If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ммммммм и по мойта нищо не е пипано.............
А БМВ-то е с чип, колектор и генерация и определено върви повечко от нормална ИС-ка............
На Алфа 156 105к. с чип и прави 2 коли.
А 105-коньовата Алфа бие Крайслер Неон 136к.с.+ сп. филтър и Корса 109к.с.
Иначе съм карал 110к.с. ЖТД Мареа /верно мареата е по-спъната от Алфата/ ма определено няма нищо общо с втрвежа на моята Алфа.........
"Б**и къ върви кола 110к.с."
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Ммммммм и по мойта нищо не е пипано.............
А БМВ-то е с чип, колектор и генерация и определено върви повечко от нормална ИС-ка............
На Алфа 156 105к. с чип и прави 2 коли.
А 105-коньовата Алфа бие Крайслер Неон 136к.с.+ сп. филтър и Корса 109к.с.
Иначе съм карал 110к.с. ЖТД Мареа /верно мареата е по-спъната от Алфата/ ма определено няма нищо общо с втрвежа на моята Алфа.........
"Б**и къ върви кола 110к.с."
Евала,на такива колеги,които не се правят на незнаещи какво им е пипано по колата и гледат реално на нещата!!!А колега,предполагаш ли какво друго освен чип е правено по колата!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
епа тва не си го обяснявам, одиш се пънеш и после няма да кажеш какво е правено по колата.. че не би ли трябвало да е повод за гордост ? "направил съм това и това, сменил съм това - колата върви еди как си" - ми евала, браво за подобренията
епа тва не си го обяснявам, одиш се пънеш и после няма да кажеш какво е правено по колата.. че не би ли трябвало да е повод за гордост ? "направил съм това и това, сменил съм това - колата върви еди как си" - ми евала, браво за подобренията
а не да лъжеш, че ти стокова колата - голям ташак
Миии, единият вариант е просто човека да си е купил така /както е в моя случай/ и да си вярва, че е сток........ но след като видиш, че коли 100+к.с. трудно ти дават отпор на светофара например..........някой приятел се качи и ти каже, че много върви......... и почваш да се размисляш.............
Другият е, казваш че е 110к.с. и кат паднеш........мииии, кат за 110к.с. бива..........
Ето тук си проличават мъжкарите.........
Щото те повечето младежи викат, сигурен съм, че нищо не е пипано по колата............
Е откъде си сигурен, като е имаш от опловин-1г. па тя е 10годишна..........
sigpic
GT- JTDm 150
Миии, единият вариант е просто човека да си е купил така /както е в моя случай/ и да си вярва, че е сток........ но след като видиш, че коли 100+к.с. трудно ти дават отпор на светофара например..........някой приятел се качи и ти каже, че много върви......... и почваш да се размисляш.............
Другият е, казваш че е 110к.с. и кат паднеш........мииии, кат за 110к.с. бива..........
Ето тук си проличават мъжкарите.........
Щото те повечето младежи викат, сигурен съм, че нищо не е пипано по колата............
Е откъде си сигурен, като е имаш от опловин-1г. па тя е 10годишна..........
Ами точно и това писах в моята тема срещу 2те бмвта , ама някой любезен мод я е махнал , а бях на море за 4 дни и не видях какво се е написало там. Та и при мене така дърпам се с 318 CI е46 бия го с 1 кола някъде до 100 хем той стартира преди мен , после правя гонка с " уш " стоково 320и Е36 и вървим заедно като поне до малко над средата на 2ра се гонихме не усещах да го издухвам , а реално 318 ЦИ е46 съм 99% сигурен , че ще бие въпросното 15 годишно бмв, ама иначе пича викат няма нищо не е барано даже било издухано не вървяло , и такива ми се надъхват 20 човека то беше ясно , че е барано , ама айде кажи ми какъв кеф от това колата да ти е барана и ти да криеш ?
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Ами точно и това писах в моята тема срещу 2те бмвта , ама някой любезен мод я е махнал , а бях на море за 4 дни и не видях какво се е написало там. Та и при мене така дърпам се с 318 CI е46 бия го с 1 кола някъде до 100 хем той стартира преди мен , после правя гонка с " уш " стоково 320и Е36 и вървим заедно като поне до малко над средата на 2ра се гонихме не усещах да го издухвам , а реално 318 ЦИ е46 съм 99% сигурен , че ще бие въпросното 15 годишно бмв, ама иначе пича викат няма нищо не е барано даже било издухано не вървяло , и такива ми се надъхват 20 човека то беше ясно , че е барано , ама айде кажи ми какъв кеф от това колата да ти е барана и ти да криеш ?
Ми всеки го разбира по различен начин.............
Че кво ти пука, кво ти казват 20-човека........... Ти нали си наясно.......
Прави си кефа и тва е...........
sigpic
GT- JTDm 150
Ми всеки го разбира по различен начин.............
Че кво ти пука, кво ти казват 20-човека........... Ти нали си наясно.......
Прави си кефа и тва е...........
Дам, ама аз нямам нищо против да се гоня с по-бързи коли от моята , но стига шофьорът да си признае , не да си представя колата за тотално умряла и реална треа го мина дори да тръгна на 2ра пък накрая кантар нали..
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
110-те коня си вървят бая добре......
Моята когато я купих всички викаха че има чип и че неможе да върви толкова.....
След чипа..... сега ме карат да им вдигам капака да гледат двигателя щото си мислат че е 2.4
а и много зависи от драйвера ЖТД-то има много силен старт
Comment