Известие

Collapse
No announcement yet.

ECU контролер или там както се казва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ECU контролер или там както се казва

Мисля, че ламда сондата ми е заминала, щото колата почна да ми харчи 30л. на 100км. Явно не регулира впръскването на гориво и с тия дюзи 400куб. ми харчи адски много
    156 V6 turbo

Та мисълта ми е, ако некой колега е по- напред в тия работи да ми каже, как мога да си оправа разхода. Казваха ми с некъв контролер ли или с нова електроника могло да се регулира разхода според това дали работи компресора и на какви обороти е колата и щела да харчи много по малко, тоест колкото си требе. Та моля ви отворете ме, къв е тоа контролер, какво прадставлява, каква работа върши и най- важното колко пари струва?
    156 V6 turbo

Comment

Нарича се Бууст контролер,контролира надуването
      Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
      sigpic

Comment

само не разбирам какво търси темата в тоя раздел има си технически там и е мястото

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
          само не разбирам какво търси темата в тоя раздел има си технически там и е мястото
          ми премести я тогава , нали си модератор тука , а и с тия 400 кубикови дюзи май колата Му е преживяла некъв тунинг ...

Първоначално публикувано от nkn66
          Мисля, че ламда сондата ми е заминала, щото колата почна да ми харчи 30л. на 100км. Явно не регулира впръскването на гориво и с тия дюзи 400куб. ми харчи адски много
          кво караш , брат ?

Comment

да почакаме отговора и аз заради дюзите де

Comment

156 2.0 16V с компресор, ама е надут само на 0,6 бара, за да си съхраня възможно най- дълго здрав и неотварян двигатела.
              156 V6 turbo

Comment

Е добре де, ако може вместо да обсъждаме за кой раздел е темата, ае некой да ме светне за тоа контролер. И нали тука се пише за тунинг значи темата си е където трее
                156 V6 turbo

Comment

така така , тема ти си е точно за тука ... да имаш снимки на мотора ? Мерил ли си го на Дино ?

Comment

Не съм го мерил още Искам всичко да е направено как трее и чак тогава, щото ми останаха още некви дребни работи.
                    156 V6 turbo

Comment

Кажете вашиа разход с турбото как е Как го регилирате, неква електроника? Казваха ми за тиа контролери стрували около 600лв. и вършили страшна работа. Верно ли е тва? Аре де кажете не се праете на скромни
                      156 V6 turbo

Comment

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=59974&photo
                        е тука вече има снимки
                        156 V6 turbo

Comment

Working...
                        X