Известие

Collapse
No announcement yet.

Civic 1.6 vs 145 2.0 16v ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    [/COLOR]

Не знам, моя не върви...
    Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    С eGT-та и eZX предимно
    Аз останах с впечатлението, че един от двата е като твоя, извинявай.
    "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

• Тцъ....мотора е малко различен(да се чете по-невървящ), а и колата е 150тина кила отгоре...

+ тва няма e-То пред GT-то и конете падат
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• И к'во стана снощи клипчета нема ли , че ми стана интересно...

Comment

• Тук има малко писано, какво е станало http://audibg.com/forum/index.php?sh...c=75463&st=200
          Хондата пак е наказвала
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
            Тук има малко писано, какво е станало http://audibg.com/forum/index.php?sh...c=75463&st=200
            Хондата пак е наказвала
            Интересно. Освен, че Honda-та е стокова, кара и със сликове.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
              Еее чакай сега.. Той ще каже, че не са баш сликове!
              Стрийт сликове са....

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                Еее чакай сега.. Той ще каже, че не са баш сликове!
                Стрийт сликове са....

Да стрийт сликове са

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                  Че колата е пипната няма спор, ама тя заводско си е доста бърза с този двигател
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

• Tака е. И двете твърденя са вярни, аз не виждам да го отрича някой това.
                    Колата е супер, много е бърза, просто собственикът й трябва да поработи върху отношенията си с другите хора и всичко ще е ОК.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Традиули не е лошо момче, просто по форумите е по-рязък и оттам остава лошо впечатление....

Comment

• Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
                        Традиули не е лошо момче, просто по форумите е по-рязък и оттам остава лошо впечатление....

Както казах просто си е такъв,за мен е голям пичага!
                        sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

• Първоначално публикувано от Bimbo Покажи съобщение
                          Както казах просто си е такъв,за мен е голям пичага!
                          A ти си станал, както пише "Запален алфист". Бимбо евала за твоя тон и спотменския ти начин на държание, малко са хората, които го владеят. Аз не съм сред тях. Много хора зад компютъра са съвсем различни от това което са зад волана и на срещите. Няма лошо само, да няма лошо отношение към колегите. Закачки винаги има
                          Last edited by zdravio; d.m.y г., 16:18.
                          145 QV ex.
                          146 Boxer TOTAL ex.
                          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

• Ей много го овиквате тоя Рибата, хондата му била незнам си каква, хондата му била еди си каква, ама защо един рацер не доде снощи бре, хора!?. Вие се ебавате с човека ама той на пистата-вие дома. Каква ще да му е хондата изкачайте му на чертата, па ше я видите. Всички пишат такава онакава, па вие даже не сте я виждали!!! Имаше разни турбо табуретки дето щяха да идват да го пердашат, па разни други извънземни коли-нищо, едно големо нищо!!!!! После, тона му бил незнам си какъв. Че какво друго очаквате???
                            "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

• Придържайте се към добрият тон иначе ще пратя темата в коша!!!!!!!!!!!!
                              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                                A ти си станал, както пише "Запален алфист". Бимбо евала за твоя тон и спотменския ти начин на държание, малко са хората, които го владеят. Аз не съм сред тях. Много хора зад компютъра са съвсем различни от това което са зад волана и на срещите. Няма лошо само, да няма лошо отношение към колегите. Закачки винаги има

Първо благодаря за думите,второ искам да поясня,че аз съм такъв и във форума и на сбирките,замерванията и прочие!След като Sof_bg ме препарира вместо да хленча аз си признах тоталната загуба,и се хванах в ръце(колата в понеделник влиза в бокса)!

Относно държането на Ванката(Рибата)незнам за кой път казвам той си е такъв(който се познава с него)знае,че е пич и винаги се бъзка с някой(по срещи и т.н)!Колата му върви,а следващата ще лети сигурно(като знам какво е замислил),и в това няма нищо лошо,има самочувствие,пак няма лошо,знае как да се закача пак няма лошо!Все пак всеки има право да е такъв какъвто е!

Факт,че вчера беше горе за старт,а замервания нямаше,и така контрата си остана у вас(а това не е готино)в смисъл няма как да ви вземе на сериозно!

Sof_bg жалко,че е имало проблем с колата ти,и е нямало замерване!Според мен от летящ както ти е удобно на теб ще(2-ра 30км/ч,ще го дръпнеш,но до колко не се знае,както не се знае и кога той ще мине пред теб),обаче когато му е удобно на него(1-ва 30км/ч,знаеш какъв ще е резултата),та и двете коли са силни,но Хондето май има преимущество!

Поздрави!
                                sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Working...
                                X