Известие

Collapse
No announcement yet.

320i E46 vs Италианки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 320i E46 vs Италианки

Приятели помагайте,днес се замерих с Браво 2.0 16в,и го бих с около 2-коли до 160км/ч като старта беше от място.От летящ старт сигурно ще има още малко преимущество за мен,но с по-малко и то след като преминем границата от 180км/ч!

Ако можете да ми кажете какъв ще е развоя с по-якото Браво и имам ли шанс.........!??Пичагата е твърдо убеден,че ме подминава и то с МНОГО!!!Кажете да го предизвикам ли???Има ли смисъл да залагам пари или ще се набутам!

Знам,че ще ми помогнете и ви благодаря предварително!!!
    Last edited by Bimbo; d.m.y г., 19:59.
    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
    Приятели помагайте,днес се замерих с Браво 2.0 16в,и го бих с около 2-коли до 160км/ч като старта беше от място.От летящ старт сигурно ще има още малко преимущество за мен,но с по-малко и то след като преминем границата от 180км/ч!

Ако можете да ми кажете какъв ще е развоя с по-якото Браво и имам ли шанс.........!??Пичагата е твърдо убеден,че ме подминава и то с МНОГО!!!Кажете да го предизвикам ли???Има ли смисъл да залагам пари или ще се набутам!

Браво (1-ва серия) имат мотори:
    1.4 12v, заменен с 1.2 16v - и двата 80 к.с.
    1.6 16v - 100 к.с., 90 к.с. за Германия
    1.8 16v - 115 к.с.
    2.0 20v - 147 к.с. и 155 к.с. (и двата са 5 цилиндрови)

и няколко дизела, но те не са тема на разговора ...

Сигурен ли си, че е било 2.0 16v?

п.с. Би трябвало да биеш всичките, ако са сток ... при разни тунинг изпълнения - валове, чипове, генерации и т.н., не мога да кажа нищо, но HGT-то (2.0 20v) не е толкова силен, колкото би трябвало ... 2.0 16v TS е по-бърз и пъргав.
    Last edited by Dodo 155; d.m.y г., 23:25.
    sigpic

Comment

ако не му е слаган друг мотор,няма как Бравото да е 2.0 16 В-нещо си в заблуда колега
      Last edited by abart_; d.m.y г., 23:22.
      146 Turbo

Comment

Да не си се замервал с 1,8 GT ?
        Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
          Да не си се замервал с 1,8 GT ?
          Най-вероятно ... щом му е взел 2 коли до 160 км/ч ...
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение

Пари недей залага...Вероятността да загубиш тук е много голяма...Сток колите ги дават 9.9 за теб и 8.0 за Бравото, като ти имаш леки подобрения, а Фиата един бог знае...Моето мнение е пусни за спорта!
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Приятели,а има ли вероятност да е било с двигател от Фиат купе 2.0 16в 140к.с(ако пак не се бъркам!?)Така ми каза,знам ли може и да съм чул грешно и да е било 1.8..........!!!

---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Пари недей залага...Вероятността да загубиш тук е много голяма...Сток колите ги дават 9.9 за теб и 8.0 за Бравото, като ти имаш леки подобрения, а Фиата един бог знае...Моето мнение е пусни за спорта!

Ок мерси за съвета!
              sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Може да го е сменил, лично аз не съм чувал за 2,0 16v в Браво фабрично, но знам ли
                Arena Coast Customs

Comment

2.0 16V Браво няма .. освен ако не са му правени други интервенции .. 1.8 16V е далеч под възможностите ти ...
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

2.0 20V Ако е било с неговия двигател. И с твойта бима, имаш пълния шанс да го биеш, 5ците( атмосферните ) на Фиат са си "малко" мудни машини.
                    145 QV ex.
                    146 Boxer TOTAL ex.
                    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                      2.0 20V Ако е било с неговия двигател. И с твойта бима, имаш пълния шанс да го биеш, 5ците( атмосферните ) на Фиат са си "малко" мудни машини.
                      И аз съм на това мнение . Все па и на Бимбо колата не е на нормалното ниво на 320-ка . Моя съвет е да се пускаш смело , но без да слагаш пари .
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

Малко объркано е зададена тази тема, но доколкото разбрах явно не си се гонкал с двулитровка или е била някаква строшена, защото разстояние от 2 коли е много нещо за такива близки по коне коли... МОже би както колегите предположига е било само GT (1.8 16в) ...Но мисля че и големия 5-так ще го отнесеш!
                        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Читаво 2.0 20В рядко се среща...Скъп е за потдръжка и всеки го взема да го кара до откат...Малко хора си държат ХГТ-то в добра кондиция

Та незнам на кого е ХГТто 155к.с., но то си върви по-добре от 147цата

Малко ще гадая, но според мен ще сте на кантар или ще те бие. НО това че собственика на Бравото е "твърдо убеден че ще те подмине" ми говори, че може да е някой надъхан младеж който не е карал много бързи коли, което пък ме кара да мисля, че бравото няма да е в много добро състояние и ще го биеш

Ама само каква желязна логика имам

П.П 147к.с. и аз съм бил, ама предполагам разбираш след като и ти си го бил с 2 коли

П.П2 За непросветените ще кажа, че на Бимбо Е46цата върви повече от нормалните 320ки, така че тук не може да става въпрос за гонка с 1.8 Браво

Пускай се и чакаме резултатите
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Не е било 1.8 в никакъв случай,двама мой приятели карат такива и едното го бия с 1-2 калника,а с другото несъм се пускал,то вървяло повече..ама за мойте 105 коня екстра
                            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Абе не знам, но аз с едно 1.8 GT с 5 човека се захапах с една 166 2.4 JTD на един сфетофар и въпреки явните напани да ме мине не успя Аз се учудих, че го бих Но мисълта ми е, че 1.8 GT не е за подценяване. Дават го по документ, че ускорява до 100 за 10 секунди.
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Working...
                              X