Известие

Collapse
No announcement yet.

5th Italian Track Day 05.09.2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Име на получателя Алфисти ЕООД
    Състояние Извършено плащане
    Дата 22.08.2011

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

+2-ма тая седмица ще ти ги преведа
      Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
      BMW F13 M6
      BMW X6 3.5d
      Mini cooper r56 lci
      Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
        +2-ма тая седмица ще ти ги преведа
        Докарайте и GT-то де... има друго ГТ като вашето записано. Принципно ГТ е най-развитата платформа за писта и ще е интересно, какво време може да даде с дизел мотор.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Нямам сликове,иначе и на мене ми е интересно със сток окачване какво време ще даде
          Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
          BMW F13 M6
          BMW X6 3.5d
          Mini cooper r56 lci
          Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

Първоначално публикувано от Dagi Покажи съобщение
            Нямам сликове,иначе и на мене ми е интересно със сток окачване какво време ще даде
            Спокойно може да се кара със стрийт гуми там, ако не прекаляваш, пистата е доста щадяща на към гумите.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

8 дена бре - не остана......само свалям сервото с цилиндъра от черната, на червената и съм готов.......а, и чорбата трябва да сменя.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                Спокойно може да се кара със стрийт гуми там, ако не прекаляваш, пистата е доста щадяща на към гумите.
                Аз така мисля да направя,ще си карам със стриит гумите,е те така туристическата
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Аз така мисля да направя,ще си карам със стриит гумите,е те така туристическата
                  То лошо няма попринцип,и аз така карам,но неможе да се даде никакво по-прилично време!
                  146 Turbo

Comment

Ми някои хора карат колите си за кеф, не да чупят някакви измислени рекорди

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                      Ми някои хора карат колите си за кеф, не да чупят някакви измислени рекорди
                      Кой ти говори за рекорди? особенно с нашите аматьорски коли

Но не виждам особенно голям смисъл да излезеш на пистата,и да се возиш "пенсионерската", ей така само заради участието ......

Това е мое мнение,не се чувствай длъжен да ми отговаряш
                      Last edited by abart_; d.m.y г., 11:43.
                      146 Turbo

Comment

Не говоря да караш пенсионерски, но според мен кефа от самото каране може да го получиш и ако не поставиш някаквао велико време

Comment

Наближава последният срок за записване за 5th Italian Track Day Alfisti.bg - СРЯДА 31.08.2011. Към момента има 13 свободни места за участници. В деня на мероприятието записването ще е на цена 40 лева. Всички записали се в деня на мероприятието, ще стартират в общи групи без да се взима под внимание времената давани на пистата до момента. В деня на мероприятието няма да бъдат допуснати повече от 50% от свободните места за членове на партньорите ни от Клуб Алфа Ромео България. Записването на участниците ще се проведе между 09:00 и 10:00 часа. В 11:30 ще бъде изтеглен жребият за пасажери на автомобилния ас - Георги Пейчев. Щастливците ще имат възможност да се повозят на пистата в състезателния Fiat Punto Super 1600 на шампиона.

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                            То лошо няма попринцип,и аз така карам,но неможе да се даде никакво по-прилично време!
                            Аз искам да видя как се държи по завоите,тя и без това трудно ще даде сериозно време,пък и съм карал само една обиколка на Калояново,но не каква да е кола а 147 ГТА
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Батки - имам въпрос, ако искам да се пусна и аз има ли някой да ми каже кво да правя на таз писта?
                              Примерно къде на каква предавка да карам и т.н. а и да ми асистира на пробна обиколка? Дали е възможно да стане това, че досега не съм се пробвал а ме гризе някак си Не смятам че моя шлеп ще направи време в никакъв случай ама за да се изкефя максимално има ли начин да ми съдействате?

ок - ето ме и мен - Боян Бонев - Alfa 166 2.4 Jtd. 150 к.с. моля ако намерите за адекватно да ме включите
                              Last edited by nightroller; d.m.y г., 00:26.
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

еми беше ти съдействано и ще ти бъде..

В списъка си вече. Евала!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X