If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз си го правих сам........и ми отне 2 сидмици всеки ден по 4 часа работа.
На сайта на Бобо има снимки как става,там ще видиш и от какво имаш нужда..............обади ми се като стигнеш до проблема с накрайниците за шлайфмашинката,ще ти кажа от къде да си вземеш и от какви имаш нужда
Нямаш си и на представа с какво се захващаш
Гледай по снимките и го прави по същия начин.Като започнеш ще видиш за какво става дума и тогава ще питаш.Има тънкости,затова най добре прави снимки ако имаш възможност зада ти казвам какво да правиш.
Това са нещата от които имаш нужда.... http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=65602
1-мини бормашинка-от Метро
2-метални накрайници за сваляне на алуминий-от зъболекарски магазин
3-накрайници за шлайфане-в комплекта с машинката
4-накрайник за полиране-от зъболекарски магазин
5-шкурка 80,120,180,320
6-резервни ръце.....щот ще ги строшиш от търкане
Абе у тая работа тънкостите са повече от самата работа То хубаво гледате снимки ма има неща дето никога нема да се уцелят това е цяла наука Аз и Еньо изядохме с кориците библията на портването и накрая пак сме пълни ламери Аз незнам как така се фащате и почвате и глей ко става - от сега мога да кажа че на тоя принцип ефект няма да има Предполагам и при IXIBIT ефект не се е усетил
Oooo,усети се и още как,аз също изчетох доста информация за полирането и портването,не съм се хвърлил ей така без да знам нищо......колегата също трябва да потърси информация,само със снимки и питане не става
Oooo,усети се и още как,аз също изчетох доста информация за полирането и портването,не съм се хвърлил ей така без да знам нищо......колегата също трябва да потърси информация,само със снимки и питане не става
На бас че се е усетило щото са ти напаснали клапаните дургото е под 1% подобрението Ще ти демонстрирам на феста
Не искам да споря,защото просто не разбирам колкото теб.....
Знаеш ли какво усетих.......преди полирането когато сменях предавките имаше моментен и много кратък пад в ускорението,тоест като превключа примерно от втора на трета и на колата и трябваше някакво време за да продължи да набира,а след полирането просто продължава да си набира,стана много по-плавна в ускорението и като че ли започна да дърпа малко повече във високите обороти.
Изключено и да си го втълпявам....подобрение има.....
Comment