Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 2.4ЖТД 140кс срещу 156 2.0ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бензина има шанс, но трябва да отдели доста време в подготовка.....тогава може дори и без да е мапнат да го бие......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Бензина има шанс, но трябва да отдели доста време в подготовка.....тогава може дори и без да е мапнат да го бие......
      Би ли споделил за какво говориш?
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Прав си !
        BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
          Чакай малко , дай да говорим с някакви си факти на лист, 0-100 2.0 ТС ги прави за 8.6 секунди, въпросната 156 2.4 жтд 140 кончета след чип става 175 коня и прави 0-100 за 8.5 секунди , сега да приемем , че и двете коли са абсолютно перфектни , и правят следователно 2.0 ТС 8.6 0-100( което е невъзможно но все пак ) , а въпросния дизел за 8.5 , и като сложил шайбата на ТС–а и му даде 8 кончета и 10нМ да ти кажа , за мен е пълния кантар!!! Тука почват да играят пак факторите , ама колко са перфектни колите, или колко добри са шофъорите, но като цяло казвай му дай за спорта и това е , какви са тези работи пари да се слага и то между колеги .
          А от 100 км/ч нагоре дизела нали знаеш как тегли мощно.

Comment

Е така ти си жив пример, но един от малкото, които съм им така направени 2.0 ТС

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
            Би ли споделил за какво говориш?
            Олекотена до без край и куп други нещица по нея

Първоначално публикувано от Ivan_Calibra Покажи съобщение
            Абсолютно и особенно ак осе разберат да се гонят до 160...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Ivan_Calibra Покажи съобщение
              До 300?
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Много изкривихте темата. Ама ако бензина какво си сложел, ако еди си какво олекотял.... Ами дизела ако и той олекоти? Ами ако свали катализатора и средното гърне? Ами ако надуе турбината на макс специално за гонката или направо друга по-голяма си сложи? Въпроса на човека беше ясен. Обикновен 2.0 ТС срещу ремапнат 156 2.4 JTD. Достатъчно клипове имаме във форума как чипнато JTD тръшка стоков Свин спарк.
                Last edited by RoMAN; d.m.y г., 21:26.

Comment

Човека пита какви са му шансовете, изброяваме му ги.....даже и различни варианти......пък и не е голяма гордост кола дето е с 400 кубика повече, с турбо и след него е към 35 коня повече, да бие стокови безнинови 155 коня......иначе за моженето - да - може.....понякога обаче и не може.....

Comment

айде аз пак ще пиша!на този двигател пак чипнат само че на 166 му правя кола-кола и половина на 350 метра!а на 156 2 пъти с две различни даже три гонки ми правят кола на същото растояние!така че недейте мн бърза а аз съм 1,8 без никакви доработки!
                    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                      айде аз пак ще пиша!на този двигател пак чипнат само че на 166 му правя кола-кола и половина на 350 метра!а на 156 2 пъти с две различни даже три гонки ми правят кола на същото растояние!така че недейте мн бърза а аз съм 1,8 без никакви доработки!
                      Ако това дето казваш е така, то това означава, че печките нещо куцат! Сигурен ли си, че са с чип?
                      www.t-auto.bg

Comment

Много ми е интересно как от 136 кс. стават на по 170-180 кс. ок надувате турбината но повече от 25 кс няма от каде да ги изкара само с чип та 136 + 25 = 161 следователно нещата са кантар

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                          Ако това дето казваш е така, то това означава, че печките нещо куцат! Сигурен ли си, че са с чип?
                          м да колегата assassin's казва истината,лично бах там
                          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

ако искате да поствам клипове!!?свидетели има доста на тва което съм правил!!!а и да печките са с чип
                            alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Мисля че темата е за 140ps двигателя, след ремап той става значително повече отколкото 136 варианта.....маперските сайтове цитират 175 коня за 140ката.....

Comment

Бе аз не зная досега ТС да се е опряло на чипнато ЖТД, та камо ли 1.8... Колега не казвам, че не вярвам за резултатите от гонката, а че дизелите нещо не стават щом 156 те бие с малко, а 166 пада... нещо нередно има! Тези резултати отговарят на нечипнати дизели!
                                www.t-auto.bg

Comment

Working...
                                X