Известие

Collapse
No announcement yet.

дъртата печката дигна 200 с клизма

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе хора бензинката си е бензинка тя си се развърта и във високите а jtd-то след 4 'иляди яко мъки като турбината вече не е в пика си особено ако е сток...Аз с моето jtd преди чипа 200 и нагоре мъка мъка(хем с чеп) най-много 210 тва на абсолютно равно и с чакане. Сега с новата турбина 220 на равно и може да го закара до 230 ама с много мъки , а пък един сток gti 2 си ги прай 240 по километраж друг е въпроса колко е вярно
    AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
    Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
    AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
      Абе хора бензинката си е бензинка тя си се развърта и във високите а jtd-то след 4 'иляди яко мъки като турбината вече не е в пика си особено ако е сток...Аз с моето jtd преди чипа 200 и нагоре мъка мъка(хем с чеп) най-много 210 тва на абсолютно равно и с чакане. Сега с новата турбина 220 на равно и може да го закара до 230 ама с много мъки , а пък един сток gti 2 си ги прай 240 по километраж друг е въпроса колко е вярно
      Ами въпроса си е доста сериозен всъщност, при мен на 210 по километраж се движа с 204-205, а голф-а, съм сигурен, че на 240 дава 10+% отклонение...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

баси в оная вечер дет дигнах 200. съм карал само с подобни скорости около 300 км и въпреки тва разхода ми е същия като се едно съм карал с 100 ?!?!?!?! немога да повярвам
        1.9JTD 105+

Comment

Хммм що да са мъка тия 200км... ето тази снимка е на пловдивската когато тръгвахме за италфеста,за съжаление пред мен излезна една черна 164-ка непомня кой колега беше и трябваше да спирам и щрякнах на бързо затова и качеството на снимката е кофти,в колата ми бяха Muroman и една девойка.

п.с. оборотомера принципно си отива до 5к и 220 ги подминавам
          Attached Files
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщение
            баси в оная вечер дет дигнах 200. съм карал само с подобни скорости около 300 км и въпреки тва разхода ми е същия като се едно съм карал с 100 ?!?!?!?! немога да повярвам
            Колега разхода на борда ти е средно аритметичен на километрите които си минал и преди- след зануляване. Ако си карал 3000км с 100 много ясно че 300км с висока скорост няма да му се отразят по никакъв начин или най-много с 0, и нещо на литър
            Пробвай пак да караш бързо, но първо нулирай и ще разбереш
            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
            sigpic

Comment

Той няма разход по борд...
              AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
              Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
              AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

и да имах нямаше да го гледам. всъщност стрелката на нафтата си въстанови първоначалното показание само с 25 лева. дори да има отклонение и 40 лева да ми е изленало тия 300 км аз съм щаслив
                1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Явно използваме различни мерни единици, след като вие тука 200-20 си ги правите всеки ден с 1.9 печките, а аз с ремапа повече от 220-225 не мога да вдигна...
                  И аз се чудя как ги правят тия чудеса, същото купе , ама видиш ли са с към 50 коня по-малко от мойта кола примерно , и дигат 200, наистина нз и аз как стават тия чудеса, като за сега най-много съм праскал 225 като до 200 ги перах по байра на долу и на правия път така да се кажи , скочих със засилка, незнам и аз зема стана Нафта фен, то 1.9 жтд 105 коня бам чипа и айде върви колкот мойта ма гори 5 извънградско...
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                    И аз се чудя как ги правят тия чудеса, същото купе , ама видиш ли са с към 50 коня по-малко от мойта кола примерно , и дигат 200, наистина нз и аз как стават тия чудеса, като за сега най-много съм праскал 225 като до 200 ги перах по байра на долу и на правия път така да се кажи , скочих със засилка, незнам и аз зема стана Нафта фен, то 1.9 жтд 105 коня бам чипа и айде върви колкот мойта ма гори 5 извънградско...
                    ми ей така. стоях на педала 2 минути и стрелката стигна 200. хем по равно. аз не доказвам нищо. само дето колата ми не е с 50 коня по малко от твойта, ами с около 15 коня по малко. който не вярва да заповяда в асеновград . да си избере най равния път и да му дигна 200.
                    10 лева ще сипвате нафта и правя показно.
                    ей така повечето хора говорат колко ташак била 105 коньовата без да са карали такава, само дето аз съм карал всички мотори на 156 без 6 цилиндровите
                    за неразбралите. колата ми е с чип. затова съм написал 105+ в подписа. http://www.digitaltuning.bg/tuning/a...1.9-jtd-105-cv ето и характеристиките на чипа.
                    баси ламборджини да имах нямаше да спорим толко
                    Last edited by gjulizar83; d.m.y г., 01:57.
                    1.9JTD 105+

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                      Хммм що да са мъка тия 200км... ето тази снимка е на пловдивската когато тръгвахме за италфеста,за съжаление пред мен излезна една черна 164-ка непомня кой колега беше и трябваше да спирам и щрякнах на бързо затова и качеството на снимката е кофти,в колата ми бяха Muroman и една девойка.

п.с. оборотомера принципно си отива до 5к и 220 ги подминавам
                      Абсолютно потвърдено и вярно.
                      Качеството на снимката няма да го коментирам.
                      Attached Files
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        Абсолютно потвърдено и вярно.
                        Качеството на снимката няма да го коментирам.
                        Ха ха ха...
                        с това сияние..
                        все-едно портите на рая са се отворили...
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                        EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Е доказано е че те доста често се отварят при такива ситуации.
                          Голям праз нали ?
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                          X