брато ако искаш замерка с моита кола от подписа някои път ако имаш път насам или нещо по организирано ако се спретне някъде съм навит. и имаш ли клипове с други коли освен с 1.6 щото не мисля че 1.6 ти е достоен съперник да си сравняваш колата.поздрави
Известие
Collapse
No announcement yet.
320i E46 vs Италианки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениебрато ако искаш замерка с моита кола от подписа някои път ако имаш път насам или нещо по организирано ако се спретне някъде съм навит. и имаш ли клипове с други коли освен с 1.6 щото не мисля че 1.6 ти е достоен съперник да си сравняваш колата.поздрави
Ми с 1.8,с 2.0 8в+чип,2.0 т-спарк с Ц20хе(Астра ГСИ,Калибра,полицейска Астра 2.0 16в)Има мой приятели от форума които ще потвърдят!!!!!http://vbox7.com/play:9872777b тук колата е с доработките без добавки за бензина!
http://vbox7.com/play:46f08a87 ,а тук е сток!!!Last edited by Bimbo; d.m.y г., 21:43.sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщениеПриятелче,нямаш проблем само,че този уикенд съм зает и няма да мога,ако си навит ще се разберем за другата събота и ще се замерим!От мен нямаш проблем заставам на чертата!!!Пиши ако си съгласен да се организираме отсега!!!Тоя с Фията се крие хахахахахаха,май го хвана страх,бил чел Опел форума и като видял,че няма желаещи за сверка с мен(незнам поради каква причина........!)се поразобедил!!!
HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениебрато дано някои ден се засечем някаде че ми е доста любопитно какъв ще е резултата... много готин звук си докарал на бумера)Много ще ми е приятно да се замеря с теб,но ти казвам,че нагоре в по-високите километри според мен ще изостанеш много!
Поздрави!!!Last edited by Bimbo; d.m.y г., 22:31.sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениеможе но трябва да се замери и после по биричка да обсъдим резултатахахахахахах!
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Приятели днес се замерих с Бравото(+1 за БМВ-то)!!!Бравото има само крайно HKS+спортен конус(филтър) за 50лв!!!
400м-Много малка преднина за мен(половин кола).Взимам му старта и така до финала на 400-те метра!?!
30-210км/ч-Тръгваме и изкача половон кола за него и така до 110-120км/ч!Тук идва интересното как си личат прекалено дългите скорости(1-70км/ч,2-115км/ч,3-почти 160км/ч,4-200км/ч,5-колкото направи)за този мотор(мое лично мнение)!От 120км/ч нагоре почваме да вървиме идентично(с лек превез за мен)до към 140км/ч-150км/ч,и тогава идва голямото добро утро за мен и двамата сме на четвърта до към 200км/ч и тука моя туч набира сериозно и минавам пред Бравото с почти кола!!!Искам да споделя,че 156 2.0 т-спарк ще падне от Бравото(мое мнение),за 145QV(сток)незнам не съм се замервал с такава!!!!!Беше интересно за мен и за това как ще се представи моя варел при положение,че пичагата беше убеден,че ще ме бие(във всички дисциплини)!Също така искам да кажа,че Бравото си набира доста прилично до 120км/ч,но нагоре му идват малко дългички скоростите(пак повтарям"мое лично мнение")
sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
имам срещи срещу такова браво но с олекотен вал и маховик до 200 км беше гонката до 3 вървим на равно при включването на 4 та го биа с 1 кола гонката беше без включване на 5та понеже нямаше условия за по големи скорости.тъи че мисля че между нас ше е доста интересен старта имам и клип но мога да ти го пратя на пощата понеже не знам как да ги пускам тука
Comment
-
Човече очаквам да попадна на някой като тебдето да ме смачка и да мирна малко хахаххахаха,че нещо се възгордях,а не е хубаво така,ще видя да се замеря с някое друго Браво та да не стане така,че това да е било умряло!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщениеЧовече очаквам да попадна на някой като тебдето да ме смачка и да мирна малко хахаххахаха,че нещо се възгордях,а не е хубаво така,ще видя да се замеря с някое друго Браво та да не стане така,че това да е било умряло!!!
Comment
-
Браво Бимбо!
Аз да споделя последните гонки между немски автомобили: Ауди А3 тди 130пс с чип.. срещу Мини Купър С (160-170 коня) от летящ - Аудито бие стабилно - 2,3 коли.
Голф КР, леко моднат, срещу Аудито пак от летящ - Аудито бие с кола и половина до 200-210!!!sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеТи пък умряло то това си е било бая вървежно, и даже подозирам че е и със чип. Ей попиля всички бегачки по форумите
Да затова е време ти да ме попилееш.........хахахахахха,трябва да организираме нещо да сферим часовниците.............ма да видим кога ще е!?!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
Comment