Известие

Collapse
No announcement yet.

Drag Racing 1-Ви Кръг 26-27 Май - Сливен

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
    добре дадах ти клип как бързото ви субаро 380 коня (на книга) пада с 3 коли какво и е лошото на хондичката на 0.4 а атмосферна даваше времена недостижими за най бързия дизел тук във форума пак спрялото ти 2.4 не ми се мисли с колко щеше да припадне от нея че не е настроена колата е ясно за всички ..
    Добреее е хондаджия изчезвай от тоя форум нямаш работа тука ?
    Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 16:37.
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Бухахахахах, ма ти верно ли си мислиш че караш що годе вървяща кола. Пунтото ако е с ремап пич, дали ще го аба за Туин Скрапа ти къ мислиш
      ела да се приземиш маняче хахаха гледам летиш на високо с тоя спреляк

---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Добреее е хондаджия изчезвай от тоя форум нямаш работа тука ?
      не съм хондаджия просто съм обективен .. що се на черното бяло да викаме ?? смешна била хондата нз си кво ... ми затова което е мисля че добре се представя .. се едно да почнем с тва че ми е смешна алфата ? или пък твоята ? ми за някой с 500 коня кола ще са смешни да ..
      Просто е хубаво да имаш оважение към марките и колите им не само алфа и бмв и като кон с капаци ама явно не си на същото мнение гледам
      alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
      Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

ела да се приземиш маняче хахаха гледам летиш на високо с тоя спреляк
        Ай са ми обясни що секои къде си е повервал че колата му вРъви и трее се дига некой да го приземява. Дали ще се дигне нормален човек, да бие 450км., да оди на кънда мънда, да бие превъзбуден тинеиджър, не вярвам. Идва итал-фест, не знам къде е, но аз ще съм там, ела на него и ще видиш колко си далеч от бърза Алфа.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ай са ми обясни що секои къде си е повервал че колата му вРъви и трее се дига некой да го приземява. Дали ще се дигне нормален човек, да бие 450км., да оди на кънда мънда, да бие превъзбуден тинеиджър, не вярвам. Идва итал-фест, не знам къде е, но аз ще съм там, ела на него и ще видиш колко си далеч от бърза Алфа.
          лошото е че трудно идват такива хора дето хвалят чуждите коли
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

аз съм далеч от бърза алфа пък ти си още по далеч от бърз фиат що да идвам на итал фест като тука сяка седмица на равнец меря със се различни коли ? казвам ти ако идваш случайно към морето пиши да ти видя бързото стоково пунто ако ли не здраве да е .. А превъзбудения си ти май кънда мънда не ги разбирам тия думи да нямаш нещо циганско в рода ?

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

лошото е че трудно идват такива хора дето хвалят чуждите коли
            Лошото е че даже не съм казал че ще идвам а ти казвам със сигурност че няма да дойда

Comment

Лошото е че даже не съм казал че ще идвам а ти казвам със сигурност че няма да дойда
              еми тогава си ми ясен купил си алфа щот са ти казали бегачки са А кой какъв е го определяй като ги познаваш и си ходил на поне един италфест

Темата е приключена, за друго я бях започнал заключвай, Радо
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

точно така може и да си прав за мен но същото важи и за теб преди да говорите без да познавате човека .. нали ? аз исках само да кажа че не всичко е алфа .. има и др марки и те си имат своите коли вие ме почнахте и даже намесвате моята кола дето нема нищо общо в темата на разговор и аз трябва да седя и да си мълча така ли ? ако те интересува що си купих алфа ще ти кажа исках нещо над 110 коня исках да има климатик и да изглеща малко от малко добре и най важното да е на добра цена купих я за 2000 лв и съм много щастлив а не защото сами казвали че са бързи казвали сами че не са коли че се чупят че са калпави че са грозни и т.н. нека всеки за него си реши ако го устройва нека кара алфа мен ме устройва на тоя етап
                Last edited by tqnbtb; d.m.y г., 17:30.

Comment

аз съм далеч от бърза алфа пък ти си още по далеч от бърз фиат що да идвам на итал фест като тука сяка седмица на равнец меря със се различни коли ? казвам ти ако идваш случайно към морето пиши да ти видя бързото стоково пунто ако ли не здраве да е .. А превъзбудения си ти май кънда мънда не ги разбирам тия думи да нямаш нещо циганско в рода ?

---------- Post added at 17:10 ---------- Previous post was at 17:09 ----------

А Равнец е.... Нещо кат Кинг оф дъ Юръп на истинките, бързи коли ли кво, там ли даде 15,37 време което 2,0ТС минава единствено Mировото QV...... А тва за циганското ще го пропусна, ника ти сам говори коУега. На Италфест има драгчета от време на време да та светна, идваш караш и тогава лаеш, колко си бърз, или ти може да се съсредоточиш само на Равнец да даваш извънземни времена и непостижими за теб, дето и на прохождащ рацер, са му ясни че ТИ НЕМОЖЕШ И НЯМА КАК ДА ДАДЕШ.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

точно на италфеста ли ми казваш че времената са ви реални ве човек ? ти май само дето ходиш по такива мероприятия тва сериозно дето го написа по горе мислиш ли го ? На миро колата според мен е доста под 15.4 с оная графика дето е 176 коня според теб ? я кажи средна 15ка ли е тая кола ? само тва ми кажи и спирам да пиша .. Казах ти че времената дето съм мерил са на Жтек и не са на никва техника ама ти пак си говориш глупостите ако жтека греши с 0.5 както казва 1 друг колега значи времето е 15.9 реално и пак ти казвам че тва са само догатки .. и спри да говориш за колата ми да не почна аз за твойта
                    Last edited by tqnbtb; d.m.y г., 17:34.

Comment

точно на италфеста ли ми казваш че времената са ви реални ве човек ? ти май само дето ходиш по такива мероприятия тва сериозно дето го написа по горе мислиш ли го ? На миро колата според мен е доста под 15.4 с оная графика дето е 176 коня според теб ? я кажи средна 15ка ли е тая кола ? само тва ми кажи и спирам да пиша
                      Времената на Италфеста не ме интересуват. Заставаме двамата с теб и сам си вадиш изводите след това. На Миро QV то е единственото което минава тия времена а колко дава не е твоя работа.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

ми ти го намесваш и що да не е моя работа ? пречи ли да знам кво дава ти пък къв си че да ми казваш кое е моя работа е ?

---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

Времената на Италфеста не ме интересуват. Заставаме двамата с теб и сам си вадиш изводите след това. На Миро QV то е единственото което минава тия времена а колко дава не е твоя работа.
                        2мата с теб няма и как да застанем 1во че ти няма да се грабнеш до тука 2ро че аз няма да се грабна до вас .. Тай че карай си колата и тва е

Comment

а туй подобие на g-tech много те моля видях го вчера на сливен
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

а туй подобие на g-tech много те моля видях го вчера на сливен
                            ти го каза подобие затова казвам как са реално нещата .. Демек греши според мен според киро бил напълно точен ама нормално и мой да беше и аз така щях да кажа

Comment

ми ти го намесваш и що да не е моя работа ? пречи ли да знам кво дава ти пък къв си че да ми казваш кое е моя работа е ?

---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

2мата с теб няма и как да застанем 1во че ти няма да се грабнеш до тука 2ро че аз няма да се грабна до вас .. Тай че карай си колата и тва е
                              И понеже си много бърз, ти предлагам следната схема: Ст.Загора е посредата на пътя и на двама ни. Казваш кога си на линия срещаме се там и който падне плаща горивото на другия до там и обратно
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

И понеже си много бърз, ти предлагам следната схема: Ст.Загора е посредата на пътя и на двама ни. Казваш кога си на линия срещаме се там и който падне плаща горивото на другия до там и обратно
                                Ей това е приказка Даже ще го документираме HD от моя страна да няма после ама тей ама иначе, чакаме отговор на бързите бургазлии
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X