвта , ама някой любезен мод я е махнал , а бях на море за 4 дни и не видях какво се е написало там. Та и при мене така дърпам се с 318 CI е46 бия го с 1 кола някъде до 100 хем той стартира преди мен , после правя гонка с " уш " стоково 320и Е36 и вървим заедно като поне до малко над средата на 2ра се гонихме не усещах да го издухвам , а реално 318 ЦИ е46 съм 99% сигурен , че ще бие въпросното 15 годишно бмв, ама иначе пича викат няма нищо не е барано даже било издухано не вървяло , и такива ми се надъхват 20 човека то беше ясно , че е барано , ама айде кажи ми какъв кеф от това колата да ти е барана и ти да криеш ?
                            Ми всеки го разбира по различен начин.............
                            Че кво ти пука, кво ти казват 20-човека........... Ти нали си наясно.......
                            Прави си кефа и тва е...........
                            sigpic
                            GT- JTDm 150

Comment

Ми всеки го разбира по различен начин.............
                              Че кво ти пука, кво ти казват 20-човека........... Ти нали си наясно.......
                              Прави си кефа и тва е...........
                              Дам, ама аз нямам нищо против да се гоня с по-бързи коли от моята , но стига шофьорът да си признае , не да си представя колата за тотално умряла и реална треа го мина дори да тръгна на 2ра пък накрая кантар нали..

Comment

• 110-те коня си вървят бая добре......
                                Моята когато я купих всички викаха че има чип и че неможе да върви толкова.....
                                След чипа..... сега ме карат да им вдигам капака да гледат двигателя щото си мислат че е 2.4

а и много зависи от драйвера ЖТД-то има много силен старт
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Working...
                                X