If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля, че ламда сондата ми е заминала, щото колата почна да ми харчи 30л. на 100км. Явно не регулира впръскването на гориво и с тия дюзи 400куб. ми харчи адски много
Та мисълта ми е, ако некой колега е по- напред в тия работи да ми каже, как мога да си оправа разхода. Казваха ми с некъв контролер ли или с нова електроника могло да се регулира разхода според това дали работи компресора и на какви обороти е колата и щела да харчи много по малко, тоест колкото си требе. Та моля ви отворете ме, къв е тоа контролер, какво прадставлява, каква работа върши и най- важното колко пари струва?
само не разбирам какво търси темата в тоя раздел има си технически там и е мястото
ми премести я тогава , нали си модератор тука , а и с тия 400 кубикови дюзи май колата Му е преживяла некъв тунинг ...
Първоначално публикувано от nkn66
Мисля, че ламда сондата ми е заминала, щото колата почна да ми харчи 30л. на 100км. Явно не регулира впръскването на гориво и с тия дюзи 400куб. ми харчи адски много
Е добре де, ако може вместо да обсъждаме за кой раздел е темата, ае некой да ме светне за тоа контролер. И нали тука се пише за тунинг значи темата си е където трее
Кажете вашиа разход с турбото как е Как го регилирате, неква електроника? Казваха ми за тиа контролери стрували около 600лв. и вършили страшна работа. Верно ли е тва? Аре де кажете не се праете на скромни
Comment