Известие
Collapse
No announcement yet.
Варненските гонки - Лукойл/КРЗ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеЕто и най-накрая дългоочакваната гонка от мен:
145qv stock vs Astra GSI16v stock
тук старт от място до 190км/ч:
http://www.youtube.com/watch?v=cmn6p9yw9Xc
летящ от първа скорост с 30км/ч до 180км/ч
http://www.youtube.com/watch?v=QYVjXx4QGAI
и двете коли са си със зимни гуми, напълно ревизирани... 2ма човека във всяка кола...със седалките си и цялото оборудване!
Коментарите ги оставям на вас
Соте я мери неговата 1360-кг с него и 20л бензин, т.е. ~1260 empty....sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
И на мен ми харесва как върви Куве-тоКачете още 2ма в Астрата, за да си дойдете и 1:1 на килограмите и се пуснете пак. Много ще ми е интересен тогава резултата
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
http://www.streetfire.net/video/astr...qv_2194621.htm
Ето и клип сниман от Астрата, при първата гонка. Мн хубави стартове си спретнахме с Тошко.Пускам това от името на собственика на Астрата, защото той няма регистрация тук.Поздрави фенове
Comment
-
Ами то се вижда.... ако тръгнат 2те коли заедно ще е кантар 400м или съвсем малко за куве-то... В момента който си купувах колата се надявах ABF-ите да не ме тупат с много.... не съм си и помислял че ще кантаря 20хе-таИ все пак евала на Иво, че си спази обещанието, защото той сигурно е единственото наистина сток 20ХЕ във Варна и наистина в супер яко състояние
Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Единственият по-бавен "хотхетч" от АБФ-а е ХГТ-то. Карал съм 4 АБФ-а, първите 3 адски мъртви , затова пък последният се раздаваше доста. Какво му е правено и собственика не знае, но колата вървеше на флекс.... XE-тата пак зависи от състоянието, но ревизирано такова във Вектра купе с генерация го нашляпах с 1,8 ТС 145 (на Васко колата).Last edited by миро; d.m.y г., 04:05.sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Е според мен има доста други по-бавни хотхетчове .... Lancia Delta 2.0 16v, Peugeot 306 2.0 16V 150hp, Mazda 323 2.0 V6, Volvo 440/480 1.7 Turbo.... за други не се сещам в момента... сори за офф-аNow: 156 2.5 V6 24V
Comment
-
мерси момчета...
И един клип от днес vs BMW E34 530i 188hp + chip
http://www.youtube.com/watch?v=OWQGPZVpKWANow: 156 2.5 V6 24V
Comment
-
Тук видях някои смислени и някои не толкова смислени коментари , принципно съм собственик на Вектра C20XE и съм карал 1.8 алфичка 145-ца 140 коня и 2-те коли нямат нищо общо , незнам колегата каква вектра е бил с тва 1.8 ама не е била наред , моята кола на Г-тек правеше 7 до 100 и 15.5 на 400 метра с 15 цола джанти и празен багажник , килограмите са 1220 на кантар теглена не гледаме документите , що се отнася до на Тошко QV-то мисля че е най вървящото QV което съм виждал сравнено с другите които са идвали на магистралата , някои хора бъркат много фразите относно "Коя кола върви повече и коя кола е по бърза на 400 метра , тва зависи от шофъора от гумите и от доста неща" принципно вижда се коя кола върви повече когато 2-те коли се мерят на летящ старт а не когато се провери кои може да тръгне по добре , тва си е така които колкото и да ми спори по въпроса , относно изказването на колегата за килограмите на QV-то спрямо килограмите на астрата и да се качат още 2-ма в Астрата... мисля че тва не беше доубмислено изказване и съм 99% сигурен че тази астра точно в това състояние на кантара ще еоколо 1160-1200 кила точно в този момент , съмнява ме QV-to да е 1350 ? тва да не е мерцедес 190-ка ? на летящия старт ясно се вижда че ХЕ-то си върви повече и съм сигурен че Тошко като бивш собственик на ХЕ ще го признае макар и Калибрата да не беше толкова добра на старта на 3-та и 4-та си върви повече тои поне имаше читава бройка и знае добре. много е добре че няма кавги и караници и си замерваме колите с кеф , също така искам да кажа Евала и на Крис за алфата защото чух много хубави неща за вървенето и и сам впечатлен от 1.7-цата като цяло , успех с проекта и на тошко и крис , знам какво е да имаш мерак и конкретна цел понеже и аз в момента съм в проект и мотора е в моята стаяПоздрави на Клуба !
Last edited by Chosta; d.m.y г., 15:36.
Comment
-
Спор няма,вижда се че на високите скорости Астрата издърпва, но ако говорим за 400м работата е....който вземе старта.
И все още остава загадка, правено ли е нещо (или какво по-точно) по най-бързото варненско КуВе
Успех с проектите на всички146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от Chosta Покажи съобщениеТук видях някои смислени и някои не толкова смислени коментари , принципно съм собственик на Вектра C20XE и съм карал 1.8 алфичка 145-ца 140 коня и 2-те коли нямат нищо общо , незнам колегата каква вектра е бил с тва 1.8 ама не е била наред , моята кола на Г-тек правеше 7 до 100 и 15.5 на 400 метра с 15 цола джанти и празен багажник , килограмите са 1220 на кантар теглена не гледаме документите , що се отнася до на Тошко QV-то мисля че е най вървящото QV което съм виждал сравнено с другите които са идвали на магистралата , някои хора бъркат много фразите относно "Коя кола върви повече и коя кола е по бърза на 400 метра , тва зависи от шофъора от гумите и от доста неща" принципно вижда се коя кола върви повече когато 2-те коли се мерят на летящ старт а не когато се провери кои може да тръгне по добре , тва си е така които колкото и да ми спори по въпроса , относно изказването на колегата за килограмите на QV-то спрямо килограмите на астрата и да се качат още 2-ма в Астрата... мисля че тва не беше доубмислено изказване и съм 99% сигурен че тази астра точно в това състояние на кантара ще еоколо 1160-1200 кила точно в този момент , съмнява ме QV-to да е 1350 ? тва да не е мерцедес 190-ка ? на летящия старт ясно се вижда че ХЕ-то си върви повече и съм сигурен че Тошко като бивш собственик на ХЕ ще го признае макар и Калибрата да не беше толкова добра на старта на 3-та и 4-та си върви повече тои поне имаше читава бройка и знае добре. много е добре че няма кавги и караници и си замерваме колите с кеф , също така искам да кажа Евала и на Крис за алфата защото чух много хубави неща за вървенето и и сам впечатлен от 1.7-цата като цяло , успех с проекта и на тошко и крис , знам какво е да имаш мерак и конкретна цел понеже и аз в момента съм в проект и мотора е в моята стаяПоздрави на Клуба !
Arena Coast Customs
Comment
-
Абе някъде около вектрата си тежи алфата, нищо, че е доста по-малка...
Иначе моите наблюдения за двете марки са следните: повечето опели имат сравнително къси скорости и повече "ряз" в началото, което ти създава усещането, че "вървят" повече. Алфите обикновено са по-тромави в ниските обаче имат доста повер да покажат докато си стигнат ръба на възможностите... Естествено мнението ми е доста общо, базирано на каране и возене в няколко различни автомобила от двете марки и изобщо нямам за цел да сравня двете конкретни коли, но КуВето наистина не е леко за размера си в сравнение с вектрата.
Comment
Comment