If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
калибрата е в пловдив, но има други калибри и астри с които може да се сверим... според мен има още какво да се иска от колата само да зема заплата... ииииииии
Абе крис, на кой е тая алфа 166-ца? Много лошо падна от твоята. Или си направил 33-ката изтребител или онзи забрави да тръгне. Дай да се сверим с теб? И какво е това кюве което се е гонило?
Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Е колега нали знаеш лафа , не може к*** в п****** и душата в рая, или хем да си бърз хем да си газар. То по тая логика мене не може ме бие никой , като падна да казвам аз съм със 17ки и това е.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Следващиш път като разтоваря колата и нацелвам по-добре оборотите, очаквам в най-лошия случай кантар. Друг е въпроса, че момчето трудно ще се навие след като е победил
Следващиш път като разтоваря колата и нацелвам по-добре оборотите, очаквам в най-лошия случай кантар. Друг е въпроса, че момчето трудно ще се навие след като е победил
оправи си колата да правиш добри стартове от място... щом аз му правя 2 коли на 400м и до 200км/ч така си стоим ти трябва да го разпорваш
Да,бе толкова е сток,те саксотата почват ядрен саморазпад след 140 км/ч,мен ме беше страх да карам саксо със 150 по Цариградско,при тия вълнички там направо имаш чувството че колата си отлепя гумите от асфалта.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment