Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 1.8 ТС вс. Фиат Браво 2.0 20В

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JORKOOO Покажи съобщение
    Ако Бравото е читаво - от 0 - 100 км/ч, почти със секунда е по бързо!!!
    Невиждам как Алфата ще го бие.
    Просто петака има суперзвук и супертромавост в развиването в обороти.
    145 QV ex.
    146 Boxer TOTAL ex.
    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Брех че скептично сте настроени към алфичките.. Както казах с преебана ламбда се бях гонил пак с такова браво и ми изглеждаше доста читаво, а вървяхме наравно. Сега с новата ламбда мисля, че се поотпуши колата. А това на Роската също не изглежда в лошо здраве. Незнам защо всички смятате, че единствения вариянт е бравото да е на макс умрело и така. Явно рядко срещате читави алфи? Според мен при такава разлика в колите основен фактор е шофера.. И не се обиждайте но аз също смятам този петак за малко спънат . Както и да е не ми се спори, на мен ми е кеф да защитавам марката . Хайде със здраве и недейте така че ще ни се смеят хората
      Last edited by WarsteineR; d.m.y г., 13:23.
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

на мен Роската ми е близак приятел и ви уверявам че преди Фията вървеше доста по прилично от сега.Това не значи че Алфата не бяга а напротив-колата е супер
        alfa romeo 145 1.6

Comment

На WarsteineR Алфичката върви много добре , точно колкото трябва Лично аз присъствах на гонката , така че няма лъжа , няма измама - такъв беше резултата Въпросното Браво падна от Купе 1.8 VFD , но незнайно защо тогава шофера махна буксата на дебитомера Все пак и шофьора е доста важен

Краси да доведе и Мареата за петък
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Не просто бравото е било зверски умряло
            Лично аз съм на същото мнение на това Браво наистина не му се върви или задкормилното устройство не е във ред

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Красио да каже марея 2.0 20в как го наказва. Хем Красио е с чип на Екстрийм и олекотена шайба на вала (като колата е пълно здраве). До колкото знам с мареята която е пълен сток вървят почти на равно, а преди.... Красио да си каже с колко е падал

А това Браво е било много умряло.
            В този слъчей един от малкото можеби два пъти .... когато бях сток от място и двете коли със 17" ... Мареята ме дърпаше със дължина и нещо и най вече разликата се виждаше на 3та скорост.
            В момента Фиата е със 15" и преди да сменя гумите се подгонихме прото да видим коя как върви.
            Резултата беше следния 2ра плътно зад него , 3та след 4к леко го застигам и на 4та вървим можеби наравно.
            НО ! това беше просто да видим кое как а и имаше много движение , така че е много относително всичко.
            На момчето му беше мерак още когато се видяхме при Ники , и аз му обещах.Ще видим какво влияние ще окажат по големите джанти върху вървежа на колата.
            Петък ще има резултати

Comment

http://www.vbox7.com/play:b57beac5 ето клип на дръпката.май алфата го взима доста от рано.
              alfa romeo 145 1.6

Comment

75twinspark

Брех че скептично сте настроени към алфичките.. Както казах с преебана ламбда се бях гонил пак с такова браво и ми изглеждаше доста читаво, а вървяхме наравно. Сега с новата ламбда мисля, че се поотпуши колата. А това на Роската също не изглежда в лошо здраве. Незнам защо всички смятате, че единствения вариянт е бравото да е на макс умрело и така. Явно рядко срещате читави алфи? Според мен при такава разлика в колите основен фактор е шофера.. И не се обиждайте но аз също смятам този петак за малко спънат . Както и да е не ми се спори, на мен ми е кеф да защитавам марката . Хайде със здраве и недейте така че ще ни се смеят хората
                Спор няма колега,просто се и3хожда от ТТ-данните на двете коли,и ре3ултата е че бравото върви доста над 1.8тс,това е реалността при положение че колите на са пипани.А3 съм се пускал с хгт 147 много пъти и имам наблюдения как върви,мое да е умрело, но 1.8тс и3общо невърви като него
                по3драви
                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                  явно само ти си го виждал това браво пич ние всички не

Аз не само че съм го виждал но го и притежавах

http://vbox7.com/play:dbaf3051

http://www.youtube.com/watch?v=1yeVOIpuBJA
                  Last edited by Larii; d.m.y г., 22:03.

Comment

не мога да разбера как най-умрялата кола в своя клас и години Фиат Браво HGT я сравнявате с 1.8 16V TS, че даже и с 2.0 ...
                    след още един - два поста сигурно и КуВето ще се окаже по-зле от 2.0 20V ?!
                    Last edited by DiStefano; d.m.y г., 22:27.
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                      не мога да разбера как най-умрялата кола в своя клас и години Фиат Браво HGT я сравнявате с 1.8 16V TS, че даже и с 2.0 ...

Не си прав колега,20в на Фиат си е бегач(не е нещо особено),но е по- бърза от 1.8 т-спарк на Алфа!Имал съм замерване и с двете коли,и Бравото е по-расовия автомобил!
                      sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        Колега мислих да не пиша повече в темата ама малко се засегнах от твоите думи като собсвеник на фиат,но и голям пръвърженик на алфа
                        искам да ми кажеш колко бравота ХГТ си карал,возил и дърпал зада смяташ че е "най-умрялата кола в своя клас"
                        без лоши чуства просто ми е чудно

П.П. Браво на колегат WarsteineR доста съм изненадън,явно колицата ти е настина в топ кондиция,пак браво
                        Peugeot 406 coupe 2.0 16v 01'-вс. екстри
                        Fiat Bravo 1.8 GT 96'-Г.И. Фобос,пълен сток
                        ех:Opel Askona 1.6i 88'

Comment

Хм...Какво да кажа...Лично карам ХГТ... 155вис
                          Незнам колко читави ХГТ-та останаха...само знам,че моето е едно от малкото които са!И не малко хора могат да го потвърдят това...Факт е ,че това ХГТ с което колегата се пуска е с някакви ремонти по двигателя и се мъчи да го продаде от няколко месеца...Няма какво да се лъжем,че това ХГТ,не е издухано...На италфеста всеки видя как кадеше тази количка...Моето мнение,че не трябва да сравнявате 1.8-то на Алфата с 2.0 на фиата...
                          Мудна е 147ХГТ,но не и 155ВИС,която от 3700почва да дърпа сравнение с 147ХГТ...
                          Тук Бравото ми беше абсолютно стоково,само със спортен филтър...
                          http://www.youtube.com/watch?v=4GMuWOPDCIU
                          http://www.youtube.com/watch?v=vAsftBr0ysM&NR=1
                          Купето е 1.8 с генерация,увити колектори и интейк!
                          А звука на петака е уникален,няма спор...
                          Ето едно видео от моето след доработки
                          http://www.youtube.com/watch?v=Dhkxfc0Vp08
                          Поздрави колеги без да се обиждате,но Алфичката няма шансове...
                          Bravo HGT

Comment

Колега ,не се обиждай,но наистина колегите са прави,че това един неуспешен двигател на Фиат,като изключвам турбо варианта.

Не се превъзбуждайте толкова,ще има драг дей тази година и ще се види за какво иде реч.
                            145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Колега,защо го смяташ за неуспешен?Искаш да кажеш,че примерно Голф 3 2.0 16в е по-успешен от 20 клапановите фиат/ланча двигатели?Аз не съм сигурен.Или примерно 2.0 16в на Митсубишитата(Еклипс) и т.н.Нормално е в ниските да е по-муден все пак е петак,а на магистралата мислиш ли,че е тромав и лесно се мори ?
                              Bravo HGT

Comment

Първоначално публикувано от sUkI Покажи съобщение
                                Колега,защо го смяташ за неуспешен?Искаш да кажеш,че примерно Голф 3 2.0 16в е по-успешен от 20 клапановите фиат/ланча двигатели?Аз не съм сигурен.Или примерно 2.0 16в на Митсубишитата(Еклипс) и т.н.Нормално е в ниските да е по-муден все пак е петак,а на магистралата мислиш ли,че е тромав и лесно се мори ?
                                Ама вие сте силно превъзбудени вече не издържам!

Начи да силно неуспешен мотор е не само че е муден в ниските а във високите е мъртъв това е мотор който харчи и грам не върви за това което харчи! На всичкото отгоре си има драма с мазането и не рядко си умира!

Карайте си колите ясно е кое колко върви казах ви тествал съм читави коли и Бравото бие 1.8ТС алфа с/у двулитровите няма шансове! И особенна разлика във вървенето на 147 и 155 коня бравото няма - дори по малкия уж мотор върви повече
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X