Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 2.4ЖТД 140кс срещу 156 2.0ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156 2.4ЖТД 140кс срещу 156 2.0ТС

Значи имам закачка с един колега, чипнато му е дизелчето, 140 конския вариант, нищо друго.
    Какви са ми шансовете - сток съм, всичко ми е перфектно, само шайба на вала имам.
    Колегата се натиска и пари да сложим за да бъдело по интересно.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Ако е кадърен чип шансовете ти започват от НУЛА .
    Сори батка, ама тая турбина доста се надува от чипа и доста понавървява все пак не се знае кой как си кара колата и тн. така че ти препоръчвам да се гоните ей така за слава и пиши за случилото се
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
    ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

На теория падаш , освен ако :
      - си много добър шофьор , а него не го бива
      - чипа му е от някой "гараж"
      Все пак с един кадърен чип е приблизително ~170-180 hp , а ти само с шайба не можеш да се класираш ....
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

136-коньовия вариант с чип е 2 коли пред мен до 150км.ч.
        А аз бях свалил всички възможни части дето тежат ..вкл и "радиото" ...и аз съм без чип. Ако сложиш пари ще те отупа и ще се почерпи после за твоя сметка!
        Пуснете се за спорта , но пари не слагай.
        Alfa156 Against All

Comment

пускай се за спорта!136 коня версията ми прави около кола на 300-350 метра по-нагорнище!скоро ще се опитам да го накарам да се пуснем по равно,и тогава да видим каква ще е разликата!моята е без чип и е 1,8
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Ако е хубаво направен чип и колата му е изрядна ( няма запечена геометрия или проблем с дебитомера ) ще ти направи един автовоз и ще останеш засрамен. Предполагам нищо различно не ти казах от това, което колегите споменаха. Преди и моята имаше проблеми по турбото и въпреки това успях да размажа един стоков 2.0 туйн спарк.
            Last edited by RoMAN; d.m.y г., 13:29.

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
              Ако е хубаво направен чип и колата му е изрядна ( няма запечена геометрия или проблем с дебитомера ) ще ти направи един автовоз и ще останеш засрамен. Предполагам нищо различно не ти казах от това, което колегите споменаха. Преди и моята имаше проблеми по турбото и въпреки това успях да размажа един стоков 2.0 туйн спарк.
              Наистина точно така ще се получи.Все пак 2,4jtd-то е към 170 кончета и някакви си 330-340 N.m.Един съвет от мен-не се дърпайте за пари.

Comment

Баси, що го отчаяхте така човека бре......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

аз поне несъм!!!хах да се пробва може и да има някви шансове!
                  alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Баси, що го отчаяхте така човека бре......
                    По-добре ли е да го заблуждават? Това е истината, че ако и двете коли са в добро здраве и чипа на печката го бива, бензина пада доволно.
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

1:0 за нафтата
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                        По-добре ли е да го заблуждават? Това е истината, че ако и двете коли са в добро здраве и чипа на печката го бива, бензина пада доволно.
                        Чакай малко , дай да говорим с някакви си факти на лист, 0-100 2.0 ТС ги прави за 8.6 секунди, въпросната 156 2.4 жтд 140 кончета след чип става 175 коня и прави 0-100 за 8.5 секунди , сега да приемем , че и двете коли са абсолютно перфектни , и правят следователно 2.0 ТС 8.6 0-100( което е невъзможно но все пак ) , а въпросния дизел за 8.5 , и като сложил шайбата на ТС–а и му даде 8 кончета и 10нМ да ти кажа , за мен е пълния кантар!!! Тука почват да играят пак факторите , ама колко са перфектни колите, или колко добри са шофъорите, но като цяло казвай му дай за спорта и това е , какви са тези работи пари да се слага и то между колеги .
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                          Чакай малко , дай да говорим с някакви си факти на лист, 0-100 2.0 ТС ги прави за 8.6 секунди, въпросната 156 2.4 жтд 140 кончета след чип става 175 коня и прави 0-100 за 8.5 секунди , сега да приемем , че и двете коли са абсолютно перфектни , и правят следователно 2.0 ТС 8.6 0-100( което е невъзможно но все пак ) , а въпросния дизел за 8.5 , и като сложил шайбата на ТС–а и му даде 8 кончета и 10нМ да ти кажа , за мен е пълния кантар!!! Тука почват да играят пак факторите , ама колко са перфектни колите, или колко добри са шофъорите, но като цяло казвай му дай за спорта и това е , какви са тези работи пари да се слага и то между колеги .
                          Пич, каталожните данни нямат нищо общо с действителността в повечето случаи! Всеки знае, че стоков 2.0 тс пада от чипнато 2.4 жтд! Пробвано е многократно и просто, ако колите са в еднакво състояние 2.0тс пада та дори и да е с чип! Поздрави!
                          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Бензина вади бинокъла.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от bilgiiski Покажи съобщение
                              Значи имам закачка с един колега, чипнато му е дизелчето, 140 конския вариант, нищо друго.
                              Какви са ми шансовете - сток съм, всичко ми е перфектно, само шайба на вала имам.
                              Колегата се натиска и пари да сложим за да бъдело по интересно.
                              Кантар е работа според мен . Грешка дизела ще те бие не прочетох че е чип .
                              Last edited by SandoOne; d.m.y г., 17:49.
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                              X