Известие

Collapse
No announcement yet.

Перфектната музика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

озвучителни тела

Предлагам да не спорите кое е по-добро(то се знае,че JBL е най-доброто от доброто),а за по-малко пари какво добро може да се купи,дайте някаква цена за елипси ,ако имате(да не е от най-високия клас)
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Pioneer-a ми на вратите, който е среден клас свири по-добре от JBL за 190лв. Как си го обясняваш?
      www.facebook.com/workshox

Comment

Аз да се включа малко за JBL. И аз си викам JBL са едни от най добрите а Бобо ми вика че не са това което бяха и ниските им класове са зле, ама аз с пренебрежение докато оня ден не се обедих, че Jbl в ниските класове хич го няма.
        А между другото днес чух един ланзар 17 и обаждаше много добре за парите си 69лв. говорителя е идеален за предни врати защото е коаксиелен и пищялките са чуваха перфектно, но това на стенд и не знам във вратите как ще е.

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
          Pioneer-a ми на вратите, който е среден клас свири по-добре от JBL за 190лв. Как си го обясняваш?
          А как си обясняваш факта,че Елит 100мм на 155 на таблото ,просвирвано от Елит мр3 плейър свири по-добре от Сони експлоуд аналогично ,плейъра е Сони1качено нна В4?!
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Гиги,

преди да вземеш каквото и да било виж дали ще ти станат на вратите...на Геле145 взехме стандартни колони и са по-малки...трябваше да си играем малко.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
              А как си обясняваш факта,че Елит 100мм на 155 на таблото ,просвирвано от Елит мр3 плейър свири по-добре от Сони експлоуд аналогично ,плейъра е Сони1качено нна В4?!
              SONY не правят хубави нито player-и за коли, нито говорители и усилватели. Поне тези в среден и нисък клас. Според мен същото се отнася и за home hi fi продуктите им. Не струват. Може би трябва да се водят бюджетни модели продуктите им, с изключение на някои модели.

Телевизорите и камерите им обаче са друго нещо .
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                Първоначално публикувано от virusalfa
                SONY не правят хубави нито player-и за коли, нито говорители и усилватели. Поне тези в среден и нисък клас. Според мен същото се отнася и за home hi fi продуктите им. Не струват. Може би трябва да се водят бюджетни модели продуктите им, с изключение на някои модели.

Телевизорите и камерите им обаче са друго нещо .
                Би ли се обосновал ????
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Би ли се обосновал ????
                  Да
                  първо това нещо ми го казаха специалисти, а после се убедих и сам. Точно на Alfa-та съм пробвал само едно Sony X-plod (low end) и се уплаших как свири. Да не говоря как прескачаше на дупките CD-то (вече може и да са усъвършенствали моделите си, но това важи и за другите марки). Ако някой е имал опит с по-старите модели на JVC - положението е същото. Не съм чул много X-plod-ве как свирят около 5-6 само, но това ми беше достатъчно да си изградя такова мнение. Ако го сравнявам със сегашния Kenwood на Alfa-та, SONY-тата от същия клас са надолу в класацията. Специално за колоните им съм ги сравнявал с JVC и Pioneer (не на Alfa-та). Надявах се че поне от JVC-то ще изкарат по-хубав звук ама не ... За дизайна им просто няма да го коментирам. Това нещо може да отива на таблото на Opel Speedster или нещо от сорта, може би някой картинг (в кръга на шегата). Но такова мнение имам за моделите среден и нисък клас (CDX-S1000, CDX-S1000, и по-стари ...). Предполагам че моделите от високия клас CDX-F7700, CDX-F7500 ще свирят доста по-добре или поне излеждат доста добре. Казах бюджетни, защото цените им са по-ниски от тези на Alpine, Pioneer и т. н., т. е. за хора, които искат просто нещо да им свири или думка в колата, не гонят някакво високо качество на музиката.
                  Общо взето това ми е мнението за марката в тези класове от автомобилната им електроника.

Относно hi fi ако си чувал reciever-и на SONY,а после на Yamaha, Harman/Kardon значи знаеш за какво става въпрос. А за Marantz просто няма да коментирам (AZLK vs Alfa Romeo). Тук отново бюджетни, защото цените са доста по-ниски. Но това си е компромис ако имаш намерение да слушаш качествена музика. (ама това е off topic така че няма да продължавам)
                  Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Извинявай но мисля че си останал с мнението на специалистите

Моделите на сони в различните класове са много различни и съответно цената им е много различна но да сравняваш сони с JVC е просто невъзможно имам Sony X-plode в колата си който е стар модел (не е 2004) от който съм страшно доволен, единия усилвател в колата ми също е X-plode. Имам 3 JVC-та една Aiwa един Блаупункт. Единственото по-добро от Сони е може би Clarion i Pioneer но зависи от конкретния модел

За расиивъри знам доста повече отколкото предполагаш. Няма да коментирам само ще ти кажа че марантц струва минимум 2000 лв а сони и техникс са доста надолу около 3 пъти . А сега аз да те питам ако си чувал за ONKYO трябва да знаеш за кво става въпрос ако не си ела да ти покажа музика и после ще си говорим

П.С. Моля не правете такива крайни изказвания с генерални изводи
                    sigpic
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Е разбира се това си е мое мнение. Имал съм наблюдения върху няколко модела от няколко марки в един и същ ценови диапазон и просто SONY не ми харесаха. Знам че Marantz започват от близо 1000$ и затова SONY изглеждат като бюджетни модели пред тях .
                      Alfa Romeo 155 1.8TS

Comment

Marantz and Harman/Kardon са малко по-добри от ONKYO...

Между другото Бобо в ония магазин цените са НЕ реални на Марантц...но както и да е...

Мисля, че доста отклонихме темата...

Дайте да се опитаме да предложиме нещо конктретно на човека...не да се изхъврляма...иначе и аз мога да извада книгите от долупа и да ви покажа алфа 156 спортвагон с музика за 20 000 или 40 000лв. не помня вече

Аз за JVC Бобо не си прав...не че съм им фен за кар аудио но Сону не са по-добри.

Моля дайте да се върнем на темата...и да помогнем на колегата
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

музика

Ей,къде полетяхте,я дайте нещо по-достъпно,за много пари всеки знае,дайте цени и магазини,,ако може да ги сортирате по модели,примерно 165-марка,клас,цена,магазин-така не става ли?
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Уау! Сериозен спор заформихте около марките за аудио.

KGB идеята за Hertz колоните ми се вижда добра особенно модела за 160лв. Смяташ ли че като първа стъпка мога да го взема и да сменя предните говорители + пищялки с него без да ми се наложи да си копувам усилвател???

Ако се окаже че да това е добър вариянт за мен. За момента ще започна с нещо добро и мога после да го доразвия като зема задни колони и усилвател...

Още един въпрос... пищялките на този Hertz ще влезат ли в гнездата на сегашните или ще трябва да се монтират външно? Второто хич не ми се нрави като вариант!!!

Comment

Трябва да се видим да ти покажем...

Валджо имаше леко демонстрация ама него го болеше главата така или иначе тогава

Да идеята за Херца който е 160лв. едобра като за мембер на клуба може да е по-малко
                              sigpic

Comment

Другия път ше си купа JVC вместо Sony ХАХАХА убедихте ме ше знаете И искам демонстрация на JVC аз ще демонстрирам Sony Ще ви ЕКСсплодирам Херцчетата

Sorry за офтопика ма много разбирачи станахме (много баби хилаво бебе) та аз се оттеглям
                                sigpic

Comment

Working...
                                X