Известие

Collapse
No announcement yet.

Рали България-WRC.........9,10,11-Юли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
    Тези индивиди пред голямата червена ограда сигурно си мислят,че храстчето ще ги пази Ама то и детенце има ... интересно
    отношението на Педерацията към българските пилоти беше под всякаква критика.Съжалявам,че ходих.Само планински в региона и всякакви състезания в Гърция и Македония ще си гледам.То натам вървят нещата,че нашите пилоти натам ще се ориентират да се състезават.А иначе идиоти всякакви имаше.Един зад мен свире,свире с една тробма и накрая го предупредих,че ще му я завра в задника и спря.Ей такива идиоти-пияндури нямат място по трасетата!

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Първоначално публикувано от @lex Покажи съобщение
    Днес ходих колеги, на Сестримо, много приятно изживяване е да знаете. Понеже вървят всички серии се вижда голямата разлика в колите от високия клас и тези на нашите състезатели например. Пожелавам специално на нашите много скоро и те да влязат в голямата игра.
    Видя се много добре!!!Гьошев точно на Сестримо спука Уотсън с Форд WRC.И ние имаме пилоти.Няма кой да им е спонсор и кой да се застъпи за тях.
    Last edited by virusalfa; d.m.y г., 15:49.
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Be аз да ви кажа това врц е такава реклама а не е нищо особенно , имат некви 10 автомобила
      всичко е страшен бало пълен с ситроени и фордове
      ми и аз да съм от субаро и аз ще се махна разбира се
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

ГПС =
        Първоначално публикувано от Turbon Покажи съобщение
        Относно билетите какво мога да кажа.На нито един от етапите не съм платил и стотинка.Нито за билет за мене,нито за билет за колата.Е в прочем се опитаха в началото на етапа на Белмекен да ме спрат за такса в 6:30 сутринта,но просто включих 2-ра и пълна газ,да видиш как се разбягаха от шосето.Тука и аз малко по прекалих ама нещо не ме блазнеше да им давам 20 лв.А й да не говориме че едно 80-90% от посетителите бяха без билети.Имаше хора с ВИП карти,е цял ден ги слушах как хленчеха че били дали по 200 лв. а другите влизали така.

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:16 ----------

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
        Be аз да ви кажа това врц е такава реклама а не е нищо особенно , имат некви 10 автомобила
        всичко е страшен бало пълен с ситроени и фордове
        ми и аз да съм от субаро и аз ще се махна разбира се
        ти по-добре недей да си губиш времето да ги гледаш втори път

Comment

На асфалт е скука.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Тези индивиди пред голямата червена ограда сигурно си мислят,че храстчето ще ги пази Ама то и детенце има ... интересно
            Ооооххххоууу, идиоти колкото искаш..........
            На едно от местата където гледахме, имаше един татко идиот /тва си е моя гледна точка/ с 2-деца. Едното на около 5г. другото около 10г. Ми 5-годишното подскачаше на 20см от лентата и когато минаваха колите бащата се надвесваше над лентата и въобще не знаеше къде се намира детето.......... А по-голямото като приближаха колите си мушкаше главата под лентата и колите профучаваха на 20-тина см. от главата му.........
            Всеки сам си предценя за себеси...............
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              А кои сте били?
              Ние бяхме на същото място, преди моста, до дървената барака.
              Да точно до нея. Ами аз и едни приятели, имаше и 3 моми с нас и едно псевдо куче седяхме на столчета почти всички... Не сме се знаели като физиономии иначе щяхме да се познаем.
              1986 Alfa Romeo Sprint ex.
              1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
              1999 Citroen Saxo 1.0
              Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                Гьошев точно на Сестримо спука Уотсън с Форд WRC.
                Кой е този Уотсън.Ако става въпрос за Уилсън,що да не го спука,той винаги си е бил на тати туриста.
                2011 Giulietta MA-ex
                1995 155 1.8 TS 8V
                2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Радвайте се,че дойдоха и караха в Бг , пък кой какво и защо е вече късно
                  То с тази БФАС скоро време няма да остане кой да кара под българското знаме. Един от екипа на Стратиева ми разправя "момче бягай към Гърция.Там спонсорират този спорт". И аз искам да се пусна на някое планинско с кочинката ама... познавам много способни момчета (МНОГО) но финансиране 0 и си остават нереализирали се таланти. За съжаление в този спорт 80-90% от цялата картинка са парите останалите 10-20% си е таланта на човека.Даже и да си супер добър нямаш ли пари (кола и тн) си оставаш никой и никъде. Жалка картинка е наща Татковина за съжаление!!! Та дайте поне да се радваме,че са ни уважили и можахме и ние да видиме от 1-ва ръка що е това WRC!
                  Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

It's almost certain that Bulgaria will be a one-off, as there are no plans to bring it back in 2012. So it's been a small bit of history in the making. And on which other event do you get to see two Russian tanks when you drive to service in the morning?
                    толкова по въпроса за 2012
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                      толкова по въпроса за 2012
                      това е най-тъжното в цялата работа - написано в wrc.com
                      който дойде тук, после е му се връща... иначе на пилотите им хареса сякаш да покарат по нашенски терен.
                      Last edited by Furious 155; d.m.y г., 02:20.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                        SGB, аз се чудя защо с тебе сме на едно мнение - ами ние сме били на един и същи обратен завой, близо до сръбската група, явно сме се нагледали на едни и същи мизерии, щото аз това с хвърлянето на камъните по стюарда го помня...
                        Явно сме попаданали на неправилното място. Като гледам снимката аз съм ти се падал в ляво (на второто минаване бях само там)бях с черна шапка и фанелка 100 години Алфа Ромео от парада .

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                        П.С. Това клипче от коя част на отменената отсечка е и къде е била тая история с камъните
                        Историята с камъните е от Любница 2,обратния завой се пада на около 400 метра преди една от фен зоните, а като стана въпрос за фен зона едната вечер спахме там и никои не ни е искал абсолютно никакви пари за билите и т.н.

Comment

Ние бяхме на "Пещера" в събота за двете минавания. Бяхме на единствената фен зона на отсечката на разклона.
                          Колите са уникални, за пилотите да не говорим. Абсолютни професионалисти. Струваше си всичко за да ги гледам.
                          НО, много голяма част от "хората" там бяха отишли на полянка за да се напият. Ако ги питаш едвали ще кажат какво гледат. Само минават от единия край на другия на трасето. Седят до лентите от външната страна на излизане от завоя пияни като гъзове. Само се разправят, че са си платили и могат да седдят където си искат. Няма оправия с такива кретени.
                          FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
                          LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
                          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
                          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
                          ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
                          LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                            Кой е този Уотсън.Ако става въпрос за Уилсън,що да не го спука,той винаги си е бил на тати туриста.
                            Уилсън е,моя е грешката.Ама това е смешен шампионат.Какъв шампионат е шампионата с 2 марки и 10-ина коли?

---------- Post added at 09:11 ---------- Previous post was at 09:09 ----------

Радвайте се,че дойдоха и караха в Бг , пък кой какво и защо е вече късно
                            То с тази БФАС скоро време няма да остане кой да кара под българското знаме. Един от екипа на Стратиева ми разправя "момче бягай към Гърция.Там спонсорират този спорт". И аз искам да се пусна на някое планинско с кочинката ама... познавам много способни момчета (МНОГО) но финансиране 0 и си остават нереализирали се таланти. За съжаление в този спорт 80-90% от цялата картинка са парите останалите 10-20% си е таланта на човека.Даже и да си супер добър нямаш ли пари (кола и тн) си оставаш никой и никъде. Жалка картинка е наща Татковина за съжаление!!! Та дайте поне да се радваме,че са ни уважили и можахме и ние да видиме от 1-ва ръка що е това WRC!
                            Ами аз за щастие ходя да гледам доста състезания в Гърция,но за съжаление и там спонсорите намаляват.Дори Спиро,който участва в нашия шампионат е разлепил спонсора.

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:11 ----------

Ето малко матрял от гръцкия планински шампионат:
                            http://www.youtube.com/watch?v=EIM5c...eature=related
                            http://www.youtube.com/watch?v=j5bOBWVU9Ug
                            Още веднъж Киркос/тоя има няколко състезателни коли/:
                            http://www.youtube.com/watch?v=lXfTQ...eature=related
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

с риск да се повторя : http://www.youtube.com/watch?v=APrspojOZuc&NR=1

и някоя снимка: http://tuning-parts.bg/blog/wrc-bulgaria-2010
                              Alfa Romeo 155 Q4

Comment

Ако е ваше дело ,ЕВАЛАТА
                                Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Working...
                                X