Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 2,0 VS ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За какво ти е такава кола дето пада от V-шестаци ,като я видят в някой сервиз те питат- боксер ли е и ако ще сменяме ремъци и ролки ще трябва да сваляме двигателя много минуси си има по добре е един голф поне си го знаем че е по бърз от бугати вейрон и по здрав от танк

Comment

Всъщност не видях освен коне някой да споменава килограми, защото отношението на двете е критерия за вървежност в 99% от случаите. В този тон на мисли, имам фиеста зетек Ес 90 коня 1,4 (Ямаха - Мазда двигател) и със сигурност до 145 1,8 ТС ще вървя на равно, ама е -800 кила и ако и махна карантиите.... Това го казвам да си направите калкулацията к.с/тон преди гонките или преди да пишете нещо от рода "лимузина срещу пежо 106".
      Arena Coast Customs

Comment

plamen petkov - Що не вземеш да уточниш в крайна сметка с какви двг. са колите дето се пускаш с тях... Хондата 1,5 или 1,6 ? БМВ-то 2,0 или 2,5(че не е V6 е ясно)?
        Пък после да мислиме дали имат чипове, филтри, щпер и т.н.
        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Ами аз съм ги написал с какви двигатели са питал съм лично момчето с бмв-то 190кс е с къси скорости и още нещо по диференцияла ,само за хондата знам че е с чип но ми направи впечетление че почти не въртя гуми и дръпна на алфата което ме навежда на мисълта че има още подобрения всъщност тя най много дръпна на алфата от всички на старта тъй че си помислете

Comment

А бе защо се заяждате с момчето не мога да разбера? Поне вече гонки е направило, даже и клипове, за разлика от повечето тук. Хайде по-позитивно моля, да се надяваме следващия път да е по-подготвен и изчерпателен!!!
            Last edited by Доко; d.m.y г., 23:20.

Comment

Не знам защо си мисля, че колегата plamen petkov е на не повече от 15 години и колата е на някой вуйчо/чичо със спортен дух, който се дърпа с коли мощни или колкото него или по-малко и поради липса на информация (BMW с мотор V6, Honda 1.6 с чип, която се оказа че е 1.5 90HP) си мисли че тая алфа е супербегачкова... Да коментираме ли езиковата грамотност на същия? Няма точки, няма запетаи и т.н.... Колата просто си върви съвсем нормално! Точка...ако си толкова убеден във себе си ела на някоя среща в София да видиш как вървят истинските алфи - все ще се намери някой колега с читав 2.0TS да се пробвате!
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                Не знам защо си мисля, че колегата plamen petkov е на не повече от 15 години и колата е на някой вуйчо/чичо със спортен дух, който се дърпа с коли мощни или колкото него или по-малко и поради липса на информация (BMW с мотор V6, Honda 1.6 с чип, която се оказа че е 1.5 90HP) си мисли че тая алфа е супербегачкова... Да коментираме ли езиковата грамотност на същия? Няма точки, няма запетаи и т.н.... Колата просто си върви съвсем нормално! Точка...ако си толкова убеден във себе си ела на някоя среща в София да видиш как вървят истинските алфи - все ще се намери някой колега с читав 2.0TS да се пробвате!
                Ех, четеш ми мислите
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Е добре де, малък-малък ма сърцат вече, и това не означава, че трябва да му режете крилцата нали?

Comment

Благодаря ти колега вече бях започнал да се уморявам да обяснявам за тези коли
                    за колегите които ме нападат с такива въпроси -не правя кола за гонки просто искам да видя до къде стигат силите на стандартен 2,0тс за сега видях достатъчно и останах доволен от резултата ,за разлика от повечето не ме е страх да пусна алфата и с по мощна кола както и направих ,не си измислям за това с какви двигатели са аз самият ходих да питам един по един собствениците им с какви двигатели са /без хондата/ бяха малко пестеливи в обясненията си какво са правели по тях ,а ако някой пожелае може да се пусне с нея няма да откажа особенно за колегата роман

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

Леле леле вече и на 15 години ме изкарахте на варен бял боб ли гледате бе момчета стига глупости ,за разлика от вас аз съм документирал всичко и имам доказателства и такива глупави коментари ще ги подмина все едно са писани от 14 годишни ,като нямате какво умно да кажете не си чупете клавиатурата да пишете

Comment

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                      Благодаря ти колега вече бях започнал да се уморявам да обяснявам за тези коли
                      за колегите които ме нападат с такива въпроси -не правя кола за гонки просто искам да видя до къде стигат силите на стандартен 2,0тс за сега видях достатъчно и останах доволен от резултата ,за разлика от повечето не ме е страх да пусна алфата и с по мощна кола както и направих ,не си измислям за това с какви двигатели са аз самият ходих да питам един по един собствениците им с какви двигатели са /без хондата/ бяха малко пестеливи в обясненията си какво са правели по тях ,а ако някой пожелае може да се пусне с нея няма да откажа особенно за колегата роман
                      Колегата Роман каза че идния месец ще ходи до Варна и иска да замерите колите Каза че на теб ти е наблизо, а виждам че по горе написа че не би му отказал Затова по нататък ще се уговорите вече лично двамата кога точно ще стане замерването

ПП: Пиша аз защото той в момента няма как да ти отговори и ми каза да ти отправя предложението!
                      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 01:00.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

И е редно всеки да каже точно какво подобрение е направил по колата си преди срещата, поне аз така мисля
                        Arena Coast Customs

Comment

г-н Пламен Петков, каня те във Варна да си свериш часовника на нашите гонки, ако трябва ще ти оставя телефон
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

50км отиване и 50км връщане за една гонка едва ли ,аз тука ме е яд че бия път до другия край на града а почти никой не се пуска ,а че съм му навит няма съмнение ,в най добрия случай за него ще се получат нещата както с мерцедеса Е 270 сди ,а ако се оправят нещата с превъртането на гумите при превключването на втора /някой не знае ли как/ резултата ще бъде равен
                            Ако може по малко злоба тук сме единствения форум в който някой като се пусне и се започва ама тя била с друг двигател ,не била в ред и други глупости и труда на този човек се очерня здраво, явно имаме доста комплекси с тези алфи

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                              г-н Пламен Петков, каня те във Варна да си свериш часовника на нашите гонки, ако трябва ще ти оставя телефон

Кога са гонките във Варна и в колко часа?

Comment

Всеки ден след 20:30 на Лукойл Хемус и КРЗ, по-сериозните коли ходят на лук-а.

Пламен Петков, като всеки добричлия предположих, че имаш често път към Варна, явно съм сгрешил
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X