Известие

Collapse
No announcement yet.

Civic 1.6 vs 145 2.0 16v ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
    Ники, а прочете ли че темата е от миналата година септември.
    А ти прочете ли,че нищо не е правил от тогава(ще ше да се похвали в техния форум)!Не искам да се заяждам или нещо такова просто си лафим!
    sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
      А ти прочете ли,че нищо не е правил от тогава(ще ше да се похвали в техния форум)!Не искам да се заяждам или нещо такова просто си лафим!
      Този потребител и преди съм го хващал, че лъже из Хюндай форума за S Coupe-то си. Специално канеше за гонка един Русенски Хюндай. След време си изгърмя двигателя и се разбра, всъщност че колата му е далече от сток.
      Last edited by RoMAN; d.m.y г., 18:43.

Comment

Повтарям за последно ... колата има чип , филтър BMC , колектор 4-1 и генерация на 63мм .... всичко друго е СТОК .... мотора НЕ Е отварян и скоро няма да се отваря за да се сложат горепоменатите неща , защото ми трябват доста пари за следващата кола и забавям тунинга по хондата !!!!

Ясно е ,че ви се ще да е с тунинг ,защото припадъка от кола 1.6 N/A с тунинг +1,2 коня е много болезнен ...
        Сега ще почнете ама колата тежи 800 кила е ама НЕ тежи 800 кила ,а точно 1080 с празен резеровар .... ,а аз никога не карам с под 20-тина литра + това вече има и прилична музика ... така ,че има едни 1120 празна ..... ясно !?

Та ще се намери ли тунингована 145-ца 2.0 за старт или .....
        Ако не се намери искам СТОК 3.0 GTV пак ще ми е интересно ... са не ми вкарвайте веднага оферта за леко понаправената 3.2 на Бобо .... но в краен случай може и с него на 400м да тестваме...
        Ай със здраве

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
        Този потребител и преди съм го хващал, че лъже из Хюндай форума за S Coupe-то си. Специално канеше за гонка един Русенски Хюндай, след време си изгърмя двигателя и се разбра, всъщност че колата му е далече от сток.
        Хюндая ми не е сток да .... по него доста неща са сменени , но никога не съм го крил след като ги сложих ... и изгърмя от човешка грешка при мапването след което за 2 дена пак беше сглобен и сега ще тормози много сериозно в началото на сезона само да му пооправя някои дребни неща

Comment

Абе,стига сте писали глупости....Тая Хонда и сток ще разцепи каквато и да е алфа 2.0,а тя не е!Вземете пак да погледнете клипа...

Бимбо,ти,какво искаш да кажеш,не мога да разбера...Смяташ,че алфа 2.0 ще върви с 330i ли?

А,собственика на хондата,който се опитва да ни изкара бати будалите,да си търси алфа,която му е в категорията-190-200 коня Пробвай се с ГТВ-то на Бобо...гтв 3.0,не знам да има тук.

П.П
          Никой не може да знае какво е правено по Хондата.Чувал съм,че не е малко.Мисля,че има и снимки някъде.
          Mercedes ML 63 AMG 07'
          159 TI 2.4JTDm SW 09'
          156 2.0 20V Turbo
          VW Phaeton 3.0 TDI 09'
          sigpic

Comment

триадули имаш ли път към пловдив с която и да е
            кола хондата или хюндая да ги тестваме ?
            alfa 164 t.s ex
            tipo 2,0 16v turbo ex
            opel astra amnesia ex
            megane 2 ex
            alfa 159 jtd ех
            audi A6/S TQ 330+
            audi a4 b5 1,8 TQ 500++
            alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
              триадули имаш ли път към пловдив с която и да е
              кола хондата или хюндая да ги тестваме ?
              Ти проверили дали имаш бинокъл да му дадеш на тоя младеж
              sigpichttp://www.album.bg/juli_1/images/8639029/

Comment

събота илизам да настроя и съм готов
                когато ще има гонка кажете къде и кога да дойда

както искаш ще се бягаме , на литящ на 400
                до тука виждам само едно приемущество
                че си атмосферка и не въртиш толкова гуми
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

С хонди става ли?
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от tradiuli Покажи съобщение
                    Има ли в София вървящи 145-ци със друлитрови мотори за един тест със сивик 1.6 ?
                    Може да е със всякакъв тунинг без нитро и турбо
                    Хондата е със много дребни модове без да е отварян дори капака на клапаните
                    http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39481

На това ако му викаш дребни модове, представям си какви са големите. И чак да не е отварян капака на клапаните, ти май май ни взе за големи шарани.
                    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Tradiuli,твоята кола не е ли била оригинално с мотор 1.5 и ти си го сменил с този 1.6 160 коня,питам че тия означения на двигателите не са ми много ясни.
                      п.с.Имам един колега с 6-та генерация сивик,той ми беше споменал нещо че 1.5 са по-леки и имат разлики в окачването спрямо 1.6 вти,ако съм запомнил добре.
                      Alfa 155 1.7,1.8 ex
                      Alfa 166 2.4 3 ex
                      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                        Tradiuli,твоята кола не е ли била оригинално с мотор 1.5 и ти си го сменил с този 1.6 160 коня,питам че тия означения на двигателите не са ми много ясни.
                        п.с.Имам един колега с 6-та генерация сивик,той ми беше споменал нещо че 1.5 са по-леки и имат разлики в окачването спрямо 1.6 вти,ако съм запомнил добре.
                        Мдааа,и аз поразпитах за този отворко и ми казаха същото че колата му е била 1.5 и е сменял мотора.Просто няма такъв комплексар!
                        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                          Много се извинявам за това което ще напиша,НО вече става супер тъпо и конфузно!Рибата ви предлага вече за незнам кой път замерване и вие само пишете какви ли не глупости..............!

Това е клип на Хондата с 330и сток (на Maxo),колата от която се снима е 540и!
                          http://www.youtube.com/watch?v=JVzfMRpjCy4

Почвам да си мисля,че май не можете да намерите качествен противник на Хондата,и за това само се пише без да се действа(застава на чертата)!Сигурен съм,че и да намерите по-силна кола то Хондето за сверка,Рибата пак е на чертата,ма нещо никой не му се иска да припада от Хонда 1.6!

Сега знам,че ще ме понападнете,но това което пиша е истината,на Миро колата е силна(безпорен факт),но от точно тази Хонда ще................(вие се сетете)!
                          Ако сте точни ще се замерите с Хондата без да се обяснявате кое колко върви,колко е правено и т.н...!

Поздрави!
                          А ти вместо наливаш и говориш що ти не вземеш да се пуснеш със хондата ми само филисовтваш?
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

ДО tradiuli

Вече е съвсем ясно че хондата е сток)))даже не е сигурно дали генерация е слагал рибока....така че моята оферта е да ти излизам с RS4-ката,сток нищо не и е пипано,даже не знам дали масло и филтри са и сменяни скоро(така де,тя си е ХАТМОСВЕРКА в твоята категория).Ако ли не искаш,ти излизам с алфата от летящт страрт и те РАЗЦЕПВАМ

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                            http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39481

На това ако му викаш дребни модове, представям си какви са големите. И чак да не е отварян капака на клапаните, ти май май ни взе за големи шарани.
                            Last edited by sof_bg; d.m.y г., 22:09.
                            Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                            Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                              Мдааа,и аз поразпитах за този отворко и ми казаха същото че колата му е била 1.5 и е сменял мотора.Просто няма такъв комплексар!
                              що го обиждате , никъде не е криел какъв му е мотора и колко коня е заводксо
                              иска момчето да се бяга със алфа
                              понеже КуВе тата не са му в категорията заради по малкото коне и повечето килограми му предлагам гонка с мене
                              по малка кубатура от него но за сметка на това е с турбина за компесация
                              той пък е 1.6 и сгъстен и късоходов за развонтване на обороти
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp
                              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Да бе кажи честно,аз онзи Хюндай купе го помня от едно време като се продаваше по нета,преди 5-6 години май беше,дето го е карал преди Хондата,та сега и за Хондата разбирам колко е сток,айде и аз ще сложа на мойта 155 един 2.0,чип,генерация,еър интейк и почвам да "точкувам" наред с най-бързата атмосферна алфа,мухаххаа.Опа-тя колата пак ще си остане стоковица,и евридейка естествено
                                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                                Alfa 166 2.4 3 ex
                                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                                X