Известие
Collapse
No announcement yet.
Рали България-WRC.........9,10,11-Юли
Collapse
X
-
Ето малко снимки и от мен. Това е от третия ден, от стената на язовир Тополница, първо от едната после и от другата страна, бяхме си опънали палатките малко преди Мухово на една поляна с беседка беше супер. Определено всичко беше на ниво! Следващият път пак!Last edited by MogaTa; d.m.y г., 18:30.1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0
Never Give Up! Just keep walking... ®
-
Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщениеЕто малко снимки и от мен. Това е от третия ден, от стената на язовир Тополница, първо от едната после и от другата страна, бяхме си опънали палатките малко преди Мухово на една поляна с беседка беше супер. Определено всичко беше на ниво! Следващият път пак!
Ние бяхме на същото място, преди моста, до дървената барака.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение...Организацията от федерацията беше повече от смешна, допотопна и постна, никакъв контрол върху публиката, те хората затова и отмениха 1вата отсечка в събота...Жалко че повече никога няма да гледаме WRC в България, или поне не в близките 15 г...Сега, сигурно е можело и по-зле ама чак толкова зле не беше
И отменената отсечка в събота беше трета за деня
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Още от shackdown-а хората си претичваха пред колите да не говорим, че един се опита да танцува пред Soldberg и това пред очите на "стюардите" и полицаите. Друг е въпроса, че на повечето хора като им кажеха да не седят зад червено-белите ленти и гледаха тъпо или почваха да се обясняват нещо...
Comment
-
Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщениеОще от shackdown-а хората си претичваха пред колите да не говорим, че един се опита да танцува пред Soldberg и това пред очите на "стюардите" и полицаите. Друг е въпроса, че на повечето хора като им кажеха да не седят зад червено-белите ленти и гледаха тъпо или почваха да се обясняват нещо...
Comment
-
за ралито
Мне, брат, не ми го е казал Жан Тод (жената от бая години е съдия към Федерацията, ама както и да е) - шегата ти е неуместна но виждам че гледаш оптимистично на нещата като фен. Скивай обаче линка към видеото което направих след като отмениха отсечката - началника по сигурността заедно със съдия и пред полицай, обяснява на организаторите в колата, че "вие знаете ли тука какво е, тука налитат да ни бият...". http://www.youtube.com/watch?v=MSEl6CjAKqU
Съдиите направиха сеир и отказаха да пуснат делегатите на ФИА по трасето да видят защо е отменено (не заради перфектна организация и контрол де), страхувайки се че народа ще тръгне с колите (нямайки кой да го контролира) и айде..., въпреки че ония им изкачат с правилника на ФИА че имат право (нормално)...
Е как за Мото GP имаме перфектна организация всяка година, ката държавни пари, примерно и табели за това почти в цяла Западна България, а за WRC да не говорим че 1 табела не видях, освен на разклона за Мухово...Та ми е болно че заради такива работи може да не дойдат пак скоро, да не си помисли някой сега че ми е кеф да бия път до Гърция да гледам WRC...Патриот съм и ще се радвам всяка година да посрещаме световните тука, ама за съжаление ония в хеликоптера отгоре не пасат трева...Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 13:01.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Първоначално публикувано от aav Покажи съобщениеи какво, трябваше да ги застрелят ли?
Comment
-
Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщениеКои точно тия дето пресичат или тия дето гледат тъпо... По-добре ли щеше да е да има ударен човек още на shakedown-a, заради това че хората не могат да решат къде искат да гледат и обикалят 3 места 20 пъти.
Comment
-
Първоначално публикувано от aav Покажи съобщениенякой, някъде удариха ли?
Нагледах се на готини коли и на тоталната българска идиотщинаAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
за радост неи с това мисля да приключа темата
. А за БГ идиотщината най-показателния момент беше когато стюард реши да застане във вътрешната страна на обратен завой (в нещо като храсти) за да изчака да дойде колата и да си пусне таймера на фотоапарата, но по-фрапантното за мен беше като почнаха селяни от публиката да го замерят с доста големи камъни (да ги мятат на пътя) за да се махне от там, добре че не го удариха по главата и това всичко пред очите на полицията...
Last edited by SGB; d.m.y г., 13:40.
Comment
-
Организацията според мене си беше много добра.Мисля че поне в това отношение се представихме добре.Имах възможността да гледам ралито на 4 различни етапа.Никаде не видях да има ГСП (груби селски прояви).Е разбира се като по-старо му отново имаше изцепки от страна на органите на реда-то не беха стойки тип Б.Борисов,то не беше ръкомахане,то не беше регулировчик,абе мислеха се за "Господ".Това мен лично ме подразни най-много,а и не само мене.Хората с жилетките Safety незнам за какво ги бяха сложили там.Освен да свират само с тия избушени свирки и да пречат на хората да снимат нормално,те застанали точно на най-неподходящите места и се изпъчили.Както казвам,можеше и без тях да мине.Поляцията щеше и сама да си свърши работата.
Относно билетите какво мога да кажа.На нито един от етапите не съм платил и стотинка.Нито за билет за мене,нито за билет за колата.Е в прочем се опитаха в началото на етапа на Белмекен да ме спрат за такса в 6:30 сутринта,но просто включих 2-ра и пълна газ,да видиш как се разбягаха от шосето.Тука и аз малко по прекалих ама нещо не ме блазнеше да им давам 20 лв.А й да не говориме че едно 80-90% от посетителите бяха без билети.Имаше хора с ВИП карти,е цял ден ги слушах как хленчеха че били дали по 200 лв. а другите влизали така.
Ралито за мен беше много хубаво.Найстина много ме е яд че догодина няма да сме в ВРЦ.Да се надяваме че за 2012 пак ще ни има в календара на ФИА.Направих цял филм,но тука няма как да го кача.Ако намеря каде да го уплоудна ще дам линк.sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Comment
-
Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщениеМне, брат, не ми го е казал Жан Тод (жената от бая години е съдия към Федерацията, ама както и да е) - шегата ти е неуместна но виждам че гледаш оптимистично на нещата като фен. Скивай обаче линка към видеото което направих след като отмениха отсечката - началника по сигурността заедно със съдия и пред полицай, обяснява на организаторите в колата, че "вие знаете ли тука какво е, тука налитат да ни бият...". http://www.youtube.com/watch?v=MSEl6CjAKqU
Съдиите направиха сеир и отказаха да пуснат делегатите на ФИА по трасето да видят защо е отменено (не заради перфектна организация и контрол де), страхувайки се че народа ще тръгне с колите (нямайки кой да го контролира) и айде..., въпреки че ония им изкачат с правилника на ФИА че имат право (нормално)...Сега аз тая подробност, че са отказали на делегатите на ФИА не я знаех, пък и и ми стана интересно защо предположи толкова дълъг срок, все пак нямаше от къде да знам от къде ти е информацията
Иначе си прав, че и аз малко оптимистично гледам на нещата, ама щото ми се иска пак да дойдат
Мисълта ми беше друга. Според мен не трябва да съдим организаторите толкова строго, щото проблема не беше толкова в тях а във високия интерес, който е бил изненада за всички. Някъде четох, че хората от ФИА казали че никога не били виждали такъв интерес на събитие от WRC, а ако те не са виждали такъв, организатроите едва ли са виждали по-голям на рали България в предните години. Като комбинираме голямата тълпа с пословичната склонност в БГ никой да не иска да спазва шибаните правила, предполагам че и господ да го организира това рали трудно ще се оправи, така че ако не дойдат скоро пак, не знам кой ще е по-виновен - феновете или организациятаВсе пак това, че не са отказали на делегатите да ги пуснат си е издънка, ама пък от друга страна е отменен само един етап, ралито иначе си беше ОК и заради тоя гаф в събота едва ли можем да го пишем цялото за провалено
И пак казвам, аз в друга държава на WRC не съм ходил, който е ходил да сподели колко хора има там и каква е организацията.
П.С. Това клипче от коя част на отменената отсечка е и къде е била тая история с камънитеAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment