Известие

Collapse
No announcement yet.

Drag Racing 1-Ви Кръг 26-27 Май - Сливен

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ае човек ти ква стара загора е аз до сливен неможах да ида ти до стара загора ? и ако падна да ти плащам горивото ? брех чакай е що ще ти плащам горивото ? работя всеки ден от 7 до 7 без неделя и искаш в неделя да идвам до стара загора и да ти платя горивото .. разбирам та ама няма как да стане казах ти ако идваш насам обади са и тва е никаде не смятам да ходя нито средства нито време имам .. ако си кажеш че сам се насрал жив и здрав да си ..
    alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
    Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
      ае човек ти ква стара загора е аз до сливен неможах да ида ти до стара загора ? и ако падна да ти плащам горивото ? брех чакай е що ще ти плащам горивото ? работя всеки ден от 7 до 7 без неделя и искаш в неделя да идвам до стара загора и да ти платя горивото .. разбирам та ама няма как да стане казах ти ако идваш насам обади са и тва е никаде не смятам да ходя нито средства нито време имам .. ако си кажеш че сам се насрал жив и здрав да си ..
      Ако биеш на теб ти плащат горивото до Стара загора и обратно ако паднеш тогава ти плащаш
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Ако биеш на теб ти плащат горивото до Стара загора и обратно ако паднеш тогава ти плащаш
        Да и жокер ти давам глей как ме млати В.Петров http://www.youtube.com/watch?v=KLMXu...ature=youtu.be
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

на Лс лица на ЛС обяснил съм ви нещо ако ще идвате идвайте
          Last edited by tqnbtb; d.m.y г., 18:39.
          alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
          Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
            на Лс лица на ЛС обяснил съм ви нещо ако ще идвате идвайте
            Аз спрех да пиша с теб, не си ми интересен. На ЛС си пиша само с приятели, т.е. няма какво да си пиша с теб там.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Абе Радо, ма ти повярва ли си с тоя варел, дето след неколко гонки с по-голям аванс и напука де що има по главата?????????
              sigpicex
              147Q2
              300bhp/606nm
              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                Абе Радо, ма ти повярва ли си с тоя варел, дето след неколко гонки с по-голям аванс и напука де що има по главата?????????
                Ти кат почнеш да биеш газовиците пак ела, ръждако
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Оле мале, тука се споменават някакви 13-14 секундни атмосферни и турбо бегачки,разни бързи дизели по 14 секунди.... Та,чак и Радко и Миро са се включили....
                  Добре,че съм паркирал...
                  Mercedes ML 63 AMG 07'
                  159 TI 2.4JTDm SW 09'
                  156 2.0 20V Turbo
                  VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    Ти кат почнеш да биеш газовиците пак ела, ръждако
                    Тва газовото го бият само коли дето над 24 градуса температура на въздуха не се палят, защо ли?
                    sigpicex
                    147Q2
                    300bhp/606nm
                    Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                      Тва газовото го бият само коли дето над 24 градуса температура на въздуха не се палят, защо ли?
                      Не ги гони ръждата сигурно затва. Абе пуснали са менте клапани на пазара изпускат кат ги сложиш. Отдолу пише Спрел на тех
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                        Оле мале, тука се споменават някакви 13-14 секундни атмосферни и турбо бегачки,разни бързи дизели по 14 секунди.... Та,чак и Радко и Миро са се включили....
                        Добре,че съм паркирал...
                        не туй се получава от бургаското подобие на g-tech... заблудени са хората
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Да напиша и аз нещо за съботата на летището, все пак доста време се пекох там
                          Основно присъствие на хонда фенове. Имаше си групичка от Ямбол. Освен моята и още една алфа други май нямаше. Три сливенски бегачки дойдоха - синьото Subaru Impreza STI (380коня измерена), оранжевата Ibiza 2.0 turbo (май е към 400 коня) и бялото Audi 90 (около 600 коня). Бургаския Сивик върви доста и лично аз се съмнявам да е около 260 коня както каза собственика ( въпреки, че колата беше олекотена). Все пак бие Импрезата , за която казаха, че е средни 12-ки ! Ибизата беше по-бавна от субаруто и сивика доколкото видях аз. Той човека с ибизата си каза още отначало, че тръгвал на втора по принцип, защото на първа нямало тръгване. Пуска се сама няколко пъти за време, но не знам какво е постигнала. Gtech-a на момчето с хондата се оказа, че поне за коли с двойно предаване е далече от истината, субаруто беше дало 13.8 мисля, а 90-ката 12.7-8 по него, което е доста над времената на колите.
                          А аудито е самолет просто! Като се пускаха с ибизата и сивика тръгна по-късно и си ги изпревари с много сериозна разлика. Няколко пъти стартира за време и едното беше 10.7 мисля. Дано да има някой ден такава street алфа в България.
                          Alfa Corse - Art of racing

Comment

• Първоначално публикувано от kunev Покажи съобщение
                            Да напиша и аз нещо за съботата на летището, все пак доста време се пекох там
                            Основно присъствие на хонда фенове. Имаше си групичка от Ямбол. Освен моята и още една алфа други май нямаше. Три сливенски бегачки дойдоха - синьото Subaru Impreza STI (380коня измерена), оранжевата Ibiza 2.0 turbo (май е към 400 коня) и бялото Audi 90 (около 600 коня). Бургаския Сивик върви доста и лично аз се съмнявам да е около 260 коня както каза собственика ( въпреки, че колата беше олекотена). Все пак бие Импрезата , за която казаха, че е средни 12-ки ! Ибизата беше по-бавна от субаруто и сивика доколкото видях аз. Той човека с ибизата си каза още отначало, че тръгвал на втора по принцип, защото на първа нямало тръгване. Пуска се сама няколко пъти за време, но не знам какво е постигнала. Gtech-a на момчето с хондата се оказа, че поне за коли с двойно предаване е далече от истината, субаруто беше дало 13.8 мисля, а 90-ката 12.7-8 по него, което е доста над времената на колите.
                            А аудито е самолет просто! Като се пускаха с ибизата и сивика тръгна по-късно и си ги изпревари с много сериозна разлика. Няколко пъти стартира за време и едното беше 10.7 мисля. Дано да има някой ден такава street алфа в България.
                            видео нещо ?
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Не съм снимал. Иначе имаше хора, които снимаха.
                              Посъбраха се и БМВ-та и имаше дрифтене,бърнаути.
                              А на това "летище" казаха, че се събират в неделя по принцип от Сливен коли и качват клипове в група във facebook - Sliven Drag Racing (може и на български да е).
                              Alfa Corse - Art of racing

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                видео нещо ?
                                Е ти нали си бил там..........де си спал?

Ама като ти чета мненията,само дето си бил-това заблудата е лоша работа...
                                Last edited by abart_; d.m.y г., 09:11.
                                146 Turbo

Comment

Working...
                                X