Първоначално публикувано от JORKOOO
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 1.8 ТС вс. Фиат Браво 2.0 20В
Collapse
X
-
Брех че скептично сте настроени към алфичките.. Както казах с преебана ламбда се бях гонил пак с такова браво и ми изглеждаше доста читаво, а вървяхме наравно. Сега с новата ламбда мисля, че се поотпуши колата. А това на Роската също не изглежда в лошо здраве. Незнам защо всички смятате, че единствения вариянт е бравото да е на макс умрело и така. Явно рядко срещате читави алфи? Според мен при такава разлика в колите основен фактор е шофера.. И не се обиждайте но аз също смятам този петак за малко спънат. Както и да е не ми се спори, на мен ми е кеф да защитавам марката
. Хайде със здраве и недейте така че ще ни се смеят хората
Last edited by WarsteineR; d.m.y г., 13:23.Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
На WarsteineR Алфичката върви много добре , точно колкото трябваЛично аз присъствах на гонката , така че няма лъжа , няма измама - такъв беше резултата
Въпросното Браво падна от Купе 1.8 VFD , но незнайно защо тогава шофера махна буксата на дебитомера
Все пак и шофьора е доста важен
Краси да доведе и Мареата за петъкAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеНе просто бравото е било зверски умряло
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеКрасио да каже марея 2.0 20в как го наказва. Хем Красио е с чип на Екстрийм и олекотена шайба на вала (като колата е пълно здраве). До колкото знам с мареята която е пълен сток вървят почти на равно, а преди.... Красио да си каже с колко е падал
А това Браво е било много умряло.
В момента Фиата е със 15" и преди да сменя гумите се подгонихме прото да видим коя как върви.
Резултата беше следния 2ра плътно зад него , 3та след 4к леко го застигам и на 4та вървим можеби наравно.
НО ! това беше просто да видим кое как а и имаше много движение , така че е много относително всичко.
На момчето му беше мерак още когато се видяхме при Ники , и аз му обещах.Ще видим какво влияние ще окажат по големите джанти върху вървежа на колата.
Петък ще има резултати
Comment
-
Comment
-
75twinspark
Брех че скептично сте настроени към алфичките.. Както казах с преебана ламбда се бях гонил пак с такова браво и ми изглеждаше доста читаво, а вървяхме наравно. Сега с новата ламбда мисля, че се поотпуши колата. А това на Роската също не изглежда в лошо здраве. Незнам защо всички смятате, че единствения вариянт е бравото да е на макс умрело и така. Явно рядко срещате читави алфи? Според мен при такава разлика в колите основен фактор е шофера.. И не се обиждайте но аз също смятам този петак за малко спънат . Както и да е не ми се спори, на мен ми е кеф да защитавам марката . Хайде със здраве и недейте така че ще ни се смеят хората
по3драви75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениеявно само ти си го виждал това браво пич ние всички не
Аз не само че съм го виждал но го и притежавах
http://vbox7.com/play:dbaf3051
http://www.youtube.com/watch?v=1yeVOIpuBJALast edited by Larii; d.m.y г., 22:03.
Comment
-
не мога да разбера как най-умрялата кола в своя клас и години Фиат Браво HGT я сравнявате с 1.8 16V TS, че даже и с 2.0 ...
след още един - два поста сигурно и КуВето ще се окаже по-зле от 2.0 20V ?!Last edited by DiStefano; d.m.y г., 22:27.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениене мога да разбера как най-умрялата кола в своя клас и години Фиат Браво HGT я сравнявате с 1.8 16V TS, че даже и с 2.0 ...
след още един - два поста сигурно и КуВето ще се окаже по-зле от 2.0 20V ?!
Не си прав колега,20в на Фиат си е бегач(не е нещо особено),но е по- бърза от 1.8 т-спарк на Алфа!Имал съм замерване и с двете коли,и Бравото е по-расовия автомобил!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениене мога да разбера как най-умрялата кола в своя клас и години Фиат Браво HGT я сравнявате с 1.8 16V TS, че даже и с 2.0 ...
след още един - два поста сигурно и КуВето ще се окаже по-зле от 2.0 20V ?!
искам да ми кажеш колко бравота ХГТ си карал,возил и дърпал зада смяташ че е "най-умрялата кола в своя клас"
без лоши чуства просто ми е чудно
П.П. Браво на колегат WarsteineR доста съм изненадън,явно колицата ти е настина в топ кондиция,пак бравоPeugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
ех:Opel Askona 1.6i 88'
Comment
-
Хм...Какво да кажа...Лично карам ХГТ... 155вис
Незнам колко читави ХГТ-та останаха...само знам,че моето е едно от малкото които са!И не малко хора могат да го потвърдят това...Факт е ,че това ХГТ с което колегата се пуска е с някакви ремонти по двигателя и се мъчи да го продаде от няколко месеца...Няма какво да се лъжем,че това ХГТ,не е издухано...На италфеста всеки видя как кадеше тази количка...Моето мнение,че не трябва да сравнявате 1.8-то на Алфата с 2.0 на фиата...
Мудна е 147ХГТ,но не и 155ВИС,която от 3700почва да дърпа сравнение с 147ХГТ...
Тук Бравото ми беше абсолютно стоково,само със спортен филтър...
http://www.youtube.com/watch?v=4GMuWOPDCIU
http://www.youtube.com/watch?v=vAsftBr0ysM&NR=1
Купето е 1.8 с генерация,увити колектори и интейк!
А звука на петака е уникален,няма спор...
Ето едно видео от моето след доработки
http://www.youtube.com/watch?v=Dhkxfc0Vp08
Поздрави колегибез да се обиждате,но Алфичката няма шансове...
Bravo HGT
Comment
-
Колега ,не се обиждай,но наистина колегите са прави,че това един неуспешен двигател на Фиат,като изключвам турбо варианта.
Не се превъзбуждайте толкова,ще има драг дей тази година и ще се види за какво иде реч.
Comment
-
Колега,защо го смяташ за неуспешен?Искаш да кажеш,че примерно Голф 3 2.0 16в е по-успешен от 20 клапановите фиат/ланча двигатели?Аз не съм сигурен.Или примерно 2.0 16в на Митсубишитата(Еклипс) и т.н.Нормално е в ниските да е по-муден все пак е петак,а на магистралата мислиш ли,че е тромав и лесно се мори ?Bravo HGT
Comment
-
Първоначално публикувано от sUkI Покажи съобщениеКолега,защо го смяташ за неуспешен?Искаш да кажеш,че примерно Голф 3 2.0 16в е по-успешен от 20 клапановите фиат/ланча двигатели?Аз не съм сигурен.Или примерно 2.0 16в на Митсубишитата(Еклипс) и т.н.Нормално е в ниските да е по-муден все пак е петак,а на магистралата мислиш ли,че е тромав и лесно се мори ?
Начи да силно неуспешен мотор е не само че е муден в ниските а във високите е мъртъв това е мотор който харчи и грам не върви за това което харчи! На всичкото отгоре си има драма с мазането и не рядко си умира!
Карайте си колите ясно е кое колко върви казах ви тествал съм читави коли и Бравото бие 1.8ТС алфа с/у двулитровите няма шансове! И особенна разлика във вървенето на 147 и 155 коня бравото няма - дори по малкия уж мотор върви повече0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment