Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 2,0 VS ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

така му обясниха на рацера ми че се тръгвало по добре с ръчна/ според мен не беше добра идея другото е че направиха няколко опита по надолу където имаше смола днес къртих смола от грайферите на гумите а на гонките алфата много въртеше гуми смолата в онзи горещ ден беще станала на масло ,тъй че нещата можеха да бъдат по добри за алфата ноооо
    За неделя не съм сигурен дали ще дойда защото исках само да видя как върви спрямо другите коли не случайно я пусках с по мощни коли не ме е страх че ще падне даже ако си видял съм вдигнал клиповете как пада алфата но ме учуди че разликата с мощните V 6 -ци е минимална

Comment

От няколко дни ги чета твойте теми, ама не разбирам на кой и какво искаш да докажеш.
      Алфата си ти върви прилично за такава, ама защо трябва да пишеш някакви легенди за другите коли (правени, пипани и т.н.).
      Незнам на какво разстояние се дърпате, но повярвай ми разликата с "шестаците"
      няма начин да ти е една кола. За Маздата и БМВ-то специално казвам, защото съм карал такива и в момента карам... БМВ-то хич да не е пипано шанса ти е само да му вземеш старта(а ти не го взимаш). Включи ли 3-та, ако всичко му е наред поне три коли ти прави...гледам не се вижда финала на гонката. Маздата съм склонен да вярвам, че ще я удържиш повече...
      П.П. Не са добре заснети клиповете и така много колеги са склонни да не ти повярват за крайните резултати.
      Успех на следващите гонки.
      Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
      Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Дай да сметнем колко по мощни коли се пуска????
        само мерцедеса е с по голям двигател,с две думи пуснал си се с по-слаби коли и са те опукали
        А познай маздата колко коня е? И неказа какво е пипано по нея?
        Last edited by neno_11; d.m.y г., 20:36.

Comment

Първоначално публикувано от neno_11 Покажи съобщение
          Дай да сметнем колко по мощни коли се пуска????
          само мерцедеса е с по голям двигател,с две думи пуснал си се с по-слаби коли и са те опукали
          А познай маздата колко коня е? И неказа какво е пипано по нея?
          Къш от тука бе шпионин Да кажа ли аз, какво си пипал по Маздата
          Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
          Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
          JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Кажи бе Ваньоооо)) Неказвай че съм и сменил маслото )))

Comment

О колега тука бъркаш поне заводски ги знам а пък ако са правениииии мерцедеса е V6 177 кс ,маздата е V6 ~150 кс ПЕЖОТО е 136кс бмв V6- 190кс на това ако му викаш слаби коли !!!едва ли някой друг би се пуснал за да се пробва особенно с V шестаците исках да видя с колко ще падне алфата е оказа се с малко
              нямам намерение да си хваля колата /ама разбирате ли мойта кола е най бързата / няма такова нещо тя е пълен сток и не е нищо повече от друг 2,0 тс
              вече съм почти сигурен че няма нормален 4-цил двигател 1,8 -2,0 без турбота и т,н, който да бие 156 2,0 тс
              За бмв-то 325 алфата тръгна с ръчната спирачка за това така дръпна бмв-то ,а по напред даже алфата го понастигна
              Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 21:39.

Comment

Първоначално публикувано от neno_11 Покажи съобщение
                но V6 се развърта след почти 3500 оборота,тромав е на старта но после след трети зъб дърпа здраво и колкото е по дълга отсечката се вижда разликата
                Хубу де, той на 2000обм ли тръгва че чак след 3500 да се "развърта".......това е слаб довод мисля......
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение

вече съм почти сигурен че няма нормален 4-цил двигател 1,8 -2,0 без турбота и т,н, който да бие 156 2,0 тс
                  Колега, недей така че ще те чуе някоя астра GSI или хонда 1,6 vtec 163... а там нещата не са за подценяване дори и при сток. Ако ги биеш и тях е тогава може да направиш това горното заключение..
                  Last edited by ReLeFNIQ; d.m.y г., 21:49.
                  AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                  Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                  AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Хубу де, той на 2000обм ли тръгва че чак след 3500 да се "развърта".......това е слаб довод мисля......
                    Ми май-май не са чували за полусъеденител..........

Comment

Пак си в грешка Маздата е 144 коня,БМВ-то,това което се пусна е 2.0 редови шестак -Ванос с 150 коня а алфетата е 155 коня нали

има доста коли 1.8 или 2.0 без турбо и стокови които ще са много напред
                      както каза колегата преди това,избора ти с алфата е добър,карай я с кеф и удоволствие но не е за гонки

Comment

С GSI мерил ли си се?
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                          Колега, недей така че ще те чуе някоя астра GSI или хонда 1,6 vtec 163... а там нещата не са за подценяване дори и при сток. Ако ги биеш и тях е тогава може да направиш това горното заключение..
                          Същото щях да му кажа, но ти ме изпревари...
                          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Е къде я сложихте с коли с по 200 кг поне надолу и с никакви Евро-норми? Дайте поне да е с екотек 2.0 Астра ГСИ или да сме точни с Вектра Б 2.0 16в!

Comment

Е ако си взема олекотена шайба от колегата ферарист и се разбере как да не се въртят гуми на втора и не се тръгва с вдигната ръчна няма да правят v-ШЕСТАЦИТЕ ПО ЕДНА КОЛА а по половин разлика
                              ОППА КОЛЕГА МАЛКО СИ В ГРЕШКА БМВ-ТО ЛИЧНО СЪМ ПИТАЛ Е 2,5 190КС

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

Говорех за нормални двигатели в класа на алфата -вектра,лагуна ,мондео ,С-класа ,бмв 320 просто тези коли нямат никакъв шанс ,сега за GTI и GSI ще ги узори доста но дали ще ги бие ? не знам
                              Last edited by plamen petkov; d.m.y г., 21:57.

Comment

А бе голям смях става тука))) ще взема да я купя тая алфа)))

Comment

Working...
                                X